Kompresszoros HOSPYNEB PROFESSIONAL inhalátor - UG647478

Kompresszoros  HOSPYNEB PROFESSIONAL inhalátor - UG647478
Kompresszoros HOSPYNEB PROFESSIONAL inhalátor - UG647478
58 115 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Professzionális kórházi használatra ajánlott kompresszoros inhalátor
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Kompresszoros inhalátorok:
Működésük lényege, hogy egy kompresszor sűrített levegőt állít elő, ami egy fúvókán keresztül kiáramlik. A nagy sebességű levegő nyomáscsökkenést okoz, ami felszívja a gyógyszert, és elporlasztja. A keletkező aeroszolt a porlasztást végző levegő nyomja ki.
A szemcsék mérete és mennyisége az alkalmazott nyomástól, és az áramlás sebességétől függ.
Ennek a típusnak az előnye a nagyfokú megbízhatóság a folyamatos üzemeltetési lehetőség, erős igénybevétel mellet is. Hátránya a magasabb zajszínt, és kisebb szemcseméretre történő porlasztás.

Ultrahangos inhalátorok:
Az aeroszolt egy nagyfrekvenciával rezgő kerámia segítségével képzi. A kerámia által keltett rezgés a közvetítő folyadékon áthaladva a porlasztandó gyógyszert apró részekre robbantja szét. A keletkező szemcsék mérete kizárólag az alkalmazott frekvenciától függ.
A keletkező aeroszolt egy külön ventillátor nyomja ki.
Ennek a típusnak előnye a nagy porlasztási teljesítmény, ideális szemcseméret, kis súly és méret, és a szinte hangtalan működés.

Professional aerosol therapy device. Quiet, with a painted metal structure, practical and simple to use, designed for outpatient and home use. Ultra-rapid and professional, it produces a fine medicinal aerosol that allows reaching even the lower respiratory tract, increasing the effectiveness of the treatment. It requires no maintenance. It filters the aspirated air through a replaceable filter. ACCESSORI IN DOTAZIONE: Sideslream® nobulizer, nasal prong, mouthpiace, adult and paediatric mask, connecting tube, Porex® filter, power cord.
TECHNICAL FEATURES
Operating pressure: 0 ÷ 0,95bar
Max pressure: 2,5 bar
Air flow: 15l/mn
Power supply: 230/240 V - 50Hz - (150Va)
Dimensions: 19x17x28cm
Operating environment temperature: 10-40°C
Continuous / alternating use: Continuous
Noise level at 1m: 55dB
Weight: 3,5kg
Adatok
Cikkszám
UG647478
Tömeg
3,5 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!