Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
3
7
9
7
8

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Otthonápolási praktikus eszközök és kiegészítők, Kompressziós harisnyák

A praktikus eszközeink és kiegészítőink alatt azokat az elsősorban otthoni környezetben hasznáaltos kisebb termékeinket értjük, amelyek a szépkorúakat megkönnyítik a mindennapi teendőik elvégzésében.

Az apróságok olyan praktikák, amire ritkán gondolunk, hogy milyen hasznos lehet pl. egy zokni húzó, egy nagyobb kulcsfej, gyógyszer felező, gyógyszer porító - gyógyszer örlő, vagy az ampulla törő.

A gyógyszerek napi / napszak szerinti bevételére ideális segítség a gyógyszertároló dobozok széles kínálata, amely napi, vagy napszakonkénti bevételre előre szétporciózható.

Egy arthritiszesnek, vagy parkinsonosnak sokszor nagy kihívást (és akár fájdalmat) jelent megmarkolni egy egy tárgyat, mint például egy evőeszközt. Ebben segít a hétköznapi evőeszközöknél vastagabb nyéllel elérhető evőeszköz készletünk, amely vastagságánál fogva ergonómikusabb a betegek számára.

A kompressziós harisnyákra sokáig cikiként tekintettünk, pedig akinek már volt trombózisa, vagy a kialakulás tekintetében magas kockázatúnak számít annak elkerülhetetlen a viselete. Kompresszisós harisnyáink viselete komfortos, kényelmes és finom anyagból készültek és mellette egyedi mintázatuk minden konvencióval szembe megy! :)

Az Ultragél kompressziós harisnyák előnyei: javítja a vérkeringést, növeli az energiát, egész napos támogatást nyújt, megelőzi a duzzanatot, visszérgyulladást, lábfájdalmat és fáradtságot.

Clima-pro rendszer
Kiváló légáteresztő képesség, megbízható hőmérsékletszabályozás és szagképződés megakadályozása

Csúszásmentes mandzsetta
Lehetővé teszi, hogy a mandzsetta automatikusan a megfelelő illeszkedéshez igazodjon

Fokozatos kompresszió
Javítja a keringést a gyors felépülés érdekében, optimális támogatás az izmok állóképességéhez

Megerősített lábujj
Sima, varrat nélküli orr, amely véd a hólyagok és a kopás ellen

Párnázott sarok
Csökkenti a sarok ütéseit és segít megelőzhető a bőrkeményedés kialakulása