Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

card(X)plore 24 órás vérnyomás és EKG Holter
card(X)plore 24 órás vérnyomás és EKG Holter
1 178 000 Ft

card(X)plore 24 órás vérnyomás és EKG Holter

card(X)plore hibrid ABPM Holter EKG-val és mozgásdetektálóval
Mivel a hipertónia a kardiovaszkuláris betegségek egyik leggyakoribb kockázati tényezője, különösen fontos a vérnyomásértékek és az EKG adatok szimultán értékelésének lehetősége.
card(X)plore 3:1-ben: 24-órás vérnyomás + EKG + mozgáselemzés
Három funkció egy készülékben a komplex analízis szolgálatában
24 órás vérnyomásmonitorozás
A card(X)plore készülék átfogó képet nyújt az egésznapos szisztolés és diasztolés vérnyomásról, a pulzusról, a reggeli vérnyomásváltozásról, az éjszakai dippingről, az artériás középnyomásról, a hipertóniás terhelésről (load), a hipertóniás időindexről, és a fehérköpeny hipertóniáról.
3-csatornás Holter EKG-felvételezés
Automatikus teljes EKG annotálás, idő- és frekvenciatartománybeli HVR, QT, ST és PQ analízis, arrhytmia analízis, pacemaker detektálás, EKG esemény és QRS detektálás 99,9% százalékos pontossággal.
mozgáselemzés
Mivel számos szívritmuszavar kizárólag meghatározott mozgásformák közben (fizikai megerőltetés) vagy épp konkrét testhelyzetben (például alvás) lép fel, a card(X)plore a testhelyzetről, és a fizikai aktivitás szintjéről is szolgáltat információt.


Komplex Holter szoftvercsomag

A szív állapotáról átfogó mélyanalízist kínáló szoftvercsomag áll rendelkezésre. A teljes képet láthatja a hatékonyabb diagnózis felállításának érdekében.


Azonnal nyomtatható riportok

A Meditech által kínált Windows-alapú szoftvercsomag azonnal nyomtatható jelentésekkel spórol időt a felhasználók számára. Szerezze be az ingyenesen letölthető CardioVisons programot és használja Meditech-készülékeit megkötések nélkül, hiszen a szoftver használata nem regisztrációköteles.
1 178 000 Ft
Részletek
Szett Tartalma:

1 x card(X)plore ambuláns vérnyomásmérő és EKG felvevő egység, 1 x memóriakártya, 1 x hordtáska, 1 x normál felnőtt mandzsetta, 4 x AA alkáli elem, 1 x USB optikai kábel, 1 x 7 csatornás pácienskábel, 1 x csomag eldobható EKG elektróda, 1 x adathordozó a legfrissebb szoftververzióval, valamint a felhasználói dokumentumokkal, 1 x minőségtanúsítvány

Az adatok kiolvasásához kártyaolvasó szükséges!
Amennyiben egyéb kiegészítő információt szeretne, kérjük bizalommal keresse munkatársainkat! info@ultragel.hu
Adatok
Cikkszám:
UG431198
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!