Hírek

2024.05.08

Csepelen új eszközök beszérzésében vettünk részt, ahol a fül-orr-gégészeti rendelő megújult. 

Csepeli fül-orr-gégészeti rendelő kezelőszék

 

A rendelő új kezeleőegységet, elektrokautert, kezelőszéket és kéziműszereket kapott.

 

Csepeli fül-orr-gégészeti rendelő átadás

2024.04.19

Az idei évben az fiatal sebészek (FISESZ) jócskán felülmúlták a tavalyi rendezvényüket programokban, létszámban, és a fő attrakcióban, az online skill képzésben amelyet összesen 4db LAPARO készülékkel végeztek.

A rendezvényen 3 Analytic és 1 3D virtual Apex modell állt rendelkezésre a résztvevőknek, ahol a fordulókat és a döntőt online is lehetett követni.

A rendezés nagyon profi volt, csakúgy mint a helyszín (Hotel Bál - Balatonalmádi), és a szervezés! Mindenki tette a dolgát, flottul zajlottak az események. ;)

A MEDTRONIC idén is szívesen kooperált az ULTRAGÉLLEL, így közösen vettünk részt a konferencián, ahol túlzás nélkül állíthatjuk, hogy nálunk igen nagy volt a "tolongás"! 

 

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

 

Az APEX modellel 3D-ben lehet szimulálni a műtéteket, az ANALYTIC szimulátorok kiválóan alkalmasak a 2D-ben való gyakorlásra.

 

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

2024.02.23

Az idei évben az ULTRAGÉL a konferencia egyik fő támogatójaként eszközökkel is támogatta az online 3 műtőből a közvetítéseket. 

Dr Dér János vezető operatőr a PUSEN új 7.5Fr szívó öblítő funkcióval rendelkező ureteroszkópjával végezte a kőzúzást, amelyet a résztvevők a konferenciateremből figyelhettek.

 

Dr Dér János PUSEN 7.5Fr ureteroszkóp

PUSEN 7.5Fr ureteroszkóp

Dr Dér János PUSEN 7.5Fr ureteroszkóp

Minimál Invazív Eljárások az Urológiaban Ultragel stand

 

És a lányok mindig szépek! :)

 

Minimál Invazív Eljárások az Urológiaban Ultragel stand

Minimál Invazív Eljárások az Urológiaban Ultragel stand

2024.02.07

A 140L-es Biobase HAST140 II gőzsterilizátorok mindenki legnagyobb megnyugvására megbízhatóan működnek a DPC-ben! 

 

Biobase HAST140 II gőzsterilizátor leírás

2024.01.10

A debreceni egyetem új gyerekklinikája az elmúlt évek egyik legnagyobb egyetemi fejlesztése volt, amelyben társaságunk jelentős szerpet vállalt.

A közbeszerzési pályázat ugyan hosszú ideje húzódott, azonban a kórházi bútorzatok beszerzésében cégünk jelentős részt vállallt.

A kórtermekbe új ágyakat kerültek

 

Debreceni gyermekklinika kórterem

Debreceni gyermekklinika kórterem

Debreceni gyermekklinika kórterem

 

A kezelőhelységekbe új kezelőszékek kerültek

 

Debreceni gyermekklinka kezelőszék

Debreceni gyermekklinka betegtolókocsi

 

Új betegtolókocsik, orvosi forgószékek és rozsdamentes műszerkocsik kerültek "forgalomba"

 

Debreceni gyermekklinka betegtolókocsi

Debreceni gyermekklinka ultragel szállitás

Debreceni gyermekklinka vizsgáló

 

A steril eszközszállító konténer és a rozsdamentes gurulós állvány is ide került

 

Debreceni gyermekklinka ultragel steril eszközszállitó konténer

Debreceni gyermekklinika rozsdamentes gurulós állvány

 

Új gyógyszerosztó és nővérkocsik fogják könnyíteni a nővérek munkáját

 

Debreceni gyermekklinika gyógyszerosztó

Debreceni gyermekklinika nővérkocsi

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
9
3
8
4
1

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Fürdetőszékek, Betegemelők, Szoba WC

Hogyan válassza ki az ideális fürdetőszéket / toalett széket?

