Szűrés

Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
5
8
0
2
3

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

KONTAKT GÉLEK - Ultrahang gél, Ekg és EEG gél, Steril gél, IPL gél, Gélpárna, Síkosító gél, Hűtő bandázsok

Az ULTRAGEL saját fejlesztésű és gyártású termékei az elmúlt több mint 25 évben a hazai felhasználókon kívül 52 országba jutottak el világszerte.

Évente több mint 1000 tonna gélt gyártunk, amit jelentős részben európai partnereinknek szállítunk. Termékeinket jellemzően a külföldi nagykereskedelmi partnereinken keresztül értékesítjük, egyedi címkével szállítjuk. Célkitűzésünk, hogy az európai piacra koncentrálva adjunk egyértelmű alternatívát az ultrahang gélek beszerzésekre, amelyet az ügyfeleinknek adott adminisztrációs jellegű kérdésekre adott promt válaszainkon keresztül érünk el.

A nagy mennyiség mellett célunk a magas minőségben történő gyártása, amit több nemzetközi és hazai díjjal ismertek már el. 

Termékeink alapanyagai nem tartalmaznak irritatív anyagokat, azonban bizonyos esetekben előfordulhatnak allergiás reakciók.

A gyártás során nagy hangsúlyt fektetünk a higiéniai követelmények betartására, társaságunk az MDR szabványnak megfelelő tanúsításra már előkészült, az ISO13485 szabvány ellenőrzéséről pedig az SGS tanúsító gondoskodik.

Miért fontos, hogy az ultrahang gél buborékmentes legyen?

Az ultrahang gélnél fontos, hogy buborékmentes legyen több okból is:

1. **Pontos ultrahangkép:** A buborékok jelenléte az ultrahang gélen csökkentheti az ultrahang hullámok átvitelét és visszaverődését, ami torzíthatja az ultrahangképet. Buborékmentes gél biztosítja a tiszta és pontos ultrahangkép létrehozását, ami nélkülözhetetlen a pontos diagnózis és kezelés szempontjából.

2. **Csökkenti a zavaró jelenségeket:** A buborékok jelenléte növelheti a zavaró jelenségeket az ultrahangképen, például foltokat vagy árnyékokat, amelyek megnehezíthetik a szakember számára az értékelést és azonosítást.

3. **Biztonság:** Buborékok jelenléte az ultrahang gélen fokozhatja a sérülés vagy irritáció kockázatát a beteg bőrén, különösen ha az ultrahang felett elhelyezkedő szenzorokon vagy kezelőfejen képződnek.

4. **Jobb érzékenység:** Buborékmentes gél lehetővé teszi az ultrahang hullámok pontosabb és hatékonyabb átvitelét és visszaverődését, ami növeli az érzékenységet és segíthet a kisebb méretű vagy mélyebben elhelyezkedő struktúrák azonosításában.

Összességében a buborékmentes ultrahang gél elengedhetetlen a pontos és megbízható ultrahangvizsgálatokhoz, amelyek fontosak lehetnek a betegségek diagnosztizálásában és kezelésében.

 

Az ultrahang gél okozhat irritációt?

Általában az ultrahang gél hypoallergén összetevőkből készül, és kifejezetten a bőrrel való érintkezésre tervezték, hogy minimalizálják az irritációt vagy allergiás reakciókat. Azonban egyes egyének érzékenyebbek lehetnek az egyes összetevőkre, és bőrirritáció vagy allergiás reakciók jelentkezhetnek a gél alkalmazása után.

Az irritáció vagy allergia jelei közé tartozhat a bőrpír, viszketés, égő érzés vagy kiütések. Ha ezeket a tüneteket tapasztalja az ultrahang gél alkalmazása után, azonnal öblítse le a bőrt bőséges mennyiségű vízzel, és szüntesse meg a gél további használatát. Ha az irritáció vagy allergiás reakció súlyos vagy tartós, konzultáljon bőrgyógyász vagy orvossal.

Annak érdekében, hogy minimalizálja az irritáció vagy allergiás reakciók kockázatát, célszerű először egy kis területen kipróbálni az ultrahang gélt, és figyelni a bőr reakcióját. Ha nincs negatív reakció, akkor folytathatja a gél rendszeres használatát. Ezenkívül fontos, hogy mindig kövesse az ultrahang gélt gyártója vagy a kezelőorvos által adott utasításokat az optimális használat érdekében.