Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
6
9
9
6
9

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Mágnesterápiás készülék - Magnetofix 80 - LTE370

Mágnesterápiás készülék - Magnetofix 80 - LTE370
Mágnesterápiás készülék - Magnetofix 80 - LTE370

Moretti LEM Magnetofix 80 LTE360 - alacsony frekvenciás mágnesterápiás készülék - ambuláns és otthoni kezelésre (30Gauss)

 

A Magnetofix alacsony frekvenciájú, 30 eőre beprogramozott programot tartalmazó, mágnesterápiás készülékek amelyet ambuláns és otthoni alkalmazásra terveztek.


A működési frekvencia változtatható 2 és 100 Hz között.

A mágneses mező 5 és 30 Gauss (a MAGNETO 30 esetében), illetve 10 és 80 Gauss (a MAGNETO 80 esetében) között választható.


Az alacsony frekvenciájú mágneses mezők fő hatásai: Ödéma kezelés / gyulladáscsökkentő / regeneráló hatásúak.

 

Javasolt felhasználási területek:

Traumatológia: pszeudoarthