News

23/01/2011

A clear head and wellbeing

Frequent headaches, anxiety and stress.

CEFALY can change your life. With its pleasant

stimulative effect, it inhibits pain, arrests

headaches, calms anxiety and soothes stress.

A few sessions a week are all that’s needed

to restore your wellbeing, clear your head and

alleviate stress.

 

Indications

• Anterior tension headaches

• Migraines with or without aura

• Treatment of stress and anxiety

• Cluster headache

• Ophthalmic shingles

• Frontal sinusitis (symptomatic treatment)

• Trigeminal neuralgia affecting the first branch of the trigeminal nerve (Willis ophthalmic nerve).

 

Very recently external cranial neurostimulation has been developed. The technical progresses consist in having a practical and comfortable device. Before the technique wasn’t used because it was painful and complicate. STX-Med has made significant progresses in electronic and devices simple to use. The first device available is intended for supra orbital neurostimulation and so-called CEFALY® The company is currently doing researches about devices for other location of neurostimulation as occipital and neck. Therefore Cefaly technique is external neurostimulation but very similar to implanted neurostimulators: similar electrical parameters leading to same basic action of triggering action potentials on nerves at same frequency.

15/10/2010

Ultragel 2000 Ltd, is kindly informing  its partners that also in year 2010, we are participating in MEDICA Exhibition, Düsseldorf, 17-20 November, on  the world’s largest medical trade fair.

We are welcoming all our current or future hungarian and foreign partners on our stand E45, in hall 9.

Looking forward to meeting You!

(During the exhibition period there won’t be any intermission in online ordering and purchasing)

Medica 2010

Most popular products

Forum

No Topic!

Visitor counter

1
1
3
7
4
7
8

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Hartmann Sterillium kézfertőtlenítőszer 1l

Hartmann Sterillium kézfertőtlenítőszer 1l
Hartmann Sterillium kézfertőtlenítőszer 1l
Hartmann Sterillium kézfertőtlenítőszer 1l
Hartmann Sterillium kézfertőtlenítőszer 1l
Hartmann Sterillium kézfertőtlenítőszer 1l
Hartmann Sterillium kézfertőtlenítőszer 1L

Kiváló bőrkímélő tulajdonság jellemzi, a zsírokat nem távolítja el a bőr felszínéről
Széleskörű hatás baktériumok, gombák és burokkal rendelkező vírusok ellen
Tartós használat esetén is különlegesen jól tolerálja a bőr
Hatóanyag:
2-propanol 45,0 g;
1-propanol 30,0 g;
mecetronium-etil-szulfát 0,2 g

Higiénés kézfertőtlenítés: (EN 1500, OTH) 30 mp
Sebészi bemosakodás: (EN 12791) 1,5 perc
Sebészi bemosakodás: (OTH) 5x1 perc
Kéz és alkar szárazra törlése esetén: (OTH) 3x1 perc

Hatásspektrum
Baktericid, élesztőgomba elleni hatás, mikobaktericid, burokkal rendelkező vírusokkal szemben virucid (beleértve HBV, HIV, HCV). Adeno, Polioma és Rota vírus ellen is hatékony.


Felhasználási terület
Sebészeti bemosakodás és higiénés kézfertőtlenítés bedörzsöléses módszerrel – víztől és mosdótól függetlenül. Az
egészségügy és az ipar higiénés szempontból fontos területein, az otthoni beteggondozásban, idős személyek ápolásánál és csecsemőgondozásnál, otthoni dialízisnél. Véd a fertőzésektől nyilvános helyeken és utazás közben.

Adagolás:
A Sterilliumot® hígítatlanul dörzsöljük a száraz kézre. A kéznek a Sterillium® teljes bedörzsölési ideje alatt fertőtlenítőszertől nedvesnek kell lennie.
Details
7 800 Ft
Quantity discount:
1+  pcs
-
7 800 Ft/pcs
10+  pcs
-10%
7 020 Ft/pcs
Details

A Sterillium® 2022-ben ismét az „Évszázad márkája” lett
Örökös díj egy valódi kék ikonnak

„Nagyon örülünk, hogy kiválasztottak. Ez arra sarkall bennünket, hogy továbbra is példát mutassunk az innováció terén a fertőzésmegelőzésben” – mondja Hossein Gouhari, aki a PAUL HARTMANN fertőtlenítő üzletág Hands and Skin részlegének globális vezető termékmenedzsere. „Az emberek az egész világon nagyra értékelik a kék Sterillium® flakont, és bíznak abban, hogy ez a termék hatékonyan megelőzi a fertőzéseket, ami bebizonyosodott a koronavírus-járvány alatt.”

A márkákat egy független zsűri sorolja be a német márkák csúcskategóriájába teljes mértékben proaktív módon, azaz előzetes jelentkezés nélkül, és a kiválasztott vállalatok számára ingyenesen. A ZEIT kiadócsoport zsűrije egy kötött szabályzat szerint dolgozik, és olyan kiválasztott tényekre támaszkodik, amelyek egy adott márka sikerét igazolják. Például olyan tényezőket vesznek figyelembe, mint a márka életkora, hogy családi vállalkozáshoz tartozik-e, mennyire nemzetközi, vagy mennyire vált a németországi élet alappillérévé.

Újdonság, hogy a márkákat már nem csak egy évre választják meg az „évszázad márkájának”, ez a cím mostantól örökre érvényes marad. A kiválasztott márkákat és vállalatokat részletesen bemutatja a „Deutsche Standards – Marken des Jahrhunderts 2022” című könyv (Német szabványok – az évszázad márkái 2022), amely 2021. november 10-én jelent meg.

Sterillium®: innovatív klasszikus 1965 óta

A Sterillium® a világ első alkoholos kézfertőtlenítő termékeként került forgalomba 1965-ben, és mivel rendkívül hatékony, mégis gyengéd a bőrhöz, forradalmasította kézhigiéniát, és irányadóvá vált a hatékonyság és a bőrtolerancia tekintetében. Folyamatos innovációjának köszönhetően a Sterillium® márkanév azóta is egyet jelent a kézfertőtlenítéssel. Az azóta már számos termékkel bővült termékcsalád továbbra is irányadó a higiénia területén. 2019 óta kapható például a propanol alapú Sterillium® pure, ami ugyanazt a jól bevált bőrápoló komplexet tartalmazza, mint a klasszikus kék Sterillium, de parfüm, színezék és egyéb adalékanyagok nélkül. Egyike az első színezék- és illatanyagmentes kézfertőtlenítőszereknek a Sterillium® classic pure, mely már 2003 óta forgalomban van.

A márka az innovációban is vezető szerepet tölt be, ami két évvel később, 2005-ben igazolódott be: a Sterillium® volt az első kézfertőtlenítőszer, amelyet rövidített, azaz 3 perces behatási idő helyett mindössze 1,5 perces behatási idővel engedélyeztek műtéti kézfertőtlenítésre. Végül, de nem utolsósorban a Sterillium® Virugard volt az első teljes virucid hatású alkoholos kézfertőtlenítőszer, amelyet a Robert Koch Institute jegyzékbe vett 1995-ben.

A Sterillium® termékek átfogó hatékonysága és kiemelkedő bőrkompatibilitása szintén döntő jelentőségű a siker szempontjából: a Sterillium® ma már több mint 50 országban elérhető. Már a koronavírus-járvány előtt is több mint négymilliárd kézfertőtlenítést végeztek évente Sterillium® termékekkel. Sterillium® – akkor és most is egy kortalan, világszerte elismert márka, amelyben bíznak.

Info
Article No.
UG413508
Opinions

Be the first to review this product!

Additional products
Similar products