Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Dermatoszkóp DermLite DL4 - digitális
Dermatoszkóp DermLite DL4 - digitális
750 000 Ft

Dermatoszkóp DermLite DL4 - digitális

Dermatoszkóp DermLite DL4 - digitális
A legkifinomultabb látási lehetőség a dermoszkópiában.
A 4. generációs DermLite dermatoszkópot az alapoktól kezdve úgy tervezték, hogy minden részletében kifinomult legyen. A DermLite DL4 elképesztően sima, ergonómiailag optimalizált, teljesen alumíniumból készült háza ugyanolyan könnyen fertőtleníthető, mint ahogyan kényelmesen a kezéhez illeszkedik.
750 000 Ft
Részletek
- Nagy 30 mm -es lencse.
- Fényerősség állítás
- Két színspektrum.
A DL3 továbbfejlesztett változataként a DL4 most két fényerőszintet, nagyobb látómezőt (ø30 mm lencsét használva), a mélyebb pigmentáció jobb képalkotását és két színspektrum-szabályozást kínál (PigmentBoost® Plusz), és 25%-al kisebb elődjénél.
Gyors munkafolyamatok:
Gyorsan kapcsolódik a mobil eszközökhöz, mint pl. - iPad, iPhone vagy más okostelefonok - mágnesesen rögzíthetők.
Infekciókontroll:
A DL4 DermLite érintésmentes dermoszkópiát hozott létre, nagymértékben csökkentve a keresztfertőzés kockázatát. Sima, könnyen tisztítható külsejével lehetővé teszi a gyors felületfertőtlenítést. Ha közvetlenül a bőrrel való érintkezésre van szükség, akkor a DL4 IceCap® eldobható, rápattintható, fertőzésvédő kupak a lencsére erősítve csökkentheti a keresztfertőzés kockázatát.
Kiemelkedő akkumulátorba kapacitás:
A DermLite DL4 nagy teljesítményű LED-je és az újratölthető akkumulátor rendkívül energiatakarékos. Négyszintű töltésjelzővel rendelkezik, ha újratöltésre van szüksége, akkor ezt bármelyik USB -portról megteheti a szabványos Micro USB - USB kábel segítségével.
Garancia: 10 év
Amennyiben egyéb kiegészítő információt szeretne, kérjük bizalommal keresse munkatársainkat! info@ultragel.hu
Adatok
Cikkszám:
UG958206
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!