Hírek

2023.11.08 11:14

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
0
7
0
8
2

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Járókeretek, Rollátorok, Betegtoló kerekesszékek

Miért érdemes körültekintően választani, ha megbízható minőségű rollátort akarunk választani?

A rollátor használata számos előnnyel jár, különösen azoknak az embereknek, akiknek nehézségeik vannak a járással vagy az egyensúlyozással. Az alábbiakban felsorolunk néhány fő okot, amiért érdemes használni a rollátort:

 1. Fokozza az önállóságot: A rollátor segítségével az emberek több önállóságot érezhetnek a közlekedésben. Lehetővé teszi, hogy egyedül vagy minimális segítséggel járjanak, és kevésbé függjenek másoktól.

 2. Növeli a biztonságot: A rollátor stabil és biztonságos módot nyújt a közlekedéshez. A gumi kerekű rollátorok jó tapadást biztosítanak, és a fékezhető kerekek megakadályozzák a váratlan mozgást.

 3. Megkönnyíti a hosszabb távú sétákat: A rollátoroknak tartói is vannak, amelyek lehetővé teszik a rövidebb vagy hosszabb sétákat. Ez lehetővé teszi az emberek számára, hogy aktívabbak legyenek és élvezzék a friss levegőt.

 4. Segítség a nehéz terhek cipelésében: Néhány rollátorban kosár vagy tároló rekesz is található, így az emberek könnyen szállíthatnak tárgyakat vagy bevásárlást, ami megszünteti a nehéz terhek cipelését.

 5. Elősegíti az egyensúlyt: A rollátorral való közlekedés során az emberek jobban megtartják az egyensúlyt, mivel stabil támaszt nyújt a járáshoz.

 6. Csökkenti a sérülések kockázatát: A rollátor segítségével a csúszások és elesések kockázata csökken, mivel segít megelőzni a botlásokat és a kiegyensúlyozatlanságot.

 7. Segíti a rehabilitációt: Sok esetben a rollátor használata része lehet a rehabilitációs folyamatnak sérülések vagy műtétek után. A páciensek fokozatosan visszanyerhetik a járási képességüket és az erőnlétüket a rollátorral történő gyakorlással.

 8. Növeli az önbizalmat: A rollátor használata hozzájárulhat az önbizalom növeléséhez, mivel az emberek újra képesek járni és közlekedni a segítségével.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a megfelelő rollátor kiválasztása és használata fontos. Az egyénnek megfelelő méretű és típusú rollátort kell választani, és szükség esetén képzett szakember segítségét kell kérni a kiválasztásban és a beállításban. Emellett fontos, hogy az emberek megtanulják a helyes rollátorhasználatot és a biztonságos közlekedést, hogy elkerüljék a sérüléseket vagy az esetleges problémákat.

 

Mi a különbség a tömör kerékkel szerelt és felfújható tolókocsi között?

A tömör kerékkel szerelt és felfújható kerékkel szerelt betegtolókocsik között számos különbség van, amelyek hatással vannak a betegtolókocsik teljesítményére és használatára. Itt van néhány fő különbség a két típus között:

 1. Kerekek és tapadás:

  • Tömör kerék: A tömör kerékkel szerelt betegtolókocsik általában jobb tapadást és stabilitást biztosítanak sima felületeken, például járdákon vagy padlózaton. Ezek a kerekek nem defekálhatnak, tehát nincs szükség gumiabroncsok felfújására vagy cseréjére.
  • Felfújható kerék: A felfújható kerékkel szerelt betegtolókocsik általában simábban gördülnek és kevesebb rezgést okoznak, ami különösen fontos nehéz terepen vagy rossz minőségű utakon. Azonban a gumik felfújása és karbantartása szükséges lehet, és a gumik defektérzékenyek lehetnek.
 2. Kényelem és simaság:

  • Tömör kerék: A tömör kerékkel szerelt betegtolókocsik általában kevésbé simák és kényelmetlenebbek lehetnek hosszabb ideig tartó használat során, különösen kátyús vagy egyenetlen területeken.
  • Felfújható kerék: A felfújható kerékkel szerelt betegtolókocsik általában simábban gördülnek és kényelmesebbek lehetnek hosszabb távolságok megtételéhez vagy hosszabb ideig tartó üléshez.
 3. Súly és mozgékonyság:

  • Tömör kerék: A tömör kerékkel szerelt betegtolókocsik könnyebbek és könnyebben manőverezhetők szűk helyeken vagy zárt térben, például lakásokban.
  • Felfújható kerék: A felfújható kerékkel szerelt tolókocsik általában nehezebbek és kicsit nehezebben irányíthatók szűk helyeken, de jobban teljesítenek terepen.
 4. Karbantartás és gumiabroncsok:

  • Tömör kerék: A tömör kerékkel szerelt betegtolókocsiknak nincs szükségük gumiabroncsok cseréjére vagy felfújására, tehát kevesebb karbantartást igényelnek.
  • Felfújható kerék: A felfújható kerékkel szerelt tolókocsiknál gumiabroncsok cseréje vagy felfújása szükséges lehet, ami további karbantartást jelent.

A választás a felhasználási körülményektől és az egyéni preferenciáktól függ. Például, ha a tolókocsi főként sima felületeken, például beltérben vagy járdákon használható, a tömör kerékkel szerelt verzió lehet praktikusabb. Ha azonban terepen vagy rossz minőségű utakon tervezi használni, akkor a felfújható kerékkel szerelt változat jobb teljesítményt nyújthat a simaság és a kényelem szempontjából. Az egyéni igények és a használati körülmények alapján érdemes mérlegelni, hogy melyik típusú tolókocsi a legalkalmasabb.

 

-16%
Betegtoló ülő kocsi, összecsukható - 110kg
67 717 Ft + áfa = 86 000 Ft  
56 693 Ft + áfa = 72 000 Ft
Betegtoló kerekesszék összecsukható, fekete váz, kiegészítő opciók - 110kg
55 039 Ft + áfa = 69 900 Ft
Betegtoló kerekesszék összecsukható, BLUE, kiegészítő opciók - 125kg
65 354 Ft + áfa = 83 000 Ft
Betegtoló ülő kocsi összecsukható - 130kg
81 102 Ft + áfa = 103 000 Ft