Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Human Anatomic Modells

48product 148
Egy életnagyságú emberi koponya részletes reprodukciója minden szerkezeti részlettel. A koponyakupak levehető a belső részletek megjelenítéséhez. A mandibula csuklós és kivehető. Az összes ízület, varrat, repedés, nyílás és folyamat a lehető legnagyobb pontossággal látható. A jelentős struktúrák számozottak. A koponya összes szerkezeti részletét ábrázolja. Szétszedhető koponyakupakra és koponyaalapra. Artikulált mandibula.
17 600 Ft
Szívet bemutató anatómiai modell, 2 részes.
Méret:11x7,5x9,5cm
22 000 Ft
A mellkasi gerincoszlop 12 mellkasi csigolyából áll, csigolyaközi lemezekkel, mellkasi idegekkel és gerincvelővel.
31 000 Ft
Fejlett csontritkulás modell.
3 csigolyát mutat: egy egészséges csigolya, egy csigolya kóros elváltozásokkal az első szakaszban, egy csigolya kóros elváltozásokkal előrehaladott stádiumban.
34 600 Ft
3 ágyéki csigolya sérvvel és kiesett csigolyaközi lemezzel.
3 ágyéki csigolyát mutat gerincvelői idegekkel, dura materrel és 2 csigolyaközi lemezzel, amelyeket oldalsó és mediasérv érint.
35 700 Ft
Ágyéki gerincoszlop keresztcsont és farkcsont csontokkal. 5 ágyéki csigolyából áll, csigolyaközi lemezekkel, ágyéki idegekkel és gerincvelővel.
A keresztcsonti címer és a farkcsont eltávolítható.
40 000 Ft
Egy életnagyságú emberi koponya részletes reprodukciója minden szerkezeti részlettel. A mandibula csuklós és kivehető. A koponyakupak levehető a belső részletek megjelenítéséhez. Az összes ízület, varrat, repedés, nyílás és folyamat a lehető legnagyobb pontossággal látható.
40 500 Ft
Az életnagyságú modell a térdízület funkcionális modelljét képviseli oldalsó szalagokkal, meniszkuszokkal és térdkalács szalagokkal.
42 000 Ft
Az életnagyságmodell a vállízület funkcionális modelljét képviseli szalagokkal.
Állványra szerelve.
45 000 Ft
Teljesen rugalmas, életnagyságú csigolyaoszlopok, amelyek a nyakszirtlemezből, nyaki, mellkasi és ágyéki csigolyákból, keresztcsontból, farkcsontból, teljes medence szimfízissel, kivehető combcsontfejekből állnak (csak 40130,31,32). Valamennyi modellben a csigolyaartériák, a gerincvelői idegek ágai és egy prolapsus L3-L4 csigolyaközi lemez is látható. A 40131-en a csontváz bal oldalán az izmok kiindulási pontja (piros) és beillesztési pontja (kék) látható. A 40131-es és 40132-es modelleken a ...
45 800 Ft
Ez az 1,5-szeres életnagyságú modell a májat és az epehólyagot nyitott metszetben mutatja az erek és epeutak összetett hálózatával, különböző színekkel az áttekinthetőség és a könnyebb vizsgálat érdekében.
64 000 Ft
30X:
A bőr összes rétege könnyen azonosítható, és a főbb struktúrák, mint a szőrtüsző, az érzékeny vértestek, a faggyúmirigyek és a verejtékmirigyek számozva vannak, és a mellékelt k-kártyán hivatkoznak rájuk.


