Szűrés

Hírek

2024.07.15

Érdemes már a tervezési fázisban a kivitelezőnek és szállítónak egyeztetni!

Az egyik budpesti szakrendelőben azzal szembesültünk, hogy a kivitelező által felszerelt tartókonzolokra nem lehet felszerelni a RIMSA műtőlámpáit.

3 műtő egység került kialakításra, ahol nem volt megfelelő az előkészítés, azonban kollégáink leszedték a kivitelező által felrakott túlméretezett tartókonzolokat és sikeresen átalakították.

 

 

 

2024.05.08

Csepelen új eszközök beszérzésében vettünk részt, ahol a fül-orr-gégészeti rendelő megújult. 

Csepeli fül-orr-gégészeti rendelő kezelőszék

 

A rendelő új kezeleőegységet, elektrokautert, kezelőszéket és kéziműszereket kapott.

 

Csepeli fül-orr-gégészeti rendelő átadás

2024.04.19

Az idei évben az fiatal sebészek (FISESZ) jócskán felülmúlták a tavalyi rendezvényüket programokban, létszámban, és a fő attrakcióban, az online skill képzésben amelyet összesen 4db LAPARO készülékkel végeztek.

A rendezvényen 3 Analytic és 1 3D virtual Apex modell állt rendelkezésre a résztvevőknek, ahol a fordulókat és a döntőt online is lehetett követni.

A rendezés nagyon profi volt, csakúgy mint a helyszín (Hotel Bál - Balatonalmádi), és a szervezés! Mindenki tette a dolgát, flottul zajlottak az események. ;)

A MEDTRONIC idén is szívesen kooperált az ULTRAGÉLLEL, így közösen vettünk részt a konferencián, ahol túlzás nélkül állíthatjuk, hogy nálunk igen nagy volt a "tolongás"! 

 

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

 

Az APEX modellel 3D-ben lehet szimulálni a műtéteket, az ANALYTIC szimulátorok kiválóan alkalmasak a 2D-ben való gyakorlásra.

 

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

2024.02.23

Az idei évben az ULTRAGÉL a konferencia egyik fő támogatójaként eszközökkel is támogatta az online 3 műtőből a közvetítéseket. 

Dr Dér János vezető operatőr a PUSEN új 7.5Fr szívó öblítő funkcióval rendelkező ureteroszkópjával végezte a kőzúzást, amelyet a résztvevők a konferenciateremből figyelhettek.

 

Dr Dér János PUSEN 7.5Fr ureteroszkóp

PUSEN 7.5Fr ureteroszkóp

Dr Dér János PUSEN 7.5Fr ureteroszkóp

Minimál Invazív Eljárások az Urológiaban Ultragel stand

 

És a lányok mindig szépek! :)

 

Minimál Invazív Eljárások az Urológiaban Ultragel stand

Minimál Invazív Eljárások az Urológiaban Ultragel stand

2024.02.07

A 140L-es Biobase HAST140 II gőzsterilizátorok mindenki legnagyobb megnyugvására megbízhatóan működnek a DPC-ben! 

 

Biobase HAST140 II gőzsterilizátor leírás

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
9
6
0
9
2

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Fül Orr Gégészet - Audiométerek, Otoszkópok, Vizsgáló egységek, Vizsgáló mikroszkópok

Fül-orr-gégészeti eszközparkunk szinte a teljes szakorvosi igényt lefedi, hiszen a vizsgálószék, a munkaállomás, a vizsgáló mikroszkóp, homloklámpa és a kéziműszerek egyaránt elérhetőek. Olasz partnerünk, az Euroclinic teljes palettát biztosít és több rendelőben történt installálást követően is azt tapasztaljuk, hogy érdemes volt a több éves együttműködés, hiszen problémamentesen működnek az eszközök. Az audiométerek vonatkozásában mi nem az "olcsó" készülékeket képviseljük. Noha 1-200.000 forint sem kevés, de ha már ekkora összeget kiadna egy készülékért, akkor javasoljuk, hogy tegyen hozzá kb. még egyszer ennyit és azért már kaphat egy olyan minőséget amivel szakszerűen és eredményesen lehet diagnosztizálni. Az otoszkópok manapság egy háziorvosnak, vagy szakorvosnak elengedhetetlen kellék, a mai ledes kisméretű eszközök is megdöbbentően jó fényerővel bírnak. Tölthetőek, elemesek, 2.5V vagy 3.5V teljesítményű halogén/xenon, vagy led világításúak. A hagyomásnyos megvilágítás már (szinte) teljesen eltűnt a kínálatból. A merev otoszkópokhoz és flexibilis naso-pharingoszkópokhoz biztosítunk fényforrásokat, fénykábeleket, adaptereket, amelyek kompatibilisek az orvostechnikai piacon jól ismert Storz, Wolf, és Olympus márkákkal, így az előbb említett márkák eszközeit is lehet a halogén vagy ledes endoszkóp fényforrásainkhoz csatlakoztatni.

