Hírek

2023.11.08 11:14

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
0
9
5
6
2

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Mérlegek, BMI, Hőmérők, Cecsemő mérlegek, testösszetétel elemzők

Csodás testünk tömegének mérlegelésére több megoldást is javaslunk. Erre az egyik legegyszerűbb lehetőség a mechanikus mérleg használata. Amennyiben nem vagyunk elégedettek a kívánt eredménnyel, feltétlenül váltsunk okos mérlegre! Az okos mérleg nem csak szép, de okos is! Az adatokat azonnal küldi a telefonjára, és már látja is, hogy az a múltkori krémes Erzsikével, az bizony ott csücsül a grafikonon. Beállíthatóak a cél értékek, tárol, rajzol, sípol, (talán csíp is)...

Na de! A mechanikus, állványos mérleg (esetleg magasságmérős mérleget) sokan már leírták, de egészségügyi környezetben használva összehasonlítva egy olcsóbb, digitális mérleggel, pontosságban még mindig verhetetlen! Természetesen, a Charder medikai (ClassIII.) méregei hitelesíthetőek, így azt mondhatjuk, hogy szinte 100%-os pontossággal képes meghatározni a test tömegét. A Charder személymérlegek, csecsenőmérlegek hitelesített, kalibrálható, klinikai környezetben használható mérőeszközök, amelyek mechanikus vagy digitális magasságmérővel kiegészíthetők.

A Seca mérlegek a világon a medikai mérlegek közül az egyik legkiemelkedőbb minőségűek, pontosságuk és innovációjukat sok versenytárs próbálja követni. A Seca is egyre okosabb, így a mérések adatai -mint egy szövegbuborék- wifi-n keresztül azonnal megjelennek az adatok fogadójánál.

Ebben a kategóriában találhatóak a székmérlegek és a tolószék mérlegek is. A csecsemőhosszmérők és magasságmérő rudak egészen az egyszerűbb kivitelétől az igényesebb változatig elérhetők.

A testösszetétel elemzést hivatott komplett mérőrendszer Magyarországon először kb. 20 éve jelent meg. A terméket nagyon nehéz volt bevezetni, a piac merevsége lassan hozott eredményt, manapság viszont kevesen kérdőjelezik meg ennek szükségességét. A dietetikusok helyesen ismerték fel, hogy az egyéni testömeg indexeket figyelembe véve kell kialakítani az étrendet, ami egyénenként teljesen eltérő. A Charder testtömeg analizáló készülékek több lehetőséget kínálnak arra, hogy komplex képet kapjunk egy egy, a testüket érintő állapotról és annak segítségével lehessen meghatározni a szükséges kalóriabevitelt és javaslatot tenni az ideális izomtömeg növelésére. 

Analóg nővér óra - választható dekoráció
3 071 Ft + áfa = 3 900 Ft