Szűrés

Hírek

2024.05.08

Csepelen új eszközök beszérzésében vettünk részt, ahol a fül-orr-gégészeti rendelő megújult. 

Csepeli fül-orr-gégészeti rendelő kezelőszék

 

A rendelő új kezeleőegységet, elektrokautert, kezelőszéket és kéziműszereket kapott.

 

Csepeli fül-orr-gégészeti rendelő átadás

2024.04.19

Az idei évben az fiatal sebészek (FISESZ) jócskán felülmúlták a tavalyi rendezvényüket programokban, létszámban, és a fő attrakcióban, az online skill képzésben amelyet összesen 4db LAPARO készülékkel végeztek.

A rendezvényen 3 Analytic és 1 3D virtual Apex modell állt rendelkezésre a résztvevőknek, ahol a fordulókat és a döntőt online is lehetett követni.

A rendezés nagyon profi volt, csakúgy mint a helyszín (Hotel Bál - Balatonalmádi), és a szervezés! Mindenki tette a dolgát, flottul zajlottak az események. ;)

A MEDTRONIC idén is szívesen kooperált az ULTRAGÉLLEL, így közösen vettünk részt a konferencián, ahol túlzás nélkül állíthatjuk, hogy nálunk igen nagy volt a "tolongás"! 

 

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

 

Az APEX modellel 3D-ben lehet szimulálni a műtéteket, az ANALYTIC szimulátorok kiválóan alkalmasak a 2D-ben való gyakorlásra.

 

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

2024.02.23

Az idei évben az ULTRAGÉL a konferencia egyik fő támogatójaként eszközökkel is támogatta az online 3 műtőből a közvetítéseket. 

Dr Dér János vezető operatőr a PUSEN új 7.5Fr szívó öblítő funkcióval rendelkező ureteroszkópjával végezte a kőzúzást, amelyet a résztvevők a konferenciateremből figyelhettek.

 

Dr Dér János PUSEN 7.5Fr ureteroszkóp

PUSEN 7.5Fr ureteroszkóp

Dr Dér János PUSEN 7.5Fr ureteroszkóp

Minimál Invazív Eljárások az Urológiaban Ultragel stand

 

És a lányok mindig szépek! :)

 

Minimál Invazív Eljárások az Urológiaban Ultragel stand

Minimál Invazív Eljárások az Urológiaban Ultragel stand

2024.02.07

A 140L-es Biobase HAST140 II gőzsterilizátorok mindenki legnagyobb megnyugvására megbízhatóan működnek a DPC-ben! 

 

Biobase HAST140 II gőzsterilizátor leírás

2024.01.10

A debreceni egyetem új gyerekklinikája az elmúlt évek egyik legnagyobb egyetemi fejlesztése volt, amelyben társaságunk jelentős szerpet vállalt.

A közbeszerzési pályázat ugyan hosszú ideje húzódott, azonban a kórházi bútorzatok beszerzésében cégünk jelentős részt vállallt.

A kórtermekbe új ágyakat kerültek

 

Debreceni gyermekklinika kórterem

Debreceni gyermekklinika kórterem

Debreceni gyermekklinika kórterem

 

A kezelőhelységekbe új kezelőszékek kerültek

 

Debreceni gyermekklinka kezelőszék

Debreceni gyermekklinka betegtolókocsi

 

Új betegtolókocsik, orvosi forgószékek és rozsdamentes műszerkocsik kerültek "forgalomba"

 

Debreceni gyermekklinka betegtolókocsi

Debreceni gyermekklinka ultragel szállitás

Debreceni gyermekklinka vizsgáló

 

A steril eszközszállító konténer és a rozsdamentes gurulós állvány is ide került

 

Debreceni gyermekklinka ultragel steril eszközszállitó konténer

Debreceni gyermekklinika rozsdamentes gurulós állvány

 

Új gyógyszerosztó és nővérkocsik fogják könnyíteni a nővérek munkáját

 

Debreceni gyermekklinika gyógyszerosztó

Debreceni gyermekklinika nővérkocsi

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
8
2
6
6
1

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

VIZSGÁLÓLÁMPÁK - Homloklámpák, Pupilla lámpák, Izzók, Fényforrások

VIZSGÁLÓLÁMPÁK - HALOGÉN és LED technológiák

Az ULTRAGÉL csapata az elnúlt években számos egyeteme és klinikán installált műtőlámpákat, ahol partnereink a tapasztalat alapján megbízhatóságot választották.

