Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
5
9
2
2
5

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Hartmann Sterillium kézfertőtlenítőszer 500ml

Hartmann Sterillium kézfertőtlenítőszer 500ml
Hartmann Sterillium kézfertőtlenítőszer 500ml
Hartmann Sterillium kézfertőtlenítőszer 500ml
Hartmann Sterillium kézfertőtlenítőszer 500ml
Hartmann Sterillium kézfertőtlenítőszer 500ml
Hartmann Sterillium kézfertőtlenítőszer 500ml

Kiváló bőrkímélő tulajdonság jellemzi, a zsírokat nem távolítja el a bőr felszínéről
Széleskörű hatás baktériumok, gombák és burokkal rendelkező vírusok ellen
Tartós használat esetén is különlegesen jól tolerálja a bőr
Hatóanyag:
2-propanol 45,0 g;
1-propanol 30,0 g;
mecetronium-etil-szulfát 0,2 g

Higiénés kézfertőtlenítés: (EN 1500, OTH) 30 mp
Sebészi bemosakodás: (EN 12791) 1,5 perc
Sebészi bemosakodás: (OTH) 5x1 perc
Kéz és alkar szárazra törlése esetén: (OTH) 3x1 perc

Hatásspektrum
Baktericid, élesztőgomba elleni hatás, mikobaktericid, burokkal rendelkező vírusokkal szemben virucid (beleértve HBV, HIV, HCV). Adeno, Polioma és Rota vírus ellen is hatékony.


Felhasználási terület
Sebészeti bemosakodás és higiénés kézfertőtlenítés bedörzsöléses módszerrel – víztől és mosdótól függetlenül. Az
egészségügy és az ipar higiénés szempontból fontos területein, az otthoni beteggondozásban, idős személyek ápolásánál és csecsemőgondozásnál, otthoni dialízisnél. Véd a fertőzésektől nyilvános helyeken és utazás közben.

Adagolás:
A Sterilliumot® hígítatlanul dörzsöljük a száraz kézre. A kéznek a Sterillium® teljes bedörzsölési ideje alatt fertőtlenítőszertől nedvesnek kell lennie.
Bővebben
3 386 Ft + áfa = 4 300 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
4 300 Ft/db
20+  db
-10%
3 870 Ft/db
Részletek

A Sterillium® 2022-ben ismét az „Évszázad márkája” lett
Örökös díj egy valódi kék ikonnak

„Nagyon örülünk, hogy kiválasztottak. Ez arra sarkall bennünket, hogy továbbra is példát mutassunk az innováció terén a fertőzésmegelőzésben” – mondja Hossein Gouhari, aki a PAUL HARTMANN fertőtlenítő üzletág Hands and Skin részlegének globális vezető termékmenedzsere. „Az emberek az egész világon nagyra értékelik a kék Sterillium® flakont, és bíznak abban, hogy ez a termék hatékonyan megelőzi a fertőzéseket, ami bebizonyosodott a koronavírus-járvány alatt.”

A márkákat egy független zsűri sorolja be a német márkák csúcskategóriájába teljes mértékben proaktív módon, azaz előzetes jelentkezés nélkül, és a kiválasztott vállalatok számára ingyenesen. A ZEIT kiadócsoport zsűrije egy kötött szabályzat szerint dolgozik, és olyan kiválasztott tényekre támaszkodik, amelyek egy adott márka sikerét igazolják. Például olyan tényezőket vesznek figyelembe, mint a márka életkora, hogy családi vállalkozáshoz tartozik-e, mennyire nemzetközi, vagy mennyire vált a németországi élet alappillérévé.

Újdonság, hogy a márkákat már nem csak egy évre választják meg az „évszázad márkájának”, ez a cím mostantól örökre érvényes marad. A kiválasztott márkákat és vállalatokat részletesen bemutatja a „Deutsche Standards – Marken des Jahrhunderts 2022” című könyv (Német szabványok – az évszázad márkái 2022), amely 2021. november 10-én jelent meg.

Sterillium®: innovatív klasszikus 1965 óta

A Sterillium® a világ első alkoholos kézfertőtlenítő termékeként került forgalomba 1965-ben, és mivel rendkívül hatékony, mégis gyengéd a bőrhöz, forradalmasította kézhigiéniát, és irányadóvá vált a hatékonyság és a bőrtolerancia tekintetében. Folyamatos innovációjának köszönhetően a Sterillium® márkanév azóta is egyet jelent a kézfertőtlenítéssel. Az azóta már számos termékkel bővült termékcsalád továbbra is irányadó a higiénia területén. 2019 óta kapható például a propanol alapú Sterillium® pure, ami ugyanazt a jól bevált bőrápoló komplexet tartalmazza, mint a klasszikus kék Sterillium, de parfüm, színezék és egyéb adalékanyagok nélkül. Egyike az első színezék- és illatanyagmentes kézfertőtlenítőszereknek a Sterillium® classic pure, mely már 2003 óta forgalomban van.

A márka az innovációban is vezető szerepet tölt be, ami két évvel később, 2005-ben igazolódott be: a Sterillium® volt az első kézfertőtlenítőszer, amelyet rövidített, azaz 3 perces behatási idő helyett mindössze 1,5 perces behatási idővel engedélyeztek műtéti kézfertőtlenítésre. Végül, de nem utolsósorban a Sterillium® Virugard volt az első teljes virucid hatású alkoholos kézfertőtlenítőszer, amelyet a Robert Koch Institute jegyzékbe vett 1995-ben.

A Sterillium® termékek átfogó hatékonysága és kiemelkedő bőrkompatibilitása szintén döntő jelentőségű a siker szempontjából: a Sterillium® ma már több mint 50 országban elérhető. Már a koronavírus-járvány előtt is több mint négymilliárd kézfertőtlenítést végeztek évente Sterillium® termékekkel. Sterillium® – akkor és most is egy kortalan, világszerte elismert márka, amelyben bíznak.


Amennyiben egyéb kiegészítő információt szeretne, kérjük bizalommal keresse munkatársainkat! info@ultragel.hu
Adatok
Cikkszám
UG488702
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek