Hírek

2023.11.08 11:14

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
0
7
0
9
6

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Betegemelők és betegemelő hevederek

A betegemelő készülékek általában megbízhatóak és biztonságosak, ha megfelelően tervezett, karbantartott és az előírásoknak megfelelően használva vannak. Azonban a megbízhatóság számos tényezőtől függ, és fontos betartani a gyártó által ajánlott előírásokat és biztonsági intézkedéseket. Itt van néhány kulcsfontosságú tényező, amelyek befolyásolják a betegemelő készülékek megbízhatóságát:

  1. Minőség és gyártó: A betegemelő készüléket egy megbízható és minőségi gyártótól kell beszerezni. Ismeretes márkák és gyártók általában kiváló minőségű termékeket kínálnak, amelyek a szigorú szabványoknak és előírásoknak megfelelnek. Partnereink a Moretti és Mobiak vállalatok európai, nagy múlttal és tapasztalattal rendelkező betegemelő gyártók

  2. Megfelelő karbantartás: A betegemelőknek rendszeres karbantartásra van szükségük. A gyártó által javasolt időközönkénti karbantartás és ellenőrzés segít megőrizni a készülék megbízhatóságát.

  3. Képzés: Azoknak, akik használják a betegemelőt (általában ápolók vagy gondozók), megfelelő képzést kell kapniuk a készülék biztonságos használatára. A helytelen használat sérüléseket okozhat.

  4. Terhelhetőség: Mindig tartsa be a készülék terhelhetőségére vonatkozó ajánlásokat. Ne próbáljon meg túl nehéz vagy túl nagy terhet emelni a készülékkel.

  5. Biztonsági funkciók: Ellenőrizze, hogy a betegemelő készülék rendelkezik-e megfelelő biztonsági funkciókkal, például vészleállítóval vagy túlterhelés elleni védelemmel.

  6. Felülvizsgálat: Rendszeresen ellenőrizze a készüléket a sérülések, kopás és egyéb problémák szempontjából. Ha bármilyen károsodást vagy rendellenességet tapasztal, hagyja abba a használatot, és hívja meg a szakembert a javításhoz vagy cseréhez.

  7. Használati utasítások: Mindig kövesse a gyártó által a használati utasításban megadott irányelveket és óvintézkedéseket.

Ha a betegemelő készüléket megfelelően használják és karbantartják, akkor általában megbízható és biztonságos eszköz lehet a betegápolás során. Fontos azonban megérteni és tiszteletben tartani a készülék korlátait és az ajánlott biztonsági gyakorlatokat annak érdekében, hogy a betegek és a gondozók biztonságosak legyenek.

A hidraulikus betegemelők kedvezőbb árfekvésűek, azonban munkaigényesebb velük dolgozni. Az elektromos állítású betegemelőknél a legfontosabb szempont a motor minősége. Az alacsony árfekvésű elektromos betegemelők sokszor silány minőségű motorral szerelt, magas szervízkockázatú eszközök, amelyeknek a javítása tetemes költség lehet.

A Linak és TiMotion motorok a világ egyik legerősebb motorjai, amelyet partnereink a betgemelőkbe építenek.