News

23/01/2011

A clear head and wellbeing

Frequent headaches, anxiety and stress.

CEFALY can change your life. With its pleasant

stimulative effect, it inhibits pain, arrests

headaches, calms anxiety and soothes stress.

A few sessions a week are all that’s needed

to restore your wellbeing, clear your head and

alleviate stress.

 

Indications

• Anterior tension headaches

• Migraines with or without aura

• Treatment of stress and anxiety

• Cluster headache

• Ophthalmic shingles

• Frontal sinusitis (symptomatic treatment)

• Trigeminal neuralgia affecting the first branch of the trigeminal nerve (Willis ophthalmic nerve).

 

Very recently external cranial neurostimulation has been developed. The technical progresses consist in having a practical and comfortable device. Before the technique wasn’t used because it was painful and complicate. STX-Med has made significant progresses in electronic and devices simple to use. The first device available is intended for supra orbital neurostimulation and so-called CEFALY® The company is currently doing researches about devices for other location of neurostimulation as occipital and neck. Therefore Cefaly technique is external neurostimulation but very similar to implanted neurostimulators: similar electrical parameters leading to same basic action of triggering action potentials on nerves at same frequency.

15/10/2010

Ultragel 2000 Ltd, is kindly informing  its partners that also in year 2010, we are participating in MEDICA Exhibition, Düsseldorf, 17-20 November, on  the world’s largest medical trade fair.

We are welcoming all our current or future hungarian and foreign partners on our stand E45, in hall 9.

Looking forward to meeting You!

(During the exhibition period there won’t be any intermission in online ordering and purchasing)

Medica 2010

Most popular products

Forum

No Topic!

Visitor counter

1
1
5
8
0
2
3

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Disposable & reusable ECG accessories (electrodes, cables, sleep lab electrodes, rubber strap)

EKG tartozékok: apróság, de mégis bosszantó, ha leesik az ekg elektróda, vagy ha "szőrös" az ekg jel, vagy szakadt egy  elvezetés a páciens kábelen.

Abban tudunk segíteni, hogy az egyszer és többszörhasználatos ekg tartozékok minőségét hosszú évek óta teszteljük, és tapasztalataink a következők:

  1. nem fog leesni az ekg elektróda, legyen szó monitorozásról (F5035), vagy terheléses vizsgálatról (FS50)
  2. a lehető legjobb lesz az ekg jelek átvitele, köszönhetően a Conti ekg gélnek, vagy a magas vezetőképességű Conti Spray-nek.
  3. a szívóelektróda szívni fog és a csipeszelektróda a lehető legtovább fogja bírni - lehetőleg mindig mossal el vagy mossa le az elktróda felületéről a megmaradt gélt, különben rászárad és nem fog megfelelően vezetni az elektróda
  4. ha nem szeret bajlódni a szívóelektródákkal, ajánljuk a mellkasi gumihevedert, amit méretre tud állítani
  5. páciens kábeleink felhasználóbarát anyagból készültek, azaz bírják a "strapát", miközben nem merevek, hajlékonyságuknak köszönhetően (némi odafigyeléssel) hosszú évekig szolgálhatnak ekg készüléke mellett. Gyártótól függően a csatlakozások eltérőek lehetnek.
  6. monitorozásra és terheléses vagy holter vizsgálatokra mindössze egy-egy típust ajánlunk. Nem fárasztjuk, hogy az alapanyag lehet papír, vagy nem szőtt textília, vagy polietilén, és a méret 20-60mm-ig, hanem mindegyik esetre 1-1 típust ajánlunk. Nyugalmi ekg: F5035, Terheléses ekg: FS50, Gyermek méret: F30 - ennyi! Ezek tökéletesek lesznek, több millió darab forgalmazásán vagyunk túl, és azt tapasztaltuk, hogy ezek a legjobban bevállt modellek. A ekg adaptereket akkor kell használni, ha pl. a 4mm banándugós páciens kábelt szeretnénk az egyszerhasználatos (patentos) elektródára csatlakoztatni.