News

23/01/2011

A clear head and wellbeing

Frequent headaches, anxiety and stress.

CEFALY can change your life. With its pleasant

stimulative effect, it inhibits pain, arrests

headaches, calms anxiety and soothes stress.

A few sessions a week are all that’s needed

to restore your wellbeing, clear your head and

alleviate stress.

 

Indications

• Anterior tension headaches

• Migraines with or without aura

• Treatment of stress and anxiety

• Cluster headache

• Ophthalmic shingles

• Frontal sinusitis (symptomatic treatment)

• Trigeminal neuralgia affecting the first branch of the trigeminal nerve (Willis ophthalmic nerve).

 

Very recently external cranial neurostimulation has been developed. The technical progresses consist in having a practical and comfortable device. Before the technique wasn’t used because it was painful and complicate. STX-Med has made significant progresses in electronic and devices simple to use. The first device available is intended for supra orbital neurostimulation and so-called CEFALY® The company is currently doing researches about devices for other location of neurostimulation as occipital and neck. Therefore Cefaly technique is external neurostimulation but very similar to implanted neurostimulators: similar electrical parameters leading to same basic action of triggering action potentials on nerves at same frequency.

15/10/2010

Ultragel 2000 Ltd, is kindly informing  its partners that also in year 2010, we are participating in MEDICA Exhibition, Düsseldorf, 17-20 November, on  the world’s largest medical trade fair.

We are welcoming all our current or future hungarian and foreign partners on our stand E45, in hall 9.

Looking forward to meeting You!

(During the exhibition period there won’t be any intermission in online ordering and purchasing)

Medica 2010

Most popular products

Forum

No Topic!

Visitor counter

1
1
3
5
8
8
2

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Human anatomic modells

Igyekeztünk az anatómiai modellek lehető legszélesebb skáláját felvonultatni, hogy az oktatáshoz és tanuláshoz megfelelő segítséget nyújthassunk. A modellekre jellemző a részletes és alapos kidolgozás, amelyek sokszor jellemző az egyedileg kézzel készítés vagy festés.

Az anatómiai modellek rendkívül fontosak az emberi test megértéséhez és az orvosi oktatáshoz. Ezek a modellek segítenek a diákoknak, orvosoknak, ápolóknak és más egészségügyi szakembereknek jobban megérteni az emberi test felépítését és működését. Az anatómiai modellek fontosságát több szempontból is kiemelhetjük:

  1. Oktatás: Az anatómiai modellek segítik az orvostanhallgatókat és a képzett orvosokat a test anatómiájának tanulásában. Ezek a modellek valósághű és élethű részleteket mutatnak be, ami segíti a hallgatókat a szervek és szövetek elrendezésének, kapcsolódásának és funkciójának megértésében. Ez kulcsfontosságú az orvosok megfelelő diagnózisának és kezelésének biztosításához.

  2. Klinikai gyakorlat: Az anatómiai modellek hasznosak a gyakorlati készségek fejlesztésében is. Például a sebészek és szakasszisztencia olyan modelleken gyakorolhatnak, amelyek reprodukálják a valós műtői környezetet és lehetőséget adnak a műtéti technikák gyakorlására anélkül, hogy betegeken kellene kísérletezni.

  3. Betegoktatás: Az anatómiai modellek segíthetnek a betegeknek is a saját egészségük megértésében és kezelésük folyamatának jobb megértésében. Az orvosok és ápolók gyakran használják ezeket a modelleket a betegekkel való kommunikáció során, hogy egyszerűen és hatékonyan magyarázzák el a diagnózist és a kezelést.

  4. Kutatás: Az anatómiai modellek fontos szerepet játszanak a tudományos kutatásban is. Segíthetnek az új gyógyszerek és kezelési módszerek fejlesztésében, valamint a betegségek és az egészségügyi állapotok megértésében.

  5. Biztonság: Az anatómiai modellek használata lehetővé teszi a gyakorlatot anélkül, hogy valós emberi testeket veszélyeztetnénk. Ez különösen fontos a műtétek és egyéb orvosi beavatkozások előkészítésekor és gyakorlásakor.

  6. Hatékony tanulás: Az anatómiai modellek interaktív és vizuális tanulást tesznek lehetővé, ami hatékonyabb tanulási élményt nyújthat a diákoknak és az egészségügyi szakembereknek.

Összességében az anatómiai modellek segítenek a tudományos megértésben, az orvosi oktatásban és a betegellátásban. Ezek a modellek hozzájárulnak az egészségügyi szakemberek felkészültségéhez és a betegek jobb tájékoztatásához, így nélkülözhetetlen eszközök a modern egészségügyben.

 

 

Heart - with stand
22 000 Ft
Anatómiai modell - Flexibilis gerinc modell combcsontokkal I.
54 000 Ft
Skin
65 000 Ft