Szűrés

Hírek

2023.11.08 11:14

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
0
7
0
9
6

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK, kerekesszékek, betegápolási eszközök, betegemelők, fürdetőszékek, antidecubitus matracok

Az otthonápolás során számos különböző gyógyászati segédeszköz érhető el, amelyek segítik az idősebbeket vagy a krónikus betegséggel élőket az otthonukban történő gondozásban és az önállóságuk megtartásában. Ezek a gyógyászati segédeszközök a mindennapi élet különböző aspektusait támogatják. Íme néhány példa az otthonápolásban használt eszközökre:

 1. Mozgássegítő eszközök: rollátorok és kerekesszékek segítik a mozgásukban korlátozott embereket az otthoni közlekedésben.

 2. Fürdés és higiénia: Fürdési segédeszközök, például zuhany- vagy WC-székek, valamint fürdőszobai kapaszkodók, WC magasítók biztonságosabbá teszik a fürdést és a higiéniai feladatokat.

 3. Ágybetétek és emelők: Az ágybetétek, antidecubitusz matracok és a betegemelők segítenek az ágyban fekvő vagy mozgásukban korlátozott betegek ápolásában és pozícionálásában, legyen szó hidraulikus betegemelőről, vagy elektromosan állítítható magasságú betegemelőről.

 4. Orvosi eszközök: Egyre elterjettebbek az okos otthoni vérnyomásmérők, okos vércukormérők, a hordozható és költséghatékony ultrahangos inhalátorok vagy tartós motoros inhalátorok mint az oxigénterápiás eszközök segítenek a betegségek követésében és kezelésében.

 5. Életvitel segítők: Életvitel segítő eszközök, például étrend- és gyógyszeradagolók, gyógyszerfelezők, gyógyszer porítók naptárak és emlékeztetők, segítik az időseket és a betegeket a mindennapi teendők követésében.

 6. Konyhai segédeszközök: Könnyen kezelhető konyhai eszközök, például evőeszközök és edények, segítik az önálló étkezést.

 7. Hang- és látássegítők: Hangszórók, nagyítók és hallókészülékek segíthetnek azoknak, akik hallással vagy látással kapcsolatos problémákkal küzdenek.

 8. Biztonsági eszközök: Biztonsági eszközök, például éjszakai fények, csúszásmentes szőnyegek és kapaszkodók, segíthetnek a házban a balesetek megelőzésében.

 9. Kommunikációs segédeszközök: Kommunikációs segédeszközök, például telefonok és táblagépek speciális alkalmazásokkal, segíthetnek azoknak, akik kommunikációs nehézségekkel küzdenek.

 10. Fájdalomcsillapítók: TENS gépek és hőterápiás eszközök segíthetnek a fájdalomcsillapításban és a gyulladás enyhítésében.

 11. Személyes biztonsági rendszerek: Az otthonápolást végző személyek számára rendelkezésre állnak olyan rendszerek, amelyekkel hívást lehet adni segítségért, ha szükség van rá.

Ezek az eszközök hozzájárulnak az otthonápolás hatékonyságához és a betegek vagy idősek otthoni kényelmének és biztonságának növeléséhez. A megfelelő segédeszközök kiválasztása és használata lehetővé teszi az otthoni gondozás hatékonyabbá és kevésbé terhelővé tételét a gondozók és a betegek vagy idősek számára egyaránt.