Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
3
7
4
7
8

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Videodermatoszkóp HEINE® iC 1

Videodermatoszkóp HEINE® iC 1
Videodermatoszkóp HEINE® iC 1
Videodermatoszkóp HEINE® iC 1
Videodermatoszkóp HEINE® iC 1
Videodermatoszkóp HEINE® iC 1
Videodermatoszkóp HEINE® iC 1
Videodermatoszkóp HEINE® iC 1
Videodermatoszkóp HEINE® iC 1
Videodermatoszkóp HEINE® iC 1
Videodermatoszkóp HEINE® iC 1
Videodermatoszkóp HEINE® iC 1
Videodermatoszkóp HEINE® iC 1
Videodermatoszkóp HEINE® iC 1
Videodermatoszkóp HEINE® iC 1
-7%
Videodermatoszkóp HEINE® iC 1
Videodermatoszkóp HEINE® iC 1
HEINE® iC 1 dermatoszkóp a 21. századi digitális dermatoszkópia.
A HEINE iC 1 egy képrögzítő eszköz klinikai és dermatoszkópos képek rögzítésére melanoma és más bőrelváltozások dokumentálására, monitorozására és differenciáldiagnózisának támogatására. Az innovatív HEINE LEDHQ világítás a precíziós optikával kombinálva nagy felbontású és reflexmentes képeket biztosít az Apple® iPhone® 5-ös verziótól felfelé vagy a 6. generációs iPod® touch* készülékekkel.

HEINE precíziós optika:
Kiváló minőségű aszférikus optikai rendszer akár 40-szeres valódi nagyítással és akár 12 MP** képminőséggel.
LED-HQ megvilágítás:
4 nagy teljesítményű LED a homogén, erős megvilágításért és a kiváló képért. A piros piros, a kék kék. Színhőmérséklet. 5000 K, típus CRI > 80.
Intelligens LED hőkezelés:
A gondosan kiválasztott és alkalmazott hőleadó anyagok garantálják az állandó minőséget és teljesítményt a LED élettartama alatt, ami 100.000 óra.
Váltó funkció a polarizált és nem polarizált megvilágítás kényelmes váltásához
* Az Apple iPhone 7, 6/6s, 5/5s, SE vagy iPod touch 6. generációja nem tartozik a szállítási terjedelembe.

Bővebben
413 386 Ft + áfa = 525 000 Ft  
385 827 Ft + áfa = 490 000 Ft
Kezdete: 2023.12.20   A készlet erejéig!
Részletek
HEINE precíziós optika:
Az innovatív HEINE LEDHQ világítás a HEINE precíziós optikájával kombinálva árnyékmentes, széltől szélig nézetet tesz lehetővé akár 40-szeres nagyítással és akár 12 megapixeles képminőséggel (iPhone® SE, iPhone® 6s vagy iPhone® 6 esetén).
Az érintkezőlemezt a kamera teljesen megjeleníti. Emiatt a látómező specifikáció nem csak az érintkezőlemez átlójának, hanem a kép valós méretének is megfelel!

HEINE LEDHQ
Egy neves gyártó speciális tervezésű és egyedileg kiválasztott LED-jei abszolút homogén megvilágítást biztosítanak a termék vagy eszköz (pl. HEINE iC1) teljes élettartama alatt. Ez azt jelenti, hogy több HEINE iC1-gyel is dolgozhat a praxisában, és mindig biztos lehet benne, hogy minden kép azonos minőségű és összehasonlítható, függetlenül attól, hogy melyik iC1-et használta.

HEINE precíziós optika
A HEINE aszférikus lencséit optimálisan igazították a digitális fényképezőgép-technológiához, így kiváló bőrgyógyászati képeket biztosítanak. Fejlesztési részlegünk minden lencsénket pontosan kiszámít.

Jövőbeli kompatibilitás
A HEINE iC1 alkalmazás lehetővé teszi, hogy naprakész legyen a legújabb technológiákkal. Fejlesztő csapatunk gondoskodik arról, hogy a jövőbeni rendszereket is támogatni lehessen.
Így a jövőben is élvezheti az új fejlesztések előnyeit. Még világosabb és könnyebben kezelhető kijelzőket, nagyobb felbontású új kamerákat vagy akár teljesen új működési koncepciókat jelent. Az iOS segítségével a HEINE biztosítja, hogy a HEINE iC1 App frissítései bármikor telepíthetők és használhatók legyenek. Általában ezek a frissítések ingyenesek.

Kibővített funkciók
Az integrált toggle funkció lehetővé teszi a polarizált és a nem polaris közötti könnyű váltást

Amennyiben egyéb kiegészítő információt szeretne, kérjük bizalommal keresse munkatársainkat! info@ultragel.hu
Adatok
Cikkszám
UG885825
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek