Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Audiométerek - hallásvizsgálók, tartozékok

a GSI első AUDIOMETERe.
A 162-es és az E-800-as volt az a két modell, amely már a legjobbak voltak. 1956 és 1970 között gyártották őket, és hosszú élettartamra készültek. Nem volt ritka, hogy 15-20 éves, nagyjavításon átesett és felújított műszereket lehetett látni, amelyek még mindig használatban vannak!

Speech Audiometer

 

A PROGRAMOZÁS AJTÓT NYITOTT:
A Series 1200 System volt a Grason-Stadler válasza azoknak a kutatóknak, akiknek szükségük volt a kísérleti paraméterek kifinomult szabályozására és sokoldalú adatgyűjtési technikákra. Kisebb volt, halkabb és sokkal gyorsabb, mint a relé megfelelője.

Grason-Stadler Series 1200 System


8termék 18
8termék 18

A JÁTÉKVÁLTÓ: GSI PURE TONE ÉS BESZÉD AUDIOMETER

Az 1701-es audiométer A Grason-Stadler játékmódosító berendezése volt, ami jelentős előrelépést jelentett az összes addig készült készülékhez képest. Egyszerű volt, de kiemelkedően kifinomult teljesítményű, rendkívül felhasználóbarát és megbízható.

Pure Tone Speech Audiometer

A KLINIKAI AUDIOMETRIA KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓJA:
1981-ben a GSI bevezette a mikroprocesszor-alapú audiométert, a GSI 10-et. Ez az audiométer alakította ki az audiológusok mai vizsgálati módját. A GSI 10 átfogó kézi audiometriát tartalmazott, egy opcióval az automatizált Bekesy-audiometriához.

History_1980_688x600

A GSI 17 ALAPVETŐ AUDIOMETRIAI KÉPESSÉGET BIZTOSÍT:
A GSI 17 audiométer egycsatornás, tiszta hangú, légvezetéses, hordozható műszer, amelyet arra terveztek, hogy alapvető audiometriai képességeket biztosítson az orvosi rendelőkben, iskolákban és az üzemegészségügyi felhasználásban. Kompakt és könnyű eszköz volt, amely könnyen szállítható különféle tesztelési környezetekben.

Single Channel Audiometer

A GSI TYMPSTAR KÖZÉPFÜL-TESZTELÉSI MEGOLDÁSOKAT BIZTOSÍT:
Az átfogó tesztelés egyszerűvé vált. A GSI átfogó középfül-tesztelő megoldást bocsát ki, amely sokoldalúságot, rugalmasságot és funkcionalitást kínál az audiológusoknak. A két verzió lehetővé teszi a klinikusok számára, hogy megtalálják a tesztelési környezetükhöz legjobban illeszkedőt.

GSI Tympanometer

A GRASON-STADLER ÚJ ARCULATA:
2009 októberében a Grason-Stadler áthelyezte székhelyét Eden Prairie-be, MN-be, kiszélesítve globális jelenlétét a klinikai audiometriai megoldások terén. A GSI mottója, „Setting the Clinical Standard” (A klinikai standardok meghatározása) megalapozta a vezető gondolkodásmódot az üzlet minden területén.

Grason-Stadler Logo

Tympanometry Results