Hírek

2023.11.08 11:14

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
0
6
0
4
2

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Orvosi táskák és ampullatartók

Hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb orvosi táskánkat?

Az orvosi táska egyben az orvos cégére is. "Mutasd a táskád, s megmondom ki vagy!". Sokan azt gondolják, hogy mindegy mibe pakolnak, "csak beleférjen!". 

Számunkra az orvosi táska olyan, mintha egy nemes ruhadarabot ajánlanánk a vevőinknek, hiszen a táska öltöztet, a stílus pedig maga az ember.

Néhány vagy számos eszközét elviheti egy "Spáros" szatyorban is, de mit is árul el rólunk a táskánk, ha hajlandóak vagyunk áldozni erre az ikonikus munkaeszközünkre?! Az igényesség, az alaposság, a megbízhatóság minden mesterségben elvárható, aki a magánéletében fontosnak tartja eme jelzőket, a munkája terén is odafigyel a környezetére, az eszközei állapotára, hiszen benső indíttatásból sem tud másképpen tenni.

Az Ultragél kínálatában táskáink a német precízitást és igényességet, és az olasz lazaságot képviselik. Nem akarunk kompromisszumokat, a táska legyen egy ékszer, legyen egy olyan munkadarab, ami árulkodik arról a személyről, aki a fogantyúját markolja!

A Bollmann táskák klasszikus, kissé konzervatív megjelenése (semmi vidám, semmi laza) azok számára ajánlott akik még kellően konformisták, konzervatívok de ragaszkodnak a minőséghez. Formájukat tekintve főleg a klasszikus aktatáska típus, vagy kicsit múltszázadi "doktoros dizájn" amit képviselnek, egy egy óvatos újítás ami az elmúlt 50 évben belefért már már kuriózumnak számít. Ne legyünk gúnyosak. A Bollmann táskák évtizedek óta képviselik a minőséget és eleganciát! A kézben fogható mellett vállra is akaszthatják, vagy egy- két modell esetében háton is hordhatóak. Színvilágában pont azoknak ajánljuk, akik nem feltétlenül trend követőek, de a minőség tekintetében nem szeretnének kompromisszumot.

A Dürasol táskák olyanok mint egy BOSS öltöny: dizájnosak, masszívak mint egy maklenburgi starpa kanca, élére vasaltak, nem riadnak vissza az újdonságtól. Tényleg elképesztő, hogy az IDEAL táskára rá lehet állni mint egy hokedlire és tényleg nem roskad össze 85kg alatt sem! Fantasztikusan variálhatóak, starpabírók, van olyan ügyfelünk aki több mint 10 éve vette a táskáját, minden napi használatban van és még nem akarja lecserélni, mert azon kívül, hogy kicsit nyekereg és már nem olyan pásszentos, tökéletesen működik. Az IDEÁL orvosi táskák két méretben, két különböző anyagminőségben és legalább 6 színben kapahatóak. Nem ismerünk konkurenciát az IDEÁL táskákat tekintve, mert annyira egyedi, hogy szerintünk leutánozhatatlan. 

A RUSTICANA az modell, ahol az ember a bőség zavarában elsőre nem is tudja, hogy marhabőr? vagy bizibivaly? vagy  gyöngyvászon? Ha már ezt eldöntöttük, akkor jön a kicsi? vagy nagy? (5cm a differencia). Melyik szín legyen? klasszikus sötét, vagy be meri vállalni a merész, egyéniséget tükröző színeket?! (szerintünk, igen ;)

A minőségre vonatkozóan azt tudjuk mondani, hogy igen is van különbség a gyöngyvászon tartóssága és a bőr között. A gyöngyvászon táska 5-6 év. A bőr 10...

A tartósságot azért befolyásolja, hogy ne ebben cipeljük a 12 csatornás ekg-t és a magasságmérős személyi mérleget, mert akkor valóban nem lesznek hosszú életűek, de tényleg nagyon sok strapa alkalmával maradnak hűséges fegyverhordozónk!

 Az olasz táskák fogalma mindenki számára ismert, különösebben nem szükséges bemutatnunk. Kínálatunkban az olasz gyártóktól inkább a klasszikus formákat találják, semmi merész, semmi csicsa, klasszikus "doktoros" forma. A tartósságot sok körülmény befolyásolja, azonban az igényes kidolgozás az olasz orvosi táskák esetében is tetten érhető.

 

A sürgősségi táskák hagyományosan két olasz partnerünktől, a Gima és Moretti cégeknél készülnek. A praktikusan variálható  tépőzáras belső elválasztók mindig egyéni állítási módokat tesznek lehetővé.

A forgalmazott sürgősségi táskáink hasonmásait már felfedeztük konkurens cégeknél, azonban egymás mellé téve elsőre látszanak a különbségek. A csatok minősége, cipzárak minősége, a varrás pontossága, az illesztések, a markolat, az anyaghasználatban hamar kiütkööznek a minőségi különbségek. 

Ha fontos, hogy a táska évek múlva is ugyan úgy nézzen ki, akkor a sürgősségi táskáink közül válogatva minőségre bármelyik modellt ajánljuk!

 

 

Orvosi táska - KANSAS SKAY
70 000 Ft
Orvosi táska - Practicus Bollmann
110 000 Ft
Orvosi táska - Dürasol IDEAL - műbőr
203 000 Ft
Orvosi táska - Dürasol IDEAL - bőr
242 000 Ft