A fürdetőszékek / toalett székek olyan eszközök, amelyek segítenek a mozgáskorlátozott vagy nehézkesen mozgó embereknek a fürdésben és a higiéniai teendők ellátásában. A fürdetőszékeknek és / toalett székeknek számos fontos tulajdonsága van, amelyeket figyelembe kell venni a megfelelő választásukkor. Az alábbiakban felsoroljuk a fürdetőszékek / toalett székek legfontosabb tulajdonságait:

  1. Stabilitás és biztonság: A fürdetőszékeknek / toalett székeknek rendkívül stabilnak és biztonságosnak kell lennie. Szilárdan kell rögzülnie a fürdőszobai felületen, és meg kell akadályoznia a csúszást vagy az eséseket.

  2. Vízállóság: A fürdetőszéknek ellenállónak kell lennie a vízzel szemben. Az anyagoknak és a felületeknek lehetővé kell tenniük a könnyű tisztítást és száradást. Könnyű súlya miatt is ideális választás az alumínium váz, azonban itt ügyelni kell a terhelhetőségre. A masszív szerkezetek festett fém vázak, amelyeket beégetnek a felületre, így adva magasabb tartóságot a felületkezeléssel.

  3. Kényelem: A fürdetőszékek / toalett székeknek kényelmesnek kell lennie a felhasználó számára. Lehetőleg párnázott ülőfelülettel rendelkezzen, és kényelmes háttámlával vagy kartámasszal. Az ülőfelület és a háttámla formája is fontos a megfelelő tartás és kényelem érdekében.

  4. Állíthatóság: A fürdetőszékek / toalett székeknek állíthatónak kell lennie, hogy alkalmazkodhasson a felhasználó igényeihez és testtartásához. Például néhány modell állítható magassággal vagy dőlésszögű háttámlával rendelkezik.

  5. Kerekek vagy rögzítők: A fürdetőszékek / toalett székek lehet kerekekkel vagy rögzítőkkel ellátva. A kerekek könnyű manőverezést tesznek lehetővé, míg a rögzítők stabilizálják a széket a fürdőszobai felületen.

  6. Súlykapacitás: Fontos figyelembe venni a fürdetőszékek / toalett székek súlykapacitását, hogy megfeleljen a felhasználó testsúlyának és méretének.

  7. Biztonsági övek vagy tartók: Bizonyos modellek tartalmazhatnak biztonsági öveket vagy tartókat, amelyek tovább növelik a felhasználó stabilitását és biztonságát.

  8. Könnyű tárolhatóság: Néhány fürdetőszékek / toalett székek összecsukható, ami kényelmes lehet, ha a fürdőszobában kevés a hely.

  9. Súly és méret: A fürdetőszékek / toalett székek súlyának és méretének megfelelőnek kell lennie a fürdőszoba méretéhez és a felhasználó képességeihez.

  10. Karbantartás és tisztítás: A fürdetőszéknek könnyen tisztíthatónak és karbantarthatónak kell lennie, hogy higiénikus maradjon.

Ezen tulajdonságok figyelembevétele segít abban, hogy a fürdetőszék megfelelően megfeleljen a felhasználó igényeinek és biztosítsa a biztonságos és kényelmes fürdést vagy zuhanyzást. Fontos, hogy a fürdetőszék kiválasztása és használata megfelelően történjen annak érdekében, hogy elkerülhetők legyenek a sérülések és a problémák.

 

 

 

 

-24%
WC magasító - 10 cm
9 921 Ft + áfa = 12 600 Ft  
7 559 Ft + áfa = 9 600 Ft