Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
3
7
9
9
3

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

MioLite - Polarizált Fényterápiás Készülék

Miolight fényterápiás készülék - elsősorban fogászati kezelések klinikailag bizonyított kiegészítője

Bizonyára Ön is hallott már a Bioptron lámpáról és annak feltalálójáról, Fenyő Márta biofizikus asszonyról.

A MioLight egy polarizált fénnyel működő a sejtaktivitást serkentő, elsősorbana  fogászati és szájhigiéniai kezelések kigészítőjeként alkalmazható bizonyítottan hatásos magyar fejlesztésű és gyártású MDR regiszrációval rendelkező orvostechnikai eszköz.

A fény gyógyító hatása számos esetben használható.
A polarizált fényt használhatjuk a parodontitis kiegészítő kezelésére, a foghúzás utáni panaszok kezelésére, a fogimplantációs folyamat előtt, közben és után, a fogszabályzó okozta kellemetlenségek enyhítésére és afták valamint egyéb szájsebek gyógyulásának a gyorsítására.
Ebben segít Fenyő Márta találmánya a Miolite polarizált fényterápiás lámpa, a Bioptron lámpa "kistestvére", amely hozzáfér a száj legrejtettebb zugaihoz is.

 

 

Miolite® polarizált fényterápiás készülék

 

 

Miolite®

 

 

Miolite® polarizált fényterápiás készülék egy hordozható orvosi eszköz, amelyet a szájban lévő sebek és gyulladások kezelésére terveztek.


Legyen szó egy kisebb sérülésről vagy erős fájdalomról fogászati kezelés után, a Miolite® a száj legrejtettebb pontját is eléri, hogy felgyorsítsa a gyógyulási folyamatot.