Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Mentős ruházat

A REVERSE Olaszország vezető mentős ruházati cége, akik kifejezetten az egészségügyiben dolgozók részére készítenek funkcionális ruházatot. A cég 1976-ban alakult, eredetileg autós technikai ruházat volt a fő profil.

Kiemelkedő olasz dizájn és anyagminőség, komfortos viselet, méretválaszték (2XS) XS - 5Xl méretig. (egyes modellek 6XL-ig), piros vagy élénk sárga színben, a nadrágok esetében esetenként sötétkék.

Egyedi gyártást, emblémázást, feliratozást is vállalnak.

KUTATÁS:
A folyamatos anyagkutatásának köszönhetően a Reverse a legmagasabb certifikációk szerinti elérhető leg innovatívabb anyagokat kínálja ügyfeleinek.

A cég küldetése, hogy a teljesítmény szempontjából a legjobb termékeket biztosítsa úgy, hogy a a nagy kockázat és a biztonság mellett a komfortos viselet is biztosítva legyen, a legmagasabb minősítési és minőségi irányelvek szerint.

TERVEZÉS
Az új termékek létrehozása és a kutatás kéz a kézben járnak. Minden ügyfél kérését a
tervező iroda a legjobb esztétikai, ergonómiai és teljesítményű megoldások elérése érdekében megvizsgálja, hogyan tudná teljesíteni.


TERMELÉS
A Reverse saját üzemében a teljes termelésért felelős, így követni tudja a minőségellenőrzés. A termékek Olaszországban készülnek

REVERSEREVERSEREVERSE

BOBBER JACKET


22termék 122
19
9 600 Ft
11 800 Ft 
18 700 Ft
98 000 Ft
22termék 122