Az orvosi vizsgálólámpák hasonlóan a műtőlámpákhoz, szintén kipróbált partnereinktől érkeznek, akik nagy gondot fordítanak a lámpák összeszerelésére, tesztelésére és a körültekintő szállítás érdekében a csomagolásra.

A lámpákat a raktárunkban történt beérkezést követően, a kiszállítások előtt minden alkalommal kicsomagoljuk, szakembereinkkel kipróbáljuk és leellenőrizzük, hogy minden tartozék rendelkezésre álljon.

Manapság a műtőlámpák és a vizsgálólámpák 95%-ban a LEDes technológiát alkalmazzák, így jelentősen növelve az energiahatékonyságot és ezzel csökkentve a környezeti hőleadást.

A LED technológia hosszú, álltalában 50.000 óra élettartamot garantál, könnyen kezelhető, és beállítható, egyenletes megvilágítást biztosít és csökkenti az üzemeltetési költséget.

A forgatható fejeknek köszönhetően a fény iránya könnyen állítható, legyen szó akár csuklós karról, vagy a flexibilis változatról.

A görgős állványzat könnyű mobilizálhatóságot jelent, a kerekek álltalában fékezhetőek.

A vizsgálólámpák 3 leggyakoribb kivitele:

- állványos

- fali

- asztali

Vállaljuk vizsgálólámpák felülvizsgálatát és szervizét!

 

 

 

Az elmúlt néhány évtizedben jelentős előrelépések történtek a műtői és vizsgálólámpák világában. A LED (Light-Emitting Diode) technológia az egyedi és menő megjelenésű újdonságból a műtős élet mindennapi részévé vált. Az olyan előnyökkel, mint az alacsonyabb üzemi hőmérséklet, a nagyobb fényerő és a hosszabb várható élettartam, jelentős előnyöket jelentenek. Bemutatjuk a főbb különbségeket, a hagyományos halogén lámpák az új LEDeket összehasonlítva:

Költség

A beszerzéssel foglalkozó munkatársak, és az orvosok gyakran az első számú tényezőt, a költségek figyelik az operációs  lámpáik korszerűsítésekor. Míg a LED-es rendszerek eleve többe kerülnek, hosszú távon valójában lényegesen kevesebbe kerülnek.

A LED-ek mérése évtizedek és órák viszonylatában történik, akárcsak a halogén izzó számláló alkatrészeik. Gyakran 30-szor tovább bírják mint a hagyományos halogén izzók, ami több évnyi használatot eredményezhet. Nem ritka, hogy a halogén izzókat évente-másfél évente cserélik, és az új izzók költsége jelentős nagyságrendű lehet.

Az izzócsere költségein túlmenően a LED-ek energiaköltségeket is megtakarítanak. A LED-es rendszerek működéséhez lényegesen kevesebb energia szükséges, és az üzemeltetési költségek is csökkennek.

Világítás színe

A halogén és led sebészeti vizsgálólámpák összehasonlításakor a sebészek számára legszembetűnőbb különbség maga a világítás. A LED sebészeti lámpák színe és tisztasága jobb a halogénrendszerekhez képest. Korábban a legtöbb gyártónak színkorrigálnia kellett a halogén világítást, hogy az fehérebbnek és természetesebbnek tűnjön, miközben a LED világítás esetén erre nincs szükség.

Hőfok

A lámpák hőmérséklete egy másik nagy különbség. A halogén lámpák gyakran hőt termelnek, amelyet a vizsgálatot végzők, vagy a sebészek is érezhetnek, és ez a plusz hőmérséklet gyakran hozzájárulhat a hosszú sebészeti beavatkozások során jelentkező fáradtsághoz. A LED rendszerek ezzel szemben lényegesen kevesebb hőt termelnek, és a hő alig érezhető a halogén egységekhez képest.

Zöldé válni

A LED-es sebészeti világítás utolsó legnagyobb előnye, hogy „zöld technológiának” tekintik, mivel csökkenti az energiafogyasztást és távol tartja az izzókat a szemétlerakóktól, ezzel is hozzájárul a környezet védelméhez.

Amint láthatja, a halogén és a LED sebészeti világítás összehasonlításakor számos előnnyel jár. Az ULTRAGÉL büszkén kínálja a RIMSA és MINSTON vizsgálólámpák és műtőlámpák teljes választékát, és szívesen ad tanácsot és ajánlatot amennyiben új beruházáson gondolkozikdolgozik.

Bármilyen kérdése esetén értékesítési munkatársunk készséggel segít!