Defibrillátor Primedic HeartSave AED-M

Defibrillátor Primedic HeartSave AED-M
Defibrillátor Primedic HeartSave AED-M
849 852 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Primedic HeartSave AED-M
Hangos és vizuális útmutatás
8 MB RAM belső memória
Értékelési idő: 6-12 másodperc
Kijelzőn látható a használat idején: EKG görbe, szívfrekvencia, érzékelt ventrikuláris fibrilláció / ventrikuláris tahikardia, valamint a végrehajtott defibrilláció.
Beépített egycsatornás EKG elvezetés
Össztömeg: 2,5 kg (akkumulátorral)
4.7"-os LCD kijelző
Kapacitás 56 kisütés teljes akkumulátorral
LiMnO2 akkumulátor (nem tölthető)
Bővíthető belső memória
Opcionális an rendelhető: NiCd akkumulátor
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Monitor
A nagyfelbontású kijelző biztosítja az eszköz biztonságos használatát bármilyen körülmények között.

Data storage
A biztonságos használatot garantálja a folyamatos, könnyen visszakereshető, eseményrögzítés. Folyamatosan elérhető, áttekinthető dokumentáció áll rendelkezésre az eszköz használatáról. Minden HeartSave eszköz könnyen frissíthető CF kártyáról.


A ZOLL AED Plus készülék automata defibrillátor (az angol rövidítés: AED – Automated External Defibrillator). Azokat a defibrillátorokat nevezzük automatának, ahol a készülék automatikusan elemzi a páciens szívritmusát és ez alapján dönt a sokk leadásának szükségességéről. Ezeket kifejezetten a laikus életmentők számára fejlesztették ki, ellentétben a manuális defibrillátorokkal, ahol orvos/mentőtiszt dönt a szívritmus alapján a sokk leadásáról.

Az automata defibrillátorokon belül később alakult ki két kategória:

-fél-automata (mint a ZOLL AED Plus): a készülék döntése alapján az életmentő nyomja meg a sokk gombot. Ez tipikusan gyorsabb sokk leadást eredményez, amely kedvezőbb a túlélés szempontjából.
-teljesen automata: a szívritmus elemzése után a készülék emberi beavatkozás nélkül adja le a sokkot. Így elkerülhető, hogy ha valaki fél a gomb megnyomásától, akkor se maradjon el az életmentő terápia, viszont később történik a sokk leadása, amely kedvezőtlenül befolyásolja a túlélés esélyeit.
Adatok
Cikkszám
UG781650
Tömeg
2,3 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!