Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
5
4
6
0
8

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Felületfertőtlenítők

Miért szükséges a felületfertőtlenítő szerek használata?

A felületfertőtlenítő szerek használata fontos szerepet játszik a fertőző betegségek terjedésének megelőzésében és a higiénia fenntartásában számos környezetben, például egészségügyi intézményekben, közösségi terekben, éttermekben, iskolákban és otthonokban. Néhány fő ok, amiért fontos a felületfertőtlenítő szerek használata:

1. **Fertőzések megelőzése:** A felületfertőtlenítő szerek segítenek eltávolítani vagy inaktiválni a kórokozókat, beleértve a baktériumokat, vírusokat és gombákat is, amelyek a felületeken megtelepedhetnek. Ezáltal csökkentik a fertőző betegségek terjedésének kockázatát.

2. **Higiénia fenntartása:** A rendszeres felületfertőtlenítés segít fenntartani a tiszta és higiénikus környezetet. Ez különösen fontos az olyan helyeken, ahol sok ember találkozik, és a felületek gyakran érintettek, például közösségi helyiségekben vagy közlekedési eszközökben.

3. **Egészségügyi intézményekben:** Az egészségügyi intézményekben a felületfertőtlenítő szerek elengedhetetlenek a betegségterjesztés megelőzésében és a betegek biztonságának védelmében. Ez magában foglalja a betegszobák, orvosi eszközök, berendezések és munkaterületek rendszeres fertőtlenítését.

4. **Élelmiszerbiztonság:** Az élelmiszeripari területeken a felületfertőtlenítő szerek segítenek megakadályozni a kórokozók terjedését és a mérgezéseket, így hozzájárulnak az élelmiszerbiztonság fenntartásához.

5. **Otthoni környezetben:** Otthonokban is fontos lehet a felületek rendszeres fertőtlenítése, különösen a közös felületeken, például konyhapultokon, kilincseken, fürdőszobai felületeken és asztalokon.

Összességében a felületfertőtlenítő szerek használata létfontosságú a fertőző betegségek terjedésének megelőzésében, a higiénia fenntartásában és az egészséges környezet kialakításában számos környezetben.