 

 

 

Tanácsaink az ideális fül- orr- gégszeti kezelőegység kiválasztásához:

A fül-orr-gégészeti (ENT) kezelőegység kiválasztása fontos lépés, ha fül-orr-gégészeti praxist vagy klinikaát üzemeltet. A megfelelő kezelőegység hozzájárul a hatékony és biztonságos betegellátáshoz. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos szempontot, amelyeket figyelembe kell venni a választás során:

1. Funkcionalitás és felszerelés:
- Győződjön meg arról, hogy a kezelőegység rendelkezik minden olyan eszközzel és felszereléssel, amelyekre szüksége van a fül-orr-gégészeti eljárásokhoz. Ide tartozhatnak fülkezelő szívóegységek, orr-endoszkópok, gégészeti mikroszkópok, audiometriás berendezések és egyéb diagnosztikai és terápiás eszközök.

2. Ergonómia és kényelem:
- Fontos, hogy a kezelőegység kényelmes legyen mind a betegek, mind az orvosok és az egészségügyi szakemberek számára. Az ergonómikus kialakítás és az állítható paraméterek, például magasság és dőlésszög, segíthetnek a kényelmes munkavégzésben, ezért fontos, hogy a vizsgálószékből hosszútávra válasszon.

3. Sterilitás és higiénia:
- Az ENT kezelőegységeknek olyan anyagokból kell készülniük, amelyek könnyen tisztíthatók és fertőtleníthetők. A fertőzés megelőzése és a műtői steril környezet fenntartása érdekében fontos, hogy a kezelőegységek könnyen karbantarthatók legyenek. Partnerünk, az Euroclinic masszív egységei hosszútávra nyújtanak megoldást, hogy parixában hosszú ideig gondozásmentesen használja az egységet.

4. Világítás:
- A megfelelő világítás kulcsfontosságú az ENT eljárások során. Győződjön meg róla, hogy a kezelőegység rendelkezik megfelelő világító rendszerrel, amely lehetővé teszi a jó láthatóságot a műtéti területen. Az Euroclinic vizsgálóegységei ledes fényforrást alkalmaznak, amelyek költséghatékonyságot és magas fényerőt biztosítanak.

5. Szoftver és digitális integráció:
- Az elektronikus egészségügyi nyilvántartások és a digitális képfeldolgozás egyre fontosabb szerepet játszanak az ENT gyakorlatokban. Keresse meg azt a kezelőegységet, amely támogatja az ilyen digitális integrációt és rendelkezik olyan szoftverrel, amely megkönnyíti az adatok rögzítését és tárolását. A vizsgálóegységek kiegészíthetők pl.:

- fül orr gégészeti sebészeti vizsgáló mikroszkóppal

- kamerával

- monitorral

6. Hordozhatóság és elrendezés:
- A kezelőegység mérete és kialakítása fontos lehet az irodai vagy klinikai helyszínre való illeszkedés szempontjából. Ha korlátozott a hely, akkor olyan egységet válasszon, amelynek elrendezése hatékony és kompakt. Az Otocompact egységek közül a legkisebb egység is lehet teljesen kompakt és felszerelt

7. Biztonság és szabványok:
- Ellenőrizze, hogy a kezelőegység megfelel-e a helyi egészségügyi és biztonsági előírásoknak, valamint az orvosi eszközökkel kapcsolatos szabványoknak.

8. Gyártó vagy forgalmazó háttere:
- Érdemes olyan megbízható gyártót vagy forgalmazót választani, amely jó hírnévvel rendelkezik és megfelelő szervizt és támogatást nyújt. Az Ultragél több mint egy évtizede forgalmazza, installálja és szervizeli az Euroclinic vizsgálóegységeket

9. Ár és költségvetés:
- Mielőtt vásárolna, határozza meg a rendelkezésre álló költségvetést, és próbáljon olyan kezelőegységet találni, amely megfelel az Ön pénzügyi igényeinek, de ne engedjen a minőségben és a funkcionalitásban.

10. Referenciák és vélemények:
- Kérdezze meg más fül-orr-gégészeket vagy egészségügyi szakembereket a tapasztalataikról és ajánlásaikról a különböző kezelőegységekkel kapcsolatban, és olvassa el az online véleményeket. Referenciáink között szerepelnek megyei kórházak, Szakorvosi rendelőintézetek és magánegészségügyi vállalkozások.

A fül-orr-gégészeti kezelőegység kiválasztása alapos kutatást és megfontolást igényel, hogy biztosítsa a hatékony és biztonságos betegellátást a gyakorlatában.

Technikai kérdései esetén keresse munkatársunkat, hogy segíthessünk az ideális választásban!