Műszaki adatok
• Méret: 20 x 15 x h 15,5 cm
• Súly: 1,2 kg
• Nagyítás: 30X

• Alapra szerelve

40061
65 000 Ft
3x életnagyságú modell, amely hasznos a fogmosás helyes módjának megtanításához. Óriás fogkefe is tartozik hozzá. Alapra szerelve.
66 000 Ft
Ez a modell remekül szemlélteti
részletezi az izmokat, szalagokat és csontokat
a vállból.Különböző izomszakaszokon keresztül egészen a csontig megfigyelhető a mély izomzat.
69 000 Ft
Életnagyságú agy különböző színekkel: homloklebeny, szülőlebeny, nyakszirti lebeny, halántéklebeny, motoros kéreg, szomatoszenzoros kéreg, limbikus kéreg, kisagy, agytörzs.
78 000 Ft
A hasnyálmirigy, a lép és a duodenum pontos ábrázolása.
A hasnyálmirigy nyitva van, hogy a teljes hasnyálmirigy-csatorna látható legyen.
A duodenumot részben feldarabolják, hogy feltárják belső szerkezetét.
81 000 Ft
Ez a háromszoros nagyítású modell a férfi húgyhólyagot mutatja a húgycsövet körülvevő prosztatával. A modellt mediálisan boncolják fel, hogy feltárják a hólyag és a prosztata belső és külső struktúráit, beleértve az ureter- és húgycsőnyílásokat, a ductus deferens-t, az ondómirigyet és az ejakulációs csatornát.
86 000 Ft
Kinyitható, hogy megmutassa a gyomor belső szerkezetét, beleértve a nyálkahártyát, a pylorust és a gyomorfal egy részét.
A felületes disszekció feltárja a hosszanti, körkörös és ferde izomrétegeket, idegekkel és érszerkezetekkel.
Műszaki adatok
• Méret: 16 x 14,5 x h 5 cm
• Súly: 235 g
• Alkatrészek: 2
• Nagyítás: 1,5X
88 000 Ft
Egy életnagyságú emberi koponya részletes reprodukciója minden szerkezeti részlettel. A koponyakupak levehető a belső részletek megjelenítéséhez. A mandibula csuklós és kivehető. Az összes ízület, varrat, repedés, nyílás és folyamat a lehető legnagyobb pontossággal látható. A jelentős struktúrák számozottak. Az összes csont különböző színekkel van ábrázolva, így ez a modell hasznos eszköz az összes szerkezet helyes helyzetének és kapcsolatának tanulmányozására....
90 600 Ft
Ez a 3x életnagyságú modell 6 részre osztható, hogy egy felnőtt fél állcsont összes jellemzőjét mutassa. Az állkapocs egy része eltávolítható, hogy megmutassák a fogak gyökereit és a csont belső szerkezetét. A szemfogak és a moláris fogak hosszirányban eltávolíthatók és kimetszhetők, hogy megfigyeljék a foggyökereket, a pulpát és az idegeket. Állványos talpra szerelve.
97 000 Ft
Ez a modell az emberi vese elülső szakaszát mutatja háromszorosára kinagyítva. A vese a vesekapszulával látható. További struktúrák a következők: kéreg, medulla, piramisok papillákkal, részlegesen kimetszett vesemedence, vesekalikák, ureter, erek, vese feletti mirigy kéreggel és velővel. A mellékelt vesetest sematikus ábrázolása a tubulusok gyűjtőrendszerével együtt.
114 000 Ft
Ez a 2000-szeres nagyítású modell a vérsejtek különféle típusait mutatja, beleértve a vörösvértesteket, fehérvérsejteket (limfociták, monociták, neutrofilek, eozinofilek és bazofilek) és vérlemezkéket.
114 000 Ft
Ez az 1/2 életnagyságú modell nagy részletességgel mutatja be az emberi csontváz anatómiáját. A koponya 3 részre bontható: koponya sapka, koponyaalap és mandibula. Az összes fő ízület csuklós. A karok és lábak könnyen eltávolíthatók. Állványra szerelve akasztáshoz.

117 000 Ft
Állványos talpra szerelve. Ez az 5 részből álló modell hosszirányban metszett, hogy felfedje a belső szerkezetek intim részleteit,
beleértve a hasnyálmirigy csontot, porcokat,
szalagok, izmok, erek, idegek és
pajzsmirigy.
117 000 Ft
Szétszedhető mini torzó anatómiai modell, alapvető eszköz az anatómiai oktatásban.

16 részből áll, az alábbiak szerint:
- Fej (2 rész), amely az agy és a felső légutak metszetét mutatja
- Az agy fele, belső struktúrákat mutat
- 2 tüdő
- Szív (2 rész), amely a pitvarokat, a kamrákat és a szelepeket mutatja
- Máj epehólyaggal
- Gyomor
- Egy darabból, beleértve a vékonybelet és a hasnyálmirigyet
- Kivehető fedél, amely a vakbél belsejét robbantja fel
- Férfi nemi szerv...
128 000 Ft
Ez az életnagyságú, 3 részből álló modell a medence medián szagittális szakaszán keresztül nyitott disszekciót mutat. A női urogenitális rendszer belső struktúráit nagyon részletesen ábrázolják. A kivehető részek közé tartozik a női reproduktív rendszer fele úgy, hogy a méh nyitva van, hogy láthatóvá váljon a mediális és keresztirányú metszet.
Műszaki adatok
• Méret: 25 x 16 x h 27 cm
• Súly: 1,3 kg
• Alkatrészek: 3
• Nagyítás: 1X
132 000 Ft
Szétszedhető mini torzó anatómiai modell, 16 részes.

