Szűrés

Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
7
1
6
0
1

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

ORVOSTECHNIKAI TERMÉKEK - több mint 2800 termék

Válasszon az ULTRAGÉL saját gyártású és a több ezer forgalmazott orvostechnikai termékei közül, vagy keressen bennünket, hogy mielőbb elküldhessük egyedi ajánlatunkat.

Elérhetőségünk: 0630 228 0352, vagy info@ultragel.hu

Stabil, több mint 20 éves háttér, alkatrész ellátás, szervíz, tanácsadás.

Orvostechnikai palettánkat a szakmai szempontok figyelembevételével úgy állítottuk össze, hogy az állami és a  magánegészségügyi szektor szakmai döntéshozói a preferenciáikat figyelembe véve találják meg a keresett termékeket.

Átfogó termékpalettánkkal a célunk az, hogy alternatívát nyújthassunk egy kisebb forgalmú házirvosi rendelő szükségleteitől, a szakmaspecifikus témákon keresztül a nagyobb magánegészségügyi vállalkozások beszerzési szükségleteire. 

Igyekeztünk az orvostechnikai termékek ár-érték választékában egy olyan szortimentet biztosítani, amivel megtalálja a keresett terméket.

Számunkra egy rendelő felszerelése nem egy termék leszállításával ér véget. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a partnerekkel személyesen is tartsuk a kapcsolatot, partnereink ne "egy webáruházat", hanem kollégáinkat is személyesen megismerjék. 

Megrendelése előtt, vagy azt követően - természetesen az Ön beleegyezésével- kollégáink személyesen felkeresik, hogy egyeztethessünk a választott alternatívákról, előnyökről és hátrányokról, felhívjuk a figyelmét olyan dolgokra ami lehet hogy egy apróság, de megkímélhetjük egy bosszúságtól!