Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
6
9
9
7
1

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Omron C2P kompresszoros inhalátor

Omron C2P kompresszoros inhalátor
Omron C2P kompresszoros inhalátor
Omron C2P kompresszoros inhalátor
Omron C2P kompresszoros inhalátor
Omron C2P kompresszoros inhalátor
Omron C2P kompresszoros inhalátor
Omron C2P kompresszoros inhalátor
Omron C2P kompresszoros inhalátor
Omron C2P kompresszoros inhalátor
3 év garancia
Az OMRON C28P egy továbbfejlesztett légzéskövető technológiával (Advanced Valve Technology) rendelkező porlasztóeszköz, amely biztosítja Önnek az orvos által elrendelt kezelést.

A továbbfejlesztett légzéskövető technológia (Avdanced Valve Technology) az OMRON fejlesztése, segítségével maximalizálható a gyógyszer áramlása a belégzéskor, valamintlehetővé teszi, hogy ne történjen gyógyszervesztés a kilégzésnél.

Gyógyszerek széles körével használható; az inhalátoralkalmas az olyan krónikus betegségek kezelésére, mint például az asztma, COPD, bronchitis, bronchiolitis, valamint használható sóoldattal is a köhögés és a nátha enyhítése céljából.

Ez a sokoldalú eszköz ideális több felhasználó számára is, mivel felnőtt és gyermek méretű, kényelmes, puha szélű maszkok is járnak hozzá. Egyetlen egységből áll, amelyet az egész család használhat; az eszközt gyakori és több családtag általi használatra tervezték, kialakításából adódóan használata gyermekek számára is egyszerű.
Bővebben
22 835 Ft + áfa = 29 000 Ft
Részletek
Eszköztípus
Kompresszoros inhalátor
Alkalmazási terület
Alsó légutak: asztma - bronchitis - bronchiolitis - COPD
Javasolt korosztály
Csecsemő, Gyermek, Felnőtt
Gyógyszermennyiség
2 ml minimum - 10 ml maximum
Hálózatról üzemeltethető
Igen
Zajszint (dB)
Yakl. 55 dB
Részecskeméret (MMAD)
Kb. 2,65 μm
Súly (kg)
1,30
A doboz tartalma
Kompresszor,Hálózati kábel,Inhalátorkészlet,Levegőcső (150 cm),Szívókakészlet,Adapter,Felnőtt maszk,Gyermek maszk,Hordtáska,5 db tartalék levegőszűrő,Használati útmutató
Készülék méretei (mm)
180 x 180 x 104
A doboz tartalma
Kompresszor
Hálózati kábel
Inhalátorkészlet
Levegőcső (150 cm)
Szívókakészlet
Adapter
Felnőtt maszk
Gyermek maszk
Hordtáska
5 db tartalék levegőszűrő
Használati útmutató
Amennyiben egyéb kiegészítő információt szeretne, kérjük bizalommal keresse munkatársainkat! info@ultragel.hu
Adatok
Cikkszám
UG641642
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek