Hírek

2024.07.15

Érdemes már a tervezési fázisban a kivitelezőnek és szállítónak egyeztetni!

Az egyik budpesti szakrendelőben azzal szembesültünk, hogy a kivitelező által felszerelt tartókonzolokra nem lehet felszerelni a RIMSA műtőlámpáit.

3 műtő egység került kialakításra, ahol nem volt megfelelő az előkészítés, azonban kollégáink leszedték a kivitelező által felrakott túlméretezett tartókonzolokat és sikeresen átalakították.

 

 

 

2024.05.08

Csepelen új eszközök beszérzésében vettünk részt, ahol a fül-orr-gégészeti rendelő megújult. 

Csepeli fül-orr-gégészeti rendelő kezelőszék

 

A rendelő új kezeleőegységet, elektrokautert, kezelőszéket és kéziműszereket kapott.

 

Csepeli fül-orr-gégészeti rendelő átadás

2024.04.19

Az idei évben az fiatal sebészek (FISESZ) jócskán felülmúlták a tavalyi rendezvényüket programokban, létszámban, és a fő attrakcióban, az online skill képzésben amelyet összesen 4db LAPARO készülékkel végeztek.

A rendezvényen 3 Analytic és 1 3D virtual Apex modell állt rendelkezésre a résztvevőknek, ahol a fordulókat és a döntőt online is lehetett követni.

A rendezés nagyon profi volt, csakúgy mint a helyszín (Hotel Bál - Balatonalmádi), és a szervezés! Mindenki tette a dolgát, flottul zajlottak az események. ;)

A MEDTRONIC idén is szívesen kooperált az ULTRAGÉLLEL, így közösen vettünk részt a konferencián, ahol túlzás nélkül állíthatjuk, hogy nálunk igen nagy volt a "tolongás"! 

 

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

 

Az APEX modellel 3D-ben lehet szimulálni a műtéteket, az ANALYTIC szimulátorok kiválóan alkalmasak a 2D-ben való gyakorlásra.

 

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

2024.02.23

Az idei évben az ULTRAGÉL a konferencia egyik fő támogatójaként eszközökkel is támogatta az online 3 műtőből a közvetítéseket. 

Dr Dér János vezető operatőr a PUSEN új 7.5Fr szívó öblítő funkcióval rendelkező ureteroszkópjával végezte a kőzúzást, amelyet a résztvevők a konferenciateremből figyelhettek.

 

Dr Dér János PUSEN 7.5Fr ureteroszkóp

PUSEN 7.5Fr ureteroszkóp

Dr Dér János PUSEN 7.5Fr ureteroszkóp

Minimál Invazív Eljárások az Urológiaban Ultragel stand

 

És a lányok mindig szépek! :)

 

Minimál Invazív Eljárások az Urológiaban Ultragel stand

Minimál Invazív Eljárások az Urológiaban Ultragel stand

2024.02.07

A 140L-es Biobase HAST140 II gőzsterilizátorok mindenki legnagyobb megnyugvására megbízhatóan működnek a DPC-ben! 

 

Biobase HAST140 II gőzsterilizátor leírás

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
9
8
8
1
3

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Audiométerek - hallásvizsgálók, tartozékok

a GSI első AUDIOMETERe.
A 162-es és az E-800-as volt az a két modell, amely már a legjobbak voltak. 1956 és 1970 között gyártották őket, és hosszú élettartamra készültek. Nem volt ritka, hogy 15-20 éves, nagyjavításon átesett és felújított műszereket lehetett látni, amelyek még mindig használatban vannak!

Speech Audiometer

 

A PROGRAMOZÁS AJTÓT NYITOTT:
A Series 1200 System volt a Grason-Stadler válasza azoknak a kutatóknak, akiknek szükségük volt a kísérleti paraméterek kifinomult szabályozására és sokoldalú adatgyűjtési technikákra. Kisebb volt, halkabb és sokkal gyorsabb, mint a relé megfelelője.

Grason-Stadler Series 1200 System

Szűrőaudiométer - GSI 18
665 354 Ft + áfa = 845 000 Ft
Tympanométer - Timpani
1 330 709 Ft + áfa = 1 690 000 Ft

A JÁTÉKVÁLTÓ: GSI PURE TONE ÉS BESZÉD AUDIOMETER

Az 1701-es audiométer A Grason-Stadler játékmódosító berendezése volt, ami jelentős előrelépést jelentett az összes addig készült készülékhez képest. Egyszerű volt, de kiemelkedően kifinomult teljesítményű, rendkívül felhasználóbarát és megbízható.

Pure Tone Speech Audiometer

A KLINIKAI AUDIOMETRIA KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓJA:
1981-ben a GSI bevezette a mikroprocesszor-alapú audiométert, a GSI 10-et. Ez az audiométer alakította ki az audiológusok mai vizsgálati módját. A GSI 10 átfogó kézi audiometriát tartalmazott, egy opcióval az automatizált Bekesy-audiometriához.

History_1980_688x600

A GSI 17 ALAPVETŐ AUDIOMETRIAI KÉPESSÉGET BIZTOSÍT:
A GSI 17 audiométer egycsatornás, tiszta hangú, légvezetéses, hordozható műszer, amelyet arra terveztek, hogy alapvető audiometriai képességeket biztosítson az orvosi rendelőkben, iskolákban és az üzemegészségügyi felhasználásban. Kompakt és könnyű eszköz volt, amely könnyen szállítható különféle tesztelési környezetekben.

Single Channel Audiometer

A GSI TYMPSTAR KÖZÉPFÜL-TESZTELÉSI MEGOLDÁSOKAT BIZTOSÍT:
Az átfogó tesztelés egyszerűvé vált. A GSI átfogó középfül-tesztelő megoldást bocsát ki, amely sokoldalúságot, rugalmasságot és funkcionalitást kínál az audiológusoknak. A két verzió lehetővé teszi a klinikusok számára, hogy megtalálják a tesztelési környezetükhöz legjobban illeszkedőt.

GSI Tympanometer

A GRASON-STADLER ÚJ ARCULATA:
2009 októberében a Grason-Stadler áthelyezte székhelyét Eden Prairie-be, MN-be, kiszélesítve globális jelenlétét a klinikai audiometriai megoldások terén. A GSI mottója, „Setting the Clinical Standard” (A klinikai standardok meghatározása) megalapozta a vezető gondolkodásmódot az üzlet minden területén.

Grason-Stadler Logo

Tympanometry Results