Defibrillátor Primedic HeartSave PAD

Defibrillátor Primedic HeartSave PAD
Defibrillátor Primedic HeartSave PAD
630 936 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
PRIMEDIC HeartSave PAD félautomata defibrillátor:
A legkorszrűbb bifázisos technológiával gyártott készülék, automatikus EKG analízis után eldönti: szükséges-e a defibrilláció.
Magyarul beszélő üzenetek, energia szintek: 140-360 Joule, (alacsony, közepes, magas fokozatok) energiaszinten sokkol,
Töltés idő: 12 másodpercen belül.
Szívfrekvencia: 30-300 percenként
Pacemaker felismerés
VT/VT felismerés
Analízisidõ: 7-12 másodperc
VT küszöb: 0,2 mV, aszisztolés küszöb kisebb mint 0,2 mV
Elektródák élettartama 2 év
Tápellátás: nem tölthető, lithium akkumulátorokkal, élettartama 3 év sokkolás nélkül.
Telepről 110 sokkolás vagy 15 óra üzemidejű monitorozás.
Méretek: 26 x 26 x 8,5 cm. Ütésálló ház
Opcionálisan tölthető akku és akkutöltő készülék rendelhető
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
The Primedic Heartsave Public Access Defibrillator (PAD) is a compact mobile unit. The device performs an automatic ECG analysis within 12 seconds and decides whether a defibrillation is necessary. It offers an easy and intuitive operation thanks to clear language and frequency specifications throughout the entire application process. A genuine one-touch operation is sufficient to trigger defibrillation. The Heatsave PAD is supplied with 3 year lithium battery.


A ZOLL AED Plus készülék automata defibrillátor (az angol rövidítés: AED – Automated External Defibrillator). Azokat a defibrillátorokat nevezzük automatának, ahol a készülék automatikusan elemzi a páciens szívritmusát és ez alapján dönt a sokk leadásának szükségességéről. Ezeket kifejezetten a laikus életmentők számára fejlesztették ki, ellentétben a manuális defibrillátorokkal, ahol orvos/mentőtiszt dönt a szívritmus alapján a sokk leadásáról.

Az automata defibrillátorokon belül később alakult ki két kategória:

-fél-automata (mint a ZOLL AED Plus): a készülék döntése alapján az életmentő nyomja meg a sokk gombot. Ez tipikusan gyorsabb sokk leadást eredményez, amely kedvezőbb a túlélés szempontjából.
-teljesen automata: a szívritmus elemzése után a készülék emberi beavatkozás nélkül adja le a sokkot. Így elkerülhető, hogy ha valaki fél a gomb megnyomásától, akkor se maradjon el az életmentő terápia, viszont később történik a sokk leadása, amely kedvezőtlenül befolyásolja a túlélés esélyeit.
Adatok
Cikkszám
UG700758
Tömeg
2,5 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!