Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
4
6
2
0
2

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Fürdetőszékek, Betegemelők, Szoba WC

Hogyan válassza ki az ideális fürdetőszéket / toalett széket?

A fürdetőszékek / toalett székek olyan eszközök, amelyek segítenek a mozgáskorlátozott vagy nehézkesen mozgó embereknek a fürdésben és a higiéniai teendők ellátásában. A fürdetőszékeknek és / toalett székeknek számos fontos tulajdonsága van, amelyeket figyelembe kell venni a megfelelő választásukkor. Az alábbiakban felsoroljuk a fürdetőszékek / toalett székek legfontosabb tulajdonságait:

  1. Stabilitás és biztonság: A fürdetőszékeknek / toalett székeknek rendkívül stabilnak és biztonságosnak kell lennie. Szilárdan kell rögzülnie a fürdőszobai felületen, és meg kell akadályoznia a csúszást vagy az eséseket.

  2. Vízállóság: A fürdetőszéknek ellenállónak kell lennie a vízzel szemben. Az anyagoknak és a felületeknek lehetővé kell tenniük a könnyű tisztítást és száradást. Könnyű súlya miatt is ideális választás az alumínium váz, azonban itt ügyelni kell a terhelhetőségre. A masszív szerkezetek festett fém vázak, amelyeket beégetnek a felületre, így adva magasabb tartóságot a felületkezeléssel.

  3. Kényelem: A fürdetőszékek / toalett székeknek kényelmesnek kell lennie a felhasználó számára. Lehetőleg párnázott ülőfelülettel rendelkezzen, és kényelmes háttámlával vagy kartámasszal. Az ülőfelület és a háttámla formája is fontos a megfelelő tartás és kényelem érdekében.

  4. Állíthatóság: A fürdetőszékek / toalett székeknek állíthatónak kell lennie, hogy alkalmazkodhasson a felhasználó igényeihez és testtartásához. Például néhány modell állítható magassággal vagy dőlésszögű háttámlával rendelkezik.

  5. Kerekek vagy rögzítők: A fürdetőszékek / toalett székek lehet kerekekkel vagy rögzítőkkel ellátva. A kerekek könnyű manőverezést tesznek lehetővé, míg a rögzítők stabilizálják a széket a fürdőszobai felületen.

  6. Súlykapacitás: Fontos figyelembe venni a fürdetőszékek / toalett székek súlykapacitását, hogy megfeleljen a felhasználó testsúlyának és méretének.

  7. Biztonsági övek vagy tartók: Bizonyos modellek tartalmazhatnak biztonsági öveket vagy tartókat, amelyek tovább növelik a felhasználó stabilitását és biztonságát.

  8. Könnyű tárolhatóság: Néhány fürdetőszékek / toalett székek összecsukható, ami kényelmes lehet, ha a fürdőszobában kevés a hely.

  9. Súly és méret: A fürdetőszékek / toalett székek súlyának és méretének megfelelőnek kell lennie a fürdőszoba méretéhez és a felhasználó képességeihez.

  10. Karbantartás és tisztítás: A fürdetőszéknek könnyen tisztíthatónak és karbantarthatónak kell lennie, hogy higiénikus maradjon.

Ezen tulajdonságok figyelembevétele segít abban, hogy a fürdetőszék megfelelően megfeleljen a felhasználó igényeinek és biztosítsa a biztonságos és kényelmes fürdést vagy zuhanyzást. Fontos, hogy a fürdetőszék kiválasztása és használata megfelelően történjen annak érdekében, hogy elkerülhetők legyenek a sérülések és a problémák.

 

 

 

 

-24%
WC magasító - 10 cm
9 921 Ft + áfa = 12 600 Ft  
7 559 Ft + áfa = 9 600 Ft