Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
5
8
0
2
3

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Kolposzkópok és CTG készülékek

Az Ultragél által forgalmazott kolposzkópok olyan nőgyógyászati kolposzkópokat foglalnak magukban, amelyek a kiváló fényforrások, nagy felbontású képek, kiváló mélységélesség és látómező, valamint első osztályú kontraszt révén lehetővé teszik a méhnyakrák hatékony szűrését. Lehetősége van arra is, hogy ezeket a kiemelkedő minőségű képeket kamerába mentse, valós időben a képernyőn nézze, vagy 3D-s képként reprodukálja. Az Ultragél kolposzkópjait ergonómiai jellemzőik és könnyű pozicionálásuk miatt is választják.

Az Alltion kolposzkópok nemzetközi elismerést vívtak ki azzal, hogy képesek olyan minőségi és költséghatékony kolposzkópokat tervezni, gyártani és garantálni, amelyek felveszik a versenyt a leghíresebb beszállítók, például a Leisegang, Carl Ziess, Prima, Eva, Schmitz, Kaps, Seiler stb. magas árkategóriájú modelljeinek specifikációival, és gyakran meg is haladják azokat.

Az Alltion által gyártott kolposzkópok soha nem okoznak csalódást ügyfeleinknek. Ezért döntött az Ultragel Medical tudatosan úgy, hogy a professzionális kolposzkópok közül kizárólag e kiváló, bevált és díjnyertes orvosi berendezések tervezőjének és gyártójának kolposzkópjait (és mikroszkópjait) forgalmazza.

Az Ultragel Medical az Alltion díjnyertes kolposzkópjainak magayrországi főimportőre. A független nőgyógyászok által kedvelt, könnyű, hordozható termékcsalád (AC-2000) a kórházak és meddőségi klinikák számára az egyik legközkedveltebb videokolposzkóp választás.  Az Alltion a világ egyik legprogresszívebb kolposzkópos tervezője és gyártója.

 

Az Alltion mellett ügyfeleink másik kedvelt gyártója a Kernel, akinek kedvező rfekvésű videokolposzkóp készülékei világszerte ismertek. Az Ultragel Medical ügyfelei elégedetten használják a Sony kamerával rendelkező, képmegjelenítő programot tartalmazó, megbízható Kernel videokolposzkópokat. Számos bővítési lehetőség áll rendelkezésre, mint pl. a laptopra csatlakoztathatóság, vagy HDMI egységgel és kábellel közvetlenül egy pl képernyőre (számítógép nélkül).

A Kernel koposzkópok összeszerelése egyszerű, legfeljebb 5-10 perc alatt elvégezhető.

 

A hagyomásnyos kolposzkópokhoz képest miben más vagy jobb egy videokolposzkóp?

A videokolposzkóp egy modern változata a hagyományos kolposzkópnak, és számos előnnyel rendelkezik. Íme néhány fő különbség és előny:

1. **Képminőség és nagyítás:** A videokolposzkópok általában jobb képminőséget és nagyobb nagyítást biztosítanak, mint a hagyományos kolposzkópok. A digitális kamerák és a modern képfeldolgozási technológiák révén a videokolposzkópok lehetővé teszik a nagy felbontású képek rögzítését és megjelenítését, valamint a nagyítás szabadabb és pontosabb beállítását.

2. **Képmegosztás és dokumentáció:** A videokolposzkópok lehetővé teszik a vizsgált területek digitális rögzítését és megosztását számítógépes rendszerekben vagy hálózatokon keresztül. Ez lehetővé teszi az orvosoknak és az egészségügyi szakembereknek, hogy könnyen dokumentálják és megosszák a vizsgálati eredményeket, valamint konzultáljanak más szakemberekkel a vizsgálati eredményekről.

3. **Kényelem és könnyű használat:** A videokolposzkópok általában könnyebben kezelhetők és kényelmesebbek a használat során. Sok videokolposzkóp rendelkezik intuitív kezelőfelületekkel és funkciókkal, amelyek lehetővé teszik az egyszerű és hatékony működést.

4. **Dinamikus vizualizáció:** A videokolposzkópok lehetővé teszik a dinamikus vizualizációt, ami azt jelenti, hogy a vizsgálattal kapcsolatos mozgásokat és változásokat rögzíthetik és megjeleníthetik. Ez különösen hasznos lehet például sebészeti beavatkozások vagy biopsziák során, amikor fontos az események és folyamatok pontos megfigyelése.

5. **Távolsági konzultáció és oktatás:** A videokolposzkópok lehetővé teszik a távolsági konzultációt és oktatást, amely nagyon hasznos lehet az egészségügyi szakemberek számára, akik távolabb vannak a vizsgált betegtől vagy akik szeretnének távoli képzésben részt venni. A digitális képfeldolgozási és kommunikációs technológiák révén a videokolposzkópok lehetővé teszik a valós idejű képek és információk megosztását és konzultációt más szakemberekkel világszerte.

Összességében a videokolposzkópok több előnnyel rendelkeznek a hagyományos kolposzkópokhoz képest, és a modern digitális technológiáknak köszönhetően nagyobb pontosságot, kényelmet és funkcionalitást biztosítanak a bőrgyógyászati ​​vizsgálatok során.

-9%
Kolposzkóp Colpy LED - kamerával bővíthető, 8.2X -12.3X nagyítás
1 165 354 Ft + áfa = 1 480 000 Ft  
1 055 118 Ft + áfa = 1 340 000 Ft
-10%
Kolposzkóp - 4K kamerával - Alltion AC-3300FC1 - Nagyítás 3 lépésben, 12X/18B
2 196 850 Ft + áfa = 2 790 000 Ft  
1 968 504 Ft + áfa = 2 500 000 Ft
Kolposzkóp Alltion AC-1110; Led; 9X nagyítás
897 638 Ft + áfa = 1 140 000 Ft