Protrombin meghatározó készülék Coaguchek XS

Protrombin meghatározó készülék Coaguchek XS
Protrombin meghatározó készülék Coaguchek XS
350 779 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
CoaguChek® XS készülék protrombin idő mérésére.
A CoaguChek® XS rendszer a CoaguChek® XS PT tesztcsík használatával alkalmas a véralvadásgátlóval kezelt betegek véralvadási értékeinek (tromboplasztin idő, PT, Quick érték) kvantitatív meghatározására (elektrokémiai úton).
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
"Coagucheck XS"
A CoaguChek® XS rendszer segítségével a betegek felügyelhetik saját véralvadásgátló kezelésüket. Így életminőségük jelentősen javul, fenntarthatják foglalkozásukat és korábbi életvitelüket A véralvadás önellenőrzésével a betegek sokkal nagyobb biztonságban érezhetik magukat!
A CoaguChek® XS készülék jellemzői:
- Kis méretű, hordozható készülék, bárhol biztonsággal használható
- Kényelmes: egy csepp (10 μl) kapilláris (ujjbegyből vett) vér elegendő a méréshez
- Kíméletes, fájdalommentes vérvétel a CoaguChek® Softclix® ujjbegyszúró segítségével
- Könnyű felcseppentés, felülről, vagy akár oldalról is
- Stabil, szobahőmérsékleten tárolható tesztcsíkok
- Egyszerű kezelés, automatikus kódolás: kódcsip szolgáltatja a tesztcsíkról a méréshez a szükséges információkat
- Nagy méretű, jól látható kijelző
- Gyors mérés, pontos eredmény 1 perc alatt
- Biztonságos mérés: új mérési elv a magas minőség biztosítására
- Beépített minőség-ellenőrzés: a készülék és a tesztcsík folyamatos ellenőrzés alatt áll a mérési folyamat alatt. Más rendszereknél ismert kontroll folyadék használatára nincs szükség!
- Nagy memória: a készülék 100 mérési eredményt képes tárolni dátummal és időponttal együtt
- Mértékegység változtatási lehetőség
- 1 év garancia

Mérési tartományok: INR 0.8 – 8.0
Q% 120 – 5
Sec 9.6 – 96

Tudnivalók a véralvadás gátlásáról:
Az éren belüli kóros alvadékonyság következménye a vérrögképződés (trombózis). A trombózis érelzáródást okozhat, ezáltal kevesebb vér jut a létfontosságú szervekhez (pl. agy, szív). A véralvadás gátlását bizonyos betegségek esetén szándékosan idézik elő, azért, hogy a vérrögképződést megakadályozzák.
A véralvadás gátlására kumarin származékokat használnak (pl. Syncumar, vagy Marfarin tabletta), melyek a véralvadási folyamatban szereplő anyagok képződését gátolják. A kezelés ellenőrzésére a vér protrombin szintjének laboratóriumi meghatározása szolgál. A trombózis veszélye és a vérzékenység közötti optimális alvadási határon kell a dózist tartani, mely egyénileg igen változó.
A diagnózistól függően több hónapig, évekig, esetenként élethosszig kell a kezelést folytatni a kezelőorvos utasításai szerint. A laboratóriumi ellenőrzés elengedhetetlen, mivel a kezelés hatékonysága függ táplálkozási tényezőktől, valamint más gyógyszerek szedésétől. A jól beállított beteg is legalább havonta egyszer ellenőrzést igényel.
A protrombin szintet a protrombin idő mérésével ellenőrzik. A szájon át adott véralvadásgátló gyógyszeres kezelés hatékonysága és biztonságossága laboratóriumi módszerrel ellenőrizhető.
A Roche cég CoaguChek® XS rendszere azonban lehetővé tette, hogy a beteg otthonában, vagy bárhol máshol is ellenőrizhesse protrombin szintjét, és ne kelljen órákat eltöltenie a laborban.
Amennyiben egyéb kiegészítő információt szeretne, kérjük bizalommal keresse munkatársainkat! info@ultragel.hu
Adatok
Cikkszám
UG656460
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!