Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

SmartTester - IVD gyorsteszt olvasó
SmartTester - IVD gyorsteszt olvasó
300 000 Ft

SmartTester - IVD gyorsteszt olvasó

SmartTester - IVD gyorsteszt olvasó
A SmartTester egy kromatográfiás immunoassay alapú professzionális in vitro (IVD) diagnosztikai használatra ajánlott kvantitatív gyorstesztolvasó eszköz.
A SmartTester analizátor funkciója, hogy kvantitatív immunkromatográfiás vizsgálati eredményt biztosítson az egyébként csupán kvalitatív gyorstesztek széles skálájához, ezáltal növelje a megfelelő markerek otthoni, betegágy melletti és laboratóriumi vizsgálatának pontosságát és hatékonyságát.
A készülék betegágy melleti (POCT) használatra készült, kórházi sürgősségi osztályok, mentőszolgálat, klinikák vagy laboratóriumok számára.
Szűrésekhez és diagnosztikai célokra alkalmazható. Az eszköz kvantitatív, vagy semi-kvantitatív eredményei alapján szakmai döntés hozható további vizsgálatok szükségességéről, vagy az adott egészségi állapot kizárható.

Elérhető paraméterek
HBA1C: A HbA1c a hemoglobin glikált formája, amely mennyisége arányos a mintavételt megelőző 90-120 nap átlagos vércukorszintjével. A molekula alkalmas a cukorbetegek glikémiás kontrolljának monitorozására.
CRP: A C-reaktív protein (CRP) a máj által termelt fehérje. Normális esetben a vérben gyakorlatilag nem detektálható, fertőzés, gyulladás során koncentrációja megemelkedik. A CRP mérése alkalmas akut gyulladás kimutatására és krónikus állapot monitorozására.
D-DIMER: A D-Dimer a véralvadási folyamat során keletkezett fibrinszálak lebontásából keletkező fehérje fragmens. Szintje jellemzően magas a vérrögképződést okozó betegségek esetén (pl. mélyvénás trombózis, pulmonális embólia).
TROPONIN: A Kardiális troponin I gyorsteszt a SMARTTESTER készülékkel a kardiális troponin I (cTnI) koncentrációjának gyors, kvantitatív meghatározására szolgál teljes vér, szérum és plazma mintákból.

https://youtu.be/chINot3eUSA
300 000 Ft
Részletek
Alkalmazási területek:
Bárhol ahol gyors, pontos és megbízható eredményre van szükség, többek között:
Betegágy melletti vizsgálat
Sürgősségi ellátás
Mentőszolgálat
Magánorvosi rendelők
Invazív kardiológia
Háziorvosi ellátás
Kislaboratóriumok
Amennyiben egyéb kiegészítő információt szeretne, kérjük bizalommal keresse munkatársainkat! info@ultragel.hu
Adatok
Cikkszám:
UG304920
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek