Hírek

2023.11.08 11:14

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
0
9
5
6
2

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Labordiagnosztikai készülékek, tesztcsíkok, vércukormérők, véralvadás mérők, laktát mérők

A labordiagnosztikai eszközök közül a termékpalettánkra olyan készülékeket és tartozékokat vettünk, amelyek a gyorsdiagnosztika terén tudnak hathatós segítséget nyújtani. Ebben a termékcsoportban is előszeretettel képviselünk hazai gyártókat és nemzetközileg is ismert világcégeket.

A vércukormérő készülékek és a hozzá tartozó tesztcsíkok, valamint vizelet analizátorok két magyar gyártótól, a nemzetközileg méltán neves 77 Elektronika Kft-től és a MÉRYkék vércukormérő termékekből állnak, amelyet a világhírű Rochce minifotométerek egészítenek ki.

A több évtizedes múltra visszatekintő D-Cont termékcsaládot felváltották a legkorszerűbb Hunor, Etalon és Novum készülékek, míg a MÉRYkék készülékek kevésbé ismertek, ámde rendkívül pontos és megbízható vércukormérők, amelyekhez tesztcsíkokat szinte minden patikában kaphatunk. 

A Roche minilabor készülékek közül a vércukormeghatározó, véralvadás mérő, laktátmérő, valamint kardiovaszkuláris meghatározó készülékek bővítik porfóliónkat, amelyhez természetesen a tesztcsíkok is elérhetőek.

A vizelet tesztcsíkok közül 10 vagy 11 paramétert meghatározó tesztcsíkjaink általában raktárról azonnal elérhetők, amelyet vagy leolvasó automata tud kiértékelni, vagy vizuálisan (hozzávetőelg) látható érték.

A Norma cég magyar fejlesztésű Ikon névre keresztelt tesztkazettás gyorsdiagnosztikai készüléke, remek lehetőség azoknak a kisebb rendelőknek, szakorvosi rendelőintézeteknek akik azonnali eredményt várnak egy- egy beavatkozás előtt, és/vagy a fizetőképes kereslet hajlandó megfizetni a gyorstesztek árát. A Norma cég több nemzetközi kiállításon népszerűsítette már a készülékeit, nagy sikert aratva.