Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
6
9
9
7
1

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

IPL és Laser gélek

Az IPL (intenzív pulzáló fény) gél használata fontos szerepet játszik a lézeres szőrtelenítés során. Néhány jelentőségét megemlítve:

1. **Hűtés:** Az IPL gélt gyakran hűtőgélként használják a bőrfelület hűtésére a kezelés során. A lézeres szőrtelenítés során az IPL berendezés intenzív fényimpulzusokat bocsát ki, amelyek hőt termelnek a szőrtüszőkben. Az IPL gél segítségével a bőrfelület hűvösen tartható, csökkentve a kellemetlenséget és a lehetséges bőrirritációt vagy égési sérüléseket.

2. **Optimális fényvezetés:** Az IPL gél javítja a fényvezetést a bőrön keresztül a szőrtüszőkhöz, lehetővé téve a hatékonyabb és pontosabb kezelést. Az egyenletes és hatékony fényvezetés kulcsfontosságú a hatékony szőrtelenítéshez.

3. **Védelem:** Az IPL gél védi a bőrt a lézeres kezelés során, segítve megelőzni a bőrirritációt és a lehetséges bőrsérüléseket. Ezenkívül a gél védőréteget képez a bőrön, csökkentve annak károsodásának kockázatát a kezelés során.

4. **Csúszásmentesség:** Az IPL gél sima felületet biztosít, amelyen könnyen tud mozogni az IPL kezelőfej a bőrön anélkül, hogy húzódást vagy súrlódást okozna. Ez különösen fontos a kezelés pontosságának és hatékonyságának szempontjából.

Összességében az IPL gél fontos szerepet játszik a lézeres szőrtelenítés során, segítve a hatékony és kényelmes kezelést, valamint a bőr védelmét és a kellemetlenségek csökkentését.

 

A lézeres szőrtelenítés során általában átlátszó vagy áttetsző, vízbázisú hűtőgélt használnak. Ez a gél általában könnyű, lágy és sima konzisztenciájú, hogy megfelelően fedje a kezelt területet, és lehetővé tegye a lézerfény áthaladását a bőrön. Fontos, hogy a gél ne legyen túl vastag vagy ragadós, hogy ne akadályozza a kezelőfej sima mozgását a bőrfelületen, ugyanakkor kellőképpen vastag legyen ahhoz, hogy megfelelő hűtést biztosítson a bőrnek a kezelés során.

A lézeres szőrtelenítés géle általában klinikai minőségű, hypoallergén összetevőkből készül, hogy minimalizálja az irritációt és az allergiás reakciókat. Fontos, hogy az IPL vagy lézeres kezelésekhez kifejlesztett speciális gélt használjon, amely megfelel az adott kezelési gép és a bőrtípusa számára ajánlott előírásoknak. Ezenkívül a jó minőségű gélek gyakran vízállóak és nem zsírosak, könnyen lemoshatók a bőrről a kezelés befejezése után.

Az optimális géltípus kiválasztásában mindig konzultáljon a kezelést végző szakemberrel vagy orvossal, akik ajánlást adhatnak az Ön bőrtípusához és az adott kezelési géphez legmegfelelőbb gélre.