16 részből áll, az alábbiak szerint:
- Fej (2 rész), amely az agy és a felső légutak metszetét mutatja
- Az agy fele, belső struktúrákat mutat
- 2 tüdő
- Szív (2 rész), amely a pitvarokat, a kamrákat és a szelepeket mutatja
- Máj epehólyaggal
- Gyomor
- Egy darabból, beleértve a vékonybelet és a hasnyálmirigyet
- Kivehető fedél, amely a vakbél belsejét robbantja fel
- Férfi nemi szervek (2 rész)
- női nemi szervek (...
133 000 Ft
Az életnagyságú fejmodell 4 darabból áll
alkatrészek, az alábbiak szerint:

- Fél agy, belső szerkezettel rendelkezik
az agy, beleértve az ereket is
- A kisagy fele
- Szem látóideggel

Az arc jobb oldalát szagittális és vízszintes metszetben boncolták fel, amelyen a koponya és az agy, valamint a teljes szájüreg számos jelentős belső jellemzője látható.
133 000 Ft
9 részre osztható, amelyek a halánték- és occipitalis lebenyeket, a homlok- és parietális lebenyeket, a kisagyat, az agytörzset és a baziliáris artériát mutatják. Minden szerkezet, beleértve a vérereket is, nagyon részletesen látható. Életnagyságú.
138 000 Ft
Ez az életnagyságú modell, amely 4 részből áll, nyitott nézetet mutat a medence medián szagittális szakaszán keresztül. A férfi urogenitális rendszer belső struktúráit részletesen bemutatjuk. A kivehető részek közé tartozik a középső és keresztirányú részekre osztott fél pénisz, valamint a hím reproduktív rendszer fele, a here nyitott boncolásával, amely a belső szerkezet részleteit mutatja.
141 000 Ft
Az emberi vérkeringés általános képe. Tartalmazza a szívet (2 rész), a tüdőt, a májat, a lépet, a veséket, valamint a tüdővel és a szisztematikus keringési útvonalakkal való releváns kapcsolatokat.
145 000 Ft
Ez a modell a fej, a nyak és a felső mellkasi régió izmait mutatja be.
A felületes és mély izomzat jól reprezentált, csakúgy, mint a subclavia és a nyaki artériák pályái.
154 000 Ft
Ez a 4 részből álló modell 3x életnagyságú.
Az elülső sík mentén metszett, hogy megmutassa a belső struktúrákat, beleértve a szívbillentyűket és a jobb és bal kamra összehasonlító morfológiáját. A jobb pitvar is kivehető.
170 000 Ft
Ez a modell egy életnagyságú emberi csontváz másolata, és a csontváz összes részét nagy részletességgel mutatja be. Kézzel szerelték össze, hogy bonyolult részleteket és hosszan tartó tartósságot biztosítson. A fő ízületek csuklósak; a felső és alsó végtagok könnyen eltávolíthatók. A következő részek levehetők: kálvárium, koponya, állkapocs, karok, lábak. 5 görgős görgős állvánnyal szállítjuk.
192 000 Ft
3x életnagyság, a modell az orrüreg mediális szakaszát mutatja. Az orrsövény és a szaglóhám egy része eltávolítható, hogy mély belső struktúrákat mutasson.
197 000 Ft
Az életnagyságú emberi csontváz nagy részletességgel mutatja mindegyik csontvázrészt.

A fő ízületek csuklósak; a felső és alsó végtagok könnyen eltávolíthatók.

A következő részek levehetők: kálvárium, koponya, állkapocs, karok, lábak.

5 görgős állvánnyal szállítjuk.
Magasság: 180 cm
Súly: körülbelül 10 kg
208 000 Ft
A teljes emberi légzőrendszer életnagyságú reprodukciója. 7 részből áll, amelyek a gégét (a szagittális sík mentén boncolva), a tüdőt (a frontális sík mentén boncolva) és a 2 részből álló szívet mutatják.
214 000 Ft
A teljes emberi légzőrendszer életnagyságú reprodukciója. 7 részből áll, amelyek a gégét (a szagittális sík mentén boncolva), a tüdőt (a frontális sík mentén boncolva) és egy 2 részből álló szívet mutatják.
214 000 Ft
Ez a 7 részből álló, életnagyságú modell nagyon részletesen mutatja be a kar anatómiai felépítését, kiegészítve a felületes és mélyebb izmokkal, érrendszerekkel, idegekkel és szalagokkal. A kéz és a váll is jól láthatóak. A következő részek eltávolíthatók:

- Deltoid izom
- Bicepsz izom
- Tricepsz izom
- Hosszú tenyérizom a csukló radiális hajlító izomzatával
- Brachioradialis izom
- A csukló radiális extensor izma
- Palmar aponeurosis
226 000 Ft
Ez az életnagyságú modell a női emberi medence középső szakaszát ábrázolja egy magzattal a terhesség 40. hetében. A magzat a születés előtt normál helyzetben van, ami megmutatja az anyai medence és a magzat különböző struktúrái közötti anatómiai kapcsolatot. A magzat a közelebbi vizsgálathoz levehető.
229 000 Ft
Ez a modell egy életnagyságú emberi csontváz másolata, és a csontváz összes részét nagy részletességgel mutatja be. Kézzel szerelték össze, hogy bonyolult részleteket és hosszan tartó tartósságot biztosítson. A fő ízületek csuklósak; a felső és alsó végtagok könnyen eltávolíthatók. A következő részek levehetők: kálvárium, koponya, állkapocs, karok, lábak. 5 görgős görgős állvánnyal szállítjuk.
A csontváz bal oldalán az izmok kiindulási pontját (...
298 000 Ft
Ez az életnagyságú, 16 részből álló, szex nélküli törzs bármely emberi anatómiai tanfolyamra megfelelő. Az összes fő szervrendszert nagy figyelemmel képviselik a pontosságra és a részletekre.
A struktúrákat a kísérő kulcson megszámozzuk és azonosítjuk, és a CD-ROM útmutató számos további funkciót tartalmaz.
A fej nyitva van, az agy egyik felét kitéve. A nyakat ventrálisan hasítják fel, hogy izom-, idegi és mirigyes struktúrákat tegyenek közzé. A mellkas és a has...
341 000 Ft
Ez az életnagyságú, zárt hátsó törzs 25 részből áll, amelyek az anatómiai struktúrák legreálisabb reprodukcióit mutatják a legmeghittebb részletekben.
A fejet metszjük, hogy az agy fele látható legyen. Ezenkívül a nyakat feldarabolják, hogy az izmos, idegi, vaszkuláris és mirigyes struktúrákat tegyék közzé. A mellkas és a has teljesen nyitott, korlátlan képet nyújt minden belső jellemzőről.
A jelentős struktúrákat megszámozzuk és hivatkozunk a kísérő kulcsra...
421 000 Ft
Ez a 13 részből álló modell nagyon részletesen mutatja be a láb anatómiai felépítését, kiegészítve a felszíni és mélyebb izmokkal, érrendszerekkel, idegekkel és szalagokkal. A következő részek eltávolíthatók:

- Sartorius
- Hosszú bicepsz
- Gluteus maximus
- Soleus
- Gastrocnemius
- Gluteus medius
- Gracilis
- Semitendinosus és félhártyás
- Rectus femoris
- Extensor digitorum longus
- Talp
- Tensor fasciae latae
Műszaki adatok
• Méret: 110 x 19 x h 14,5 cm
• Súly: kb. 5,1 kg...
490 000 Ft
A teljes életnagyságú, nyitott hátú törzs 27 részből áll, és kivételesen valósághű reprodukciót nyújt az anatómiai struktúrák legfinomabb részleteiben.
Az összes testrendszer teljes hozzáférhetőséggel van ábrázolva. A jelentős struktúrákat a kísérő kulcs megszámozza és hivatkozik rá, és számos további funkciót tartalmaz a CD-ROM útmutató.
Ez a modell kétségtelenül értékes kiegészítője minden biológiai vagy anatómiai tanfolyamnak.
A nyitott háts...
613 000 Ft
Ez az 1/2 életnagyságú, kiváló minőségű modell a teljes emberi izom- és szervanatómia másolatát képviseli.
Kiváló részletességgel szemlélteti a felszíni és mélyebb izmokat, inakat, szalagokat, ereket és testszerkezeteket.
A belső szervek kivehetők, hogy közelebbről megvizsgálhassuk az összes testszerkezet közötti kapcsolatokat.
880 000 Ft
Ez az életnagyságú, nyitott hátú törzs 28 részből áll, és kivételesen valósághű reprodukciót nyújt az anatómiai struktúrák legfinomabb részleteiben.
A jelentős struktúrákat a kísérő kulcs megszámozza és hivatkozik rá, és számos további funkciót tartalmaz a CD-ROM útmutató. Az összes testrendszer teljes hozzáférhetőséggel van ábrázolva.
A bal oldal az összes jelentős felületes és mélyebb izmot érekkel és csontokkal tárja fel.
A nyitott háton izomr...
949 000 Ft
48product 148