Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
5
9
2
3
2

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

EKG tartozékok (elektródák, kábelek, alváslabor elektródák, gumiheveder)

EKG tartozékok: apróság, de mégis bosszantó, ha leesik az ekg elektróda, vagy ha "szőrös" az ekg jel, vagy szakadt egy  elvezetés a páciens kábelen.

Abban tudunk segíteni, hogy az egyszer és többszörhasználatos ekg tartozékok minőségét hosszú évek óta teszteljük, és tapasztalataink a következők:

  1. nem fog leesni az ekg elektróda, legyen szó monitorozásról (F5035), vagy terheléses vizsgálatról (FS50)
  2. a lehető legjobb lesz az ekg jelek átvitele, köszönhetően a Conti ekg gélnek, vagy a magas vezetőképességű Conti Spray-nek.
  3. a szívóelektróda szívni fog és a csipeszelektróda a lehető legtovább fogja bírni - lehetőleg mindig mossal el vagy mossa le az elktróda felületéről a megmaradt gélt, különben rászárad és nem fog megfelelően vezetni az elektróda
  4. ha nem szeret bajlódni a szívóelektródákkal, ajánljuk a mellkasi gumihevedert, amit méretre tud állítani
  5. páciens kábeleink felhasználóbarát anyagból készültek, azaz bírják a "strapát", miközben nem merevek, hajlékonyságuknak köszönhetően (némi odafigyeléssel) hosszú évekig szolgálhatnak ekg készüléke mellett. Gyártótól függően a csatlakozások eltérőek lehetnek.
  6. monitorozásra és terheléses vagy holter vizsgálatokra mindössze egy-egy típust ajánlunk. Nem fárasztjuk, hogy az alapanyag lehet papír, vagy nem szőtt textília, vagy polietilén, és a méret 20-60mm-ig, hanem mindegyik esetre 1-1 típust ajánlunk. Nyugalmi ekg: F5035, Terheléses ekg: FS50, Gyermek méret: F30 - ennyi! Ezek tökéletesek lesznek, több millió darab forgalmazásán vagyunk túl, és azt tapasztaltuk, hogy ezek a legjobban bevállt modellek. A ekg adaptereket akkor kell használni, ha pl. a 4mm banándugós páciens kábelt szeretnénk az egyszerhasználatos (patentos) elektródára csatlakoztatni.