Filter

News

23/01/2011

A clear head and wellbeing

Frequent headaches, anxiety and stress.

CEFALY can change your life. With its pleasant

stimulative effect, it inhibits pain, arrests

headaches, calms anxiety and soothes stress.

A few sessions a week are all that’s needed

to restore your wellbeing, clear your head and

alleviate stress.

 

Indications

• Anterior tension headaches

• Migraines with or without aura

• Treatment of stress and anxiety

• Cluster headache

• Ophthalmic shingles

• Frontal sinusitis (symptomatic treatment)

• Trigeminal neuralgia affecting the first branch of the trigeminal nerve (Willis ophthalmic nerve).

 

Very recently external cranial neurostimulation has been developed. The technical progresses consist in having a practical and comfortable device. Before the technique wasn’t used because it was painful and complicate. STX-Med has made significant progresses in electronic and devices simple to use. The first device available is intended for supra orbital neurostimulation and so-called CEFALY® The company is currently doing researches about devices for other location of neurostimulation as occipital and neck. Therefore Cefaly technique is external neurostimulation but very similar to implanted neurostimulators: similar electrical parameters leading to same basic action of triggering action potentials on nerves at same frequency.

15/10/2010

Ultragel 2000 Ltd, is kindly informing  its partners that also in year 2010, we are participating in MEDICA Exhibition, Düsseldorf, 17-20 November, on  the world’s largest medical trade fair.

We are welcoming all our current or future hungarian and foreign partners on our stand E45, in hall 9.

Looking forward to meeting You!

(During the exhibition period there won’t be any intermission in online ordering and purchasing)

Medica 2010

Most popular products

Forum

No Topic!

Visitor counter

1
1
9
3
8
4
1

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Medical Equipments

Válasszon az ULTRAGÉL saját gyártású és a több ezer forgalmazott orvostechnikai termékei közül, vagy keressen bennünket, hogy mielőbb elküldhessük egyedi ajánlatunkat.

Elérhetőségünk: 0630 228 0352, vagy info@ultragel.hu

Stabil, több mint 20 éves háttér, alkatrész ellátás, szervíz, tanácsadás.

Orvostechnikai palettánkat a szakmai szempontok figyelembevételével úgy állítottuk össze, hogy az állami és a  magánegészségügyi szektor szakmai döntéshozói a preferenciáikat figyelembe véve találják meg a keresett termékeket.

Átfogó termékpalettánkkal a célunk az, hogy alternatívát nyújthassunk egy kisebb forgalmú házirvosi rendelő szükségleteitől, a szakmaspecifikus témákon keresztül a nagyobb magánegészségügyi vállalkozások beszerzési szükségleteire. 

Igyekeztünk az orvostechnikai termékek ár-érték választékában egy olyan szortimentet biztosítani, amivel megtalálja a keresett terméket.

Számunkra egy rendelő felszerelése nem egy termék leszállításával ér véget. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a partnerekkel személyesen is tartsuk a kapcsolatot, partnereink ne "egy webáruházat", hanem kollégáinkat is személyesen megismerjék. 

Megrendelése előtt, vagy azt követően - természetesen az Ön beleegyezésével- kollégáink személyesen felkeresik, hogy egyeztethessünk a választott alternatívákról, előnyökről és hátrányokról, felhívjuk a figyelmét olyan dolgokra ami lehet hogy egy apróság, de megkímélhetjük egy bosszúságtól!