Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Nemesacél fejű és klasszikus fonendoszkópok

A fonendoszkóp egy olyan orvosi műszer, amely a szív és a tüdő hangjait akusztikailag fölerősítve és mindkét fülhöz vezetve segíti az orvos munkáját. A fonendoszkópokat a szívhangok, zörejek, a tüdő és bélmozgások vizsgálatára használják. Az auszkultáció során szerzett értékes tudást nyújtják, amely segíti az orvosokat a betegek gyors felmérésében, diagnosztizálásában és követésében. A fonendoszkópok azért is fontosak az egészségügyi szakemberek számára, mert ez jelenti az első kapcsolatot a beteggel. A fonendoszkóp használata felhatalmazza az orvost vagy nővért, hogy „megérintse” a beteget anélkül, hogy ténylegesen hozzáérne.

Az Ultragél kínálatában megtalálható fonendszkópok közül megtalálhatóak az egyfejes, a kétfejes mint egyszerűbb és kedvezőbb árfekvésű, vagy a rappaport típusú dupacsöves kivitelek.

Mit jelent az, hogy Rappaport?

A Rappaport fonendoszkóp egy olyan eszköz, amelyet a testben lévő hangok meghallgatására használnak. A Rappaport fonendoszkópok különböző típusai közül néhány példa:

  1. Rappaport Dual: Ez a modell duplafejű és duplacsövű, és lehetővé teszi az öt különböző hallgatófelület kialakítását a mellékelt kiegészítőkkel. A Rappaport Dual fonendoszkópokat gyermek és felnőtt betegek vizsgálatára is használhatják.
  2. Rappaport Dual színes: Ez a változat ugyanazokkal a jellemzőkkel rendelkezik, mint a Rappaport Dual, de többféle színben is elérhető.

Nálunk az Ultragélnél, a drágább Littmann fonendszkópok alternatívája a nemesacél fejű, a Littmannal azonos kialakítású, ámde árban lényegesen kedvezőbb árfekvésű fonendoszkópok, amelyek kedvező alternatívák a tiszta hangok kiszűréséhez a diagnosztizálás érdekében.

A fonendoszkópok témában szívesen segítünk kiválasztani a szakterületéhez legideálisabb választást!


12termék 112
ÚJ
10 900 Ft
12termék 112