Dermdoc videodermatoszkóp

Dermdoc videodermatoszkóp
Dermdoc videodermatoszkóp
4 800 000 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Kompakt, Professzionális és Szállítható; Autófókusz; Automatikus Makro és Mikro mód-váltás; Könnyű Installálás; Csatlakoztatható bármely multimédiás PC-hez vagy laptophoz Firewire és USB csatlakozón keresztül; Minden DermDOC egység a professzionális, megbízható és felhasználó barát DermDOC Software CD-ROM formátumával együtt kapható és installálható
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Ez a költséghatékony egykamerás,hordozható rendszer megfelel a Dermatoszkópia (ELM) különféle, makró, sőt közeli képalkotási elvárásainak is. A világszerte szabadalmazott fénypolarizációs technológiának köszönhetően közvetítő folyadékok alkalmazása nélkül végezhetők dermatoszkópikus vizsgálatok. Az integrált LED megvilágítású makro képmegjelenítési mód segítségével a kamera közvetlen a bőrre helyezhető, így közeli és klinikai képek készíthetők.
Az egykamerás rendszer
A rendszer automatikusan az ELM képfeldolgozó rendszerre vált, amint az ELM adaptert a kamerára helyezzük. Ez egy teljesen ülálló és felhasználó barát jellemzője ennek az eszközcsoportnak. Az alkalmazott egyedi fényforrás biztosítja a bőrszín és textúra legjobb ELM reprodukcióját, valamint közelképét. Az egyedileg fejlesztett DermDOC Software lehetővé teszi a hatékony utókezelési vizsgálatok elvégzését a több bőr elváltozással rendelkező páciensek esetében.
Amennyiben egyéb kiegészítő információt szeretne, kérjük bizalommal keresse munkatársainkat! info@ultragel.hu
Adatok
Cikkszám
UG810282
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!