Szűrés

Hírek

2024.07.15

Érdemes már a tervezési fázisban a kivitelezőnek és szállítónak egyeztetni!

Az egyik budpesti szakrendelőben azzal szembesültünk, hogy a kivitelező által felszerelt tartókonzolokra nem lehet felszerelni a RIMSA műtőlámpáit.

3 műtő egység került kialakításra, ahol nem volt megfelelő az előkészítés, azonban kollégáink leszedték a kivitelező által felrakott túlméretezett tartókonzolokat és sikeresen átalakították.

 

 

 

2024.05.08

Csepelen új eszközök beszérzésében vettünk részt, ahol a fül-orr-gégészeti rendelő megújult. 

Csepeli fül-orr-gégészeti rendelő kezelőszék

 

A rendelő új kezeleőegységet, elektrokautert, kezelőszéket és kéziműszereket kapott.

 

Csepeli fül-orr-gégészeti rendelő átadás

2024.04.19

Az idei évben az fiatal sebészek (FISESZ) jócskán felülmúlták a tavalyi rendezvényüket programokban, létszámban, és a fő attrakcióban, az online skill képzésben amelyet összesen 4db LAPARO készülékkel végeztek.

A rendezvényen 3 Analytic és 1 3D virtual Apex modell állt rendelkezésre a résztvevőknek, ahol a fordulókat és a döntőt online is lehetett követni.

A rendezés nagyon profi volt, csakúgy mint a helyszín (Hotel Bál - Balatonalmádi), és a szervezés! Mindenki tette a dolgát, flottul zajlottak az események. ;)

A MEDTRONIC idén is szívesen kooperált az ULTRAGÉLLEL, így közösen vettünk részt a konferencián, ahol túlzás nélkül állíthatjuk, hogy nálunk igen nagy volt a "tolongás"! 

 

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

 

Az APEX modellel 3D-ben lehet szimulálni a műtéteket, az ANALYTIC szimulátorok kiválóan alkalmasak a 2D-ben való gyakorlásra.

 

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

2024.02.23

Az idei évben az ULTRAGÉL a konferencia egyik fő támogatójaként eszközökkel is támogatta az online 3 műtőből a közvetítéseket. 

Dr Dér János vezető operatőr a PUSEN új 7.5Fr szívó öblítő funkcióval rendelkező ureteroszkópjával végezte a kőzúzást, amelyet a résztvevők a konferenciateremből figyelhettek.

 

Dr Dér János PUSEN 7.5Fr ureteroszkóp

PUSEN 7.5Fr ureteroszkóp

Dr Dér János PUSEN 7.5Fr ureteroszkóp

Minimál Invazív Eljárások az Urológiaban Ultragel stand

 

És a lányok mindig szépek! :)

 

Minimál Invazív Eljárások az Urológiaban Ultragel stand

Minimál Invazív Eljárások az Urológiaban Ultragel stand

2024.02.07

A 140L-es Biobase HAST140 II gőzsterilizátorok mindenki legnagyobb megnyugvására megbízhatóan működnek a DPC-ben! 

 

Biobase HAST140 II gőzsterilizátor leírás

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
9
6
1
0
0

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

KONTAKT GÉLEK - Ultrahang gél, Ekg és EEG gél, Steril gél, IPL gél, Gélpárna, Síkosító gél, Hűtő bandázsok

Az ULTRAGEL saját fejlesztésű és gyártású termékei az elmúlt több mint 25 évben a hazai felhasználókon kívül 52 országba jutottak el világszerte.

Évente több mint 1000 tonna gélt gyártunk, amit jelentős részben európai partnereinknek szállítunk. Termékeinket jellemzően a külföldi nagykereskedelmi partnereinken keresztül értékesítjük, egyedi címkével szállítjuk. Célkitűzésünk, hogy az európai piacra koncentrálva adjunk egyértelmű alternatívát az ultrahang gélek beszerzésekre, amelyet az ügyfeleinknek adott adminisztrációs jellegű kérdésekre adott promt válaszainkon keresztül érünk el.

A nagy mennyiség mellett célunk a magas minőségben történő gyártása, amit több nemzetközi és hazai díjjal ismertek már el. 

Termékeink alapanyagai nem tartalmaznak irritatív anyagokat, azonban bizonyos esetekben előfordulhatnak allergiás reakciók.

A gyártás során nagy hangsúlyt fektetünk a higiéniai követelmények betartására, társaságunk az MDR szabványnak megfelelő tanúsításra már előkészült, az ISO13485 szabvány ellenőrzéséről pedig az SGS tanúsító gondoskodik.

Miért fontos, hogy az ultrahang gél buborékmentes legyen?

Az ultrahang gélnél fontos, hogy buborékmentes legyen több okból is:

1. **Pontos ultrahangkép:** A buborékok jelenléte az ultrahang gélen csökkentheti az ultrahang hullámok átvitelét és visszaverődését, ami torzíthatja az ultrahangképet. Buborékmentes gél biztosítja a tiszta és pontos ultrahangkép létrehozását, ami nélkülözhetetlen a pontos diagnózis és kezelés szempontjából.

2. **Csökkenti a zavaró jelenségeket:** A buborékok jelenléte növelheti a zavaró jelenségeket az ultrahangképen, például foltokat vagy árnyékokat, amelyek megnehezíthetik a szakember számára az értékelést és azonosítást.

3. **Biztonság:** Buborékok jelenléte az ultrahang gélen fokozhatja a sérülés vagy irritáció kockázatát a beteg bőrén, különösen ha az ultrahang felett elhelyezkedő szenzorokon vagy kezelőfejen képződnek.

4. **Jobb érzékenység:** Buborékmentes gél lehetővé teszi az ultrahang hullámok pontosabb és hatékonyabb átvitelét és visszaverődését, ami növeli az érzékenységet és segíthet a kisebb méretű vagy mélyebben elhelyezkedő struktúrák azonosításában.

Összességében a buborékmentes ultrahang gél elengedhetetlen a pontos és megbízható ultrahangvizsgálatokhoz, amelyek fontosak lehetnek a betegségek diagnosztizálásában és kezelésében.

 

Az ultrahang gél okozhat irritációt?

Általában az ultrahang gél hypoallergén összetevőkből készül, és kifejezetten a bőrrel való érintkezésre tervezték, hogy minimalizálják az irritációt vagy allergiás reakciókat. Azonban egyes egyének érzékenyebbek lehetnek az egyes összetevőkre, és bőrirritáció vagy allergiás reakciók jelentkezhetnek a gél alkalmazása után.

Az irritáció vagy allergia jelei közé tartozhat a bőrpír, viszketés, égő érzés vagy kiütések. Ha ezeket a tüneteket tapasztalja az ultrahang gél alkalmazása után, azonnal öblítse le a bőrt bőséges mennyiségű vízzel, és szüntesse meg a gél további használatát. Ha az irritáció vagy allergiás reakció súlyos vagy tartós, konzultáljon bőrgyógyász vagy orvossal.

Annak érdekében, hogy minimalizálja az irritáció vagy allergiás reakciók kockázatát, célszerű először egy kis területen kipróbálni az ultrahang gélt, és figyelni a bőr reakcióját. Ha nincs negatív reakció, akkor folytathatja a gél rendszeres használatát. Ezenkívül fontos, hogy mindig kövesse az ultrahang gélt gyártója vagy a kezelőorvos által adott utasításokat az optimális használat érdekében.