Doppler készülékek

A DOPPY az érrendszeri ultrahang-diagnosztika hordozható, cserélhető érzékelős készüléke. Segítségével a véráramlás vizsgálható, a perifériás erektől a mélyebben fekvő erekig. Felmérhető vele az érrendszer általános állapota, behatárolhatók az elzáródások. Alkalmas a szisztolés vérnyomás érzékelésére (pl. boka/kar index (ABI) mérésnél vagy sokkos állapotban), ellenőrizhető vele a sönt működése dialízisnél, felderíthető vele a vénás billentyű elégtelenség vagy a here visszértágulat, behatárolh...
Tovább
  DOPPY - minidoppler választható vizsgálófejekkel (2, 4, 5 és 8MHz)
  DOPPY - minidoppler választható vizsgálófejekkel (2, 4, 5 és 8MHz)
47 000 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Cikk leírás
A vasoDOPPY az érrendszeri ultrahang-diagnosztika hordozható, cserélhető érzékelős készüléke. Segítségével a véráramlás vizsgálható, a perifériás erektől a mélyebben fekvő erekig. Felmérhető vele az érrendszer általános állapota, behatárolhatók az elzáródások. Alkalmas a szisztolés vérnyomás mérése során az áramlás megindulásának érzékelésére (pl. boka/kar index (ABI) mérésnél vagy sokkos állapotban), ellenőrizhető vele a sönt működése dialízisnél, felderíthető vele a vénás bille...
Tovább
54 610 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Szív- és érrendszeri szűrőeszköz. A WatchBP Office ABI egy professzionális automatikus rendelői vérnyomásmérő berendezés, mely gyorsan és teljes pontossággal megállapítja a boka-kar-index (ABI) és a karok közti vérnyomáskülönbség (IAD) értékét. Az ABI a perifériás artériás betegség meghatározásához szükséges érték.
A WatchBP Office képes az IAD megbízható meghatározásához szükséges automata, két karon egyidejűleg végzett mérésre. Ezen felül képes magas pontossággal megállapítani a pitvarfibrillációt (AFIB). Mivel az ABI, az IAD és az AFIB a kardiovaszkuláris kockázat fontos indikátorai, a WatchBP a kardiovaszkuláris kockázat ellenőrzésének fontos eszköze.
- 3 mérési mód:
1 - RUTIN: egy mandzsettával egy felkaron 2 egymás követő méréssel megállapítja a pontos vérnyomást
2 - SREEN mérési mód: egyszerre két felkaron 3 egymást követő méréasből (1 perces különbséggel) átlag vérnyomás értéket mér. Ekkor még pontosabb vérnyomásérték állapítható meg, valamint a két kar közötti esetleges kóros különbséget is jelzi
3 - ABI: boka kar-idex meghatározás 2 mandzsetta segítségével. egyika bokán, a másik az azonos oldali csuklón
• Pitvarfibrilláció- (AFIB) érzékelő.
• Automatikus boka/kar-index- (ABI) értékelési funkció.
• Egyidejű vérnyomásmérés mindkét karon, két mandzsettával.
Jellemzők:
• A készülék egyetlen gombnyomásra automatikusan elvégzi az előírások
szerinti többszöri mérést és észleli a pitvarfibrillációt (AFIB) is.
• Gyors, egyszerű és megbízható automatikus ABI-értékelés,
perifériás artériás betegség szűrés Doppler nélkül.
• Egyedülálló, kétmandzsettás kialakításával alkalmas mindkét karon
egyidejű vérnyomásmérésre és a vérnyomáskülönbségek értékelésére.
Automatikus AFIB-érzékelés:
Pontos szűrés
Az automatizált vérnyomásmérés közben a pitvarfibrilláció megbízható észlelése – 100% érzékenységű és 89%-os specificitású az EKG vizsgálathoz képest.
Egyszerű, kényelmes használat és AFIB-szűrés funkció, ami követi a vezető orvosi társaságok strokemegelőzési irányelveit.
Automatikus ABI-kiértékelés
• Pontos:
Klinikai validáció igazolja, hogy a WatchBP Office ABI nagyon pontos
és az általa mért ABI értékek vannak olyan megbízhatóak, mint a doppleres mérés adatai.
• Megbízható:
A WatchBP Office ABI 85 %-os érzékenységgel és 97 %-os specificitással rendelkezik az artériás betegségek felismerésében (doppleresen meghatározott ABI <0,9).
• Gyors és egyszerű
A WatchBP Office ABI automatizált ABI kiértékelés átlagos ideje csak 4 perc. Ez kevesebb, mint fele idő a doppleres méréshez viszonyítva.
• PC-kapcsolat
Az összes mérési adat továbbítása bármilyen számítógépre USB kapcsolattal.
Watch BP Office ABI előnyei az orvos számára:
1. Használható hagyományos, hallgatózásos méréshez. A higanyos mérő helyett, a készülék kijelzőjén látja az orvos a mandzsettanyomás értékét, miközben fonendoszkóppal figyeli a korotkov-hangokat.
2. Használható automata vérnyomásmérőként egyszeri méréssel vagy automatikus háromszori mérésből analizált, precíz vérnyomás-meghatározásra és pitvarfibrilláció-észlelésre.
3. Lehetőség van mindkét karon egyszerre történő vérnyomásmérésre. A két mandzsettát a csomag tartalmazza. A készülék a jobb és bal oldalon mért vérnyomást és azok különbségét írja ki.
4. Boka/kar-index mérésre alkalmas. Nem kell telepített, számítógépes mérőhely. A készülék hordozható, a kijelzőn minden adat megjelenik. Számítógéppel akár a mérés során, de később is kiértékelhető az adatállomány. A szükséges mandzsettákat a csomagolás tartalmazza.
5. Mindegyik üzemmódnál a mért adatokat a memória tárolja és számítógéppel kiértékelhetők. A szoftvert az ár tartalmazza.
Tovább
Boka-kar index mérő Microlife WatchBP Office AFIB
Boka-kar index mérő Microlife WatchBP Office AFIB
488 000 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
A boso ABI-rendszer lehetővé teszi a szisztolés vérnyomásmérést mind a négy végtagon egyidejűleg, amelyet az orvos és az asszisztens is el tud végezni.
A mérés 1 percig tart, és a tünetmentes betegeknél is felismeri a problémát

Mérési elv: oszcillometrikus• Mérési tartomány:
-vérnyomás (szisztolés): 60 - 240 Hgmm
-vérnyomás (diasztolés): 40 - 140 Hgmm

Rendszerkívánalmak a szoftver használatához:
Video kártya | 20 MB szabad hely a merevlemezen | USB csatlakozás | ...
Tovább
Boka-kar index mérő boso ABI system100 / arteriográf
Boka-kar index mérő boso ABI system100 / arteriográf
1 663 700 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez