Szűrés

Ár
27 900 Ft - 492 000 Ft
EAN
Termék státusza

Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
7
3
7
2
3

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Betegmozgató, Betegátfektető lap, Betegmozgató heveder, Kifordító korong

A svájci SAMMARIT gyártó vállalat innovatív termékeinkkel segítünk az egészségügyi szakembereknek és betegeiknek abban, hogy megvalósítsák a komfortos betegmozgatást.

Svájc is kinyit – Az Utazó Magazin

A betegek emelése és átszállítása kritikus szerepet játszik az ellátás minden területén. Az ápolók gerincét állandóan megterheli, amikor a betegeket folyamatosan egyik ágyból a másikba helyezik.

A SAMARIT ROLLBORD leveszi a terhet az egészségügyi dolgozók válláról azáltal, hogy lehetővé teszi a betegek mozgatását, és az igényes emelési mozdulatokat húzással vagy tolással helyettesíti "emelés nélküli áthelyezés".

A ROLLBORDS széles választéka különösen alkalmas intenzív osztályokon és speciális osztályokon, műtőben, de radiológián, urológián, nőgyógyászaton, sürgősségi osztályon és otthoni ápolásra is.

 

 

A SAMARIT Transglide kiegészíti a Rollboard termékcsaládot azokon a helyeken, ahol nincsenek állítható magasságú ágyak. Praktikus betegmozgató segédeszköz, amely segíti az egészségügyi szakembereket a betegek átvitelében egyik ágyból a másikba az idősotthonokban, kórházakban és az otthoni ápolásban.

Egy vagy két ápoló végzi az átmozdítást húzó mozdulattal, húzólepedő segítségével. A csúszófelület megkönnyíti a betegek egyik ágyról a másikra való átmozgatását. A betegmozgató táblát a kedvező ár/érték arány jellemzi. Kevés helyet igényel, és könnyen felakasztható a falra.

Nagyon könnyű, és erős, törhetetlen anyagból (HDPE) készült, ökológiai és toxikológiai szempontból. Sugárzás áteresztó, MRI kompatibilis, könnyen tisztítható és saválló. A tábla hátoldalán csúszásmentes csíkokkal van ellátva, amelyek megakadályozzák, hogy lecsússzon az ágyról.

Szívreanimációhoz is használható.

 

 

Ülő betegmozgatás idősek otthonába, terápiás központokhoz és otthoni ápoláshoz
GLIDEBOARD - Betegmozgató ülőlap

Nagyobb mobilitás - GLIDEBOARD termékeinkkel
A SAMARIT csúszódeszkák ápolási segédeszközök, amelyekkel egy ülő beteget korlátozott erőkifejtéssel lehet az ágy közepéről vagy széléről a kerekesszékbe, az autóülésbe vagy a WC-be mozgatni.

A beteg nem biztos, hogy képes felállni, de ülő helyzetben önállóan vagy egészségügyi szakember segítségével változtathatja a pozícióját.

A sima felület minimálisra csökkenti a súrlódási ellenállást, a csúszásmentes ragasztócsíkok biztosítják, hogy a GLIDEBOARD ne csússzon el. A GLIDEBOARD törhetetlen anyagból készült, saválló, könnyen tisztítható és fertőtleníthető.

Öt változat áll rendelkezésre különböző célokra.

A SAMARIT GLIDEBOARD termékcsaládot speciális használatra fejlesztették ki a terapeuták támogatásával.

 

 

 

SAMARIT ÁPOLÁSI SEGÉDESZKÖZÖK
Rehabilitációhoz és otthoni ápoláshoz.
A Samarit termékeket úgy tervezték, hogy megkönnyítsék a kevesebb erőfeszítéssel történő mozgást és mozgatását.

Megkönnyíti a munkát és megelőzi az ápolók hátsérüléseit. 

Biztonságos mozgáshoz és forgatáshoz
CareGlide lemezek
A hosszú távú betegellátás és rehabilitáció területén az idősotthonokban, rehabilitációs klinikákon, valamint az otthoni ápolásban a betegek áthelyezésének megkönnyítésére a Samarit kifejlesztette ezt a további termékcsaládot, amely a modern foglalkozás-egészségügy legújabb ismereteivel összhangban megkönnyíti az ápolást és javítja az ápoló személyzet munkakörülményeit.

Kontrollált forgatáshoz
Forgótányér, forgópárna, egyirányú csúszka
A Samarit Turnplates már több tízezerszer bizonyított. Kézreállóság, szabályozható forgás, könnyű tisztíthatóság, biztonság és hosszú élettartam jellemzi őket. Alkalmazás klinikákon, idősotthonokban és otthoni ápolásban.

A Samarit ülő-forgópárna, textilanyagból készült, szilárd steppelt forgópárnával rendelkezik, amely lángálló anyagból készült. Az alsó része csúszásmentes. Alkalmazás autóülésen, ülőgarnitúrán, széken stb.