Cleanisept kendő, utántöltő- (100lap/csomag)

Cleanisept kendő, utántöltő- (100lap/csomag)
Cleanisept kendő, utántöltő- (100lap/csomag)
2 220 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Cleanisept® kendő alkoholmentes gyorsfertőtlenítő kendők
A felületek tisztítása és fertőtlenítése fontos intézkedés ahhoz, hogy az egészségügyi létesítmények általános higiéniáját fenntartsuk. Mivel készítményeink alkalmazási területe a padlótól és falaktól a felületeken át az eszközökig és gépekig terjed, a fertőtlenítő hatás mellett a tisztító képesség és az anyagbarátság is fontos szerepet játszik. Speciálisan kombinált felületi tisztító- és fertőtlenítő szereket kínálunk kiváló tisztító képességgel és nagy anyagbarátsággal, melyek a lehető legrövidebb időn belül hatnak. Széles hatókörük miatt kockázatos területeken is használhatóak. Szaguk a modern kialakítás miatt minimális, ami különösen felhasználóbaráttá teszi készítményeinket.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
• alkoholmentes fertőtlenítő kendők ultrahangos vizsgáló fejekhez
• gyorsan hat, Papovavírusok ellen is
• különösen anyagbarát

Gyorsfertőtlenítő és tisztító kendők alkoholra érzékeny gyógyászati termékekhez, gyógyászati kellékekhez, illetve más alkoholra érzékeny felületekhez.

A CLEANISEPT® WIPES a klasszikus doboz/újratölthető változat mellett nagyobb Maxi-kendőként praktikus, újrazárható kihúzható csomagolásban is kapható.

Különösen ajánlott hüvelyi és hasi vizsgálatoknál használt ultrahangos vizsgáló fejekhez:

Évekig nem létezett praktikus megoldás a hüvelyi és hasi vizsgálatoknál használt ultrahangos vizsgáló fejek gyors fertőtlenítő tisztítására.

A napi gyakorlatban a következő problémák lépnek fel:

• öblítő fertőtlenítést vizsgálatok között a legtöbb egészségügyi létesítményben időhiány miatt nem végeznek (az eszközfertőtlenítő szerek hosszú hatóideje, illetve a körülményes előkészítő eljárás miatt)
• a gyakran használt alkoholos gyorsfertőtlenítő kendők néhány esetben a vizsgálófejek anyagkárosodásához vezethetnek

A CLEANISEPT® WIPES az első olyan termék, mely praktikus megoldást kínál az ultrahangos fejek gyors fertőtlenítő tisztításához a következő előnyökkel:

• a bevezető elem, illetve az ultrahangos fej gyors és praktikus törlő fertőtlenítése vizsgálatok között
• nagy anyagbarátság az alkoholmentes kialakításnak köszönhetően
• gyors baktericid, fungicid és virucid hatás a HBV/HIV/HCV/Vaccinia/BVDV burkos vírusokkal, a Herpeszvírusokkal, illetve a nem burkos Rota- és Papovavírusokkal szemben

A CLEANISEPT® WIPES LIQUID impregnáló folyadék színezőanyag- és parfümmentes, s szerepel a VAH, DGHM, ÖGHMP, valamint koncentrátumként a DVG listáján.

Alkalmazási területek
• alkoholra érzékeny gyógyászati termékek, különösen ultrahangos fejek gyorsfertőtlenítése
• bármely felületek alkoholmentes gyorsfertőtlenítése a biocid irányvonalnak megf.

Adatok
Cikkszám
UG864187
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!