Hírek

2023.11.08 11:14

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
0
6
0
4
1

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Fül-orr-gégészeti homloklámpák, kiegészítők, tartozékok, kéziműszerek

Mire figyeljünk, amikor a célnak legmegfelelőbb homloklámpát választjuk?

 

Amennyiben az Ultragél kínálatában található jó minőségű sebészeti homloklámpát szeretne vásárolni, akkor számos szempontot kell figyelembe vennie, hogy biztosítsa a megfelelő termék kiválasztását. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos szempontot, amelyeket érdemes figyelembe venni:

1. Világítási minőség:
- A homloklámpa világításának minősége kritikus a sebészeti beavatkozások során. Keresse meg azt a homloklámpát, amely képes erős, kiegyensúlyozott és fókuszált fényt biztosítani a műtéti területre. A jó színvisszaadás (CRI) is fontos, mivel segíti a sebésznek a szövetek és szervek pontos felismerését.

2. Fényforrás típusa:
- A mai modern homloklámpák gyakran LED-es technológiát használnak, mivel ezek energiatakarékosak, hosszú élettartammal rendelkeznek, és stabil fénykibocsátást biztosítanak. Keresse a LED-es homloklámpákat az Ultragél kínálatában!

3. Komfort és kényelem:
- A homloklámpa hordozhatósága és kényelme kulcsfontosságú. A homloklámpa legyen könnyű, és a fejre könnyen rögzíthető legyen, hogy ne zavarja a sebészeket a műtét közben. Az állítható fejpánt és párnázott részek is növelhetik a viselési komfortot.

4. Beállítási lehetőségek:
- Fontos, hogy a homloklámpa beállítható legyen, hogy a sebész könnyen irányíthassa a fényt a műtéti területre. Az állítható fényerő és a fényfókuszálás funkciók előnyösek lehetnek.

5. Akkumulátor élettartam:
- Ha vezeték nélküli homloklámpát szeretne, fontos, hogy az akkumulátor hosszú élettartammal rendelkezzen. A hosszú üzemidő lehetővé teszi a hosszabb műtétek végrehajtását anélkül, hogy az akkumulátort gyakran kellene tölteni vagy cserélni.

6. Sterilitás és könnyű tisztíthatóság:
- A homloklámpának olyan anyagokból kell készülnie, amelyek könnyen tisztíthatók és sterilizálhatók. A steril műtéti környezet fenntartása érdekében az eszköznek ellenállónak kell lennie a fertőtlenítőszerekkel és a tisztítószerekkel szemben.

7. Tartósság és megbízhatóság:
- Olyan homloklámpát válasszon, amely masszív és tartós kivitelű, hogy hosszú élettartammal szolgáljon és megbízható legyen a műtéti területen.

8. Követelményeknek való megfelelés:
- Ellenőrizze, hogy a homloklámpa megfelel-e a helyi és nemzetközi egészségügyi előírásoknak és szabványoknak. Nálunk az Ultragélnél, csak ellenőrzött forrásból származó eszközöket forgalmazunk.

9. Garancia és szerviz:
- Győződjön meg róla, hogy a vásárolt homloklámpához tartozik garancia, és hogy a gyártó vagy forgalmazó biztosítja a megfelelő szervizt és támogatást. Az orvosimuszer.eu webshopban található eszközeinkre 2 év garanciát kínálunk

10. Ár:
- Az ár fontos tényező, de ne csak az árat nézze. Fontos, hogy a minőség és a funkcionalitás előnyeit is vegye figyelembe a döntése során.

A sebészeti homloklámpa kiválasztása komoly döntés, mivel közvetlen hatással van a műtétek sikerességére és a páciensek biztonságára. Tehát alapos kutatást végezzen, konzultáljon szakemberekkel, és válasszon olyan homloklámpát, amely megfelel az Ön vagy intézménye konkrét igényeinek és elvárásainak.