Aquaglobe légtisztító készülék GYVH8

Aquaglobe légtisztító készülék GYVH8
Aquaglobe légtisztító készülék GYVH8
Aquaglobe légtisztító készülék GYVH8
Aquaglobe légtisztító készülék GYVH8
Aquaglobe légtisztító készülék GYVH8
12 590 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
- Légtisztítás hidroionizációs technológiával
- Gazdaságos működtetés, csapvízzel működik
- Beépített szűrővel nem rendelkezik, így cserélni nem kell
- Kompakt forma, exkluzív kialakítás
- Színterápia hét különböző LED világítással
- Aromaterápiára is alkalmas
- Ajándék eukaliptusz illóolajjal
- Könnyen tisztíthat
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Ahhoz, hogy szervezetünk egészséges legyen, az egészséges, tiszta levegő ugyanolyan fontos, mint az egészséges, vegyszermentes táplálék. Mivel azonban a levegő rossz minőségét kevésbé érezzük, illetve szervezetünkre gyakorolt hatása lassan jelentkezik, hajlamosak vagyunk megfeledkezni fontosságáról. A levegő egyre romlik, szennyezettsége folyamatosan nő. Éppen ezért elkerülhetetlen, hogy tudatosan tegyünk környezetünk egészségéért, és saját magunk gondoskodjunk a minket körülvevő levegő tisztaságáról.

A hidroionizációs technológia a legújabb technológia a levegőben lévő káros szennyeződések kiszűrésére. A Vivamax légtisztító készülék ezt a technológiát használja: a levegőben lévő szennyeződéseket vízben köti le, így azok nem jutnak vissza a légtérbe. A megtisztított levegő kifújásával egyidejűleg ionokat bocsát ki, melyek segítenek a mikroszkopikus, nehezen kiszűrhető szennyeződések semlegesítésében. Működtetéséhez elegendő csapvizet használni, a tisztítás során csak a vizet kell cserélni, így szűrőt, szűrőcserét nem igényel.

Hangulatvilágítás

A Vivamax hidroionizációs légtisztító készülék kompakt kialakításának köszönhetően a lakás bármely részére elhelyezheti. Emellett a készülék alá helyezhető fénytálca segítségével, egy gomb megnyomásával 7 különböző LED világítás közül választhat. Hangulatának megfelelően választhat állandó megvilágítást vagy színváltó kombinációt. A vizet alulról megvilágítva különösen exkluzív látványt nyújt.

Aromaterápia

Az aromaterápia napjainkban reneszánszát éli. Gyakran használják stresszoldásra nem csak rendelőkben, hanem egyre többen engedik be otthonukba is az ősi módszert. A Vivamax hidroionizációs légtisztítóhoz ajándékként biztosítunk Önnek egy eukaliptusz illatú illóolajat, így a készülék használata a levegő frissítése és tisztítása mellett kellemes illattal tölti meg lakását, ezzel javíthatja közérzetét.

Amennyiben egyéb kiegészítő információt szeretne, kérjük bizalommal keresse munkatársainkat! info@ultragel.hu
Adatok
Cikkszám
UG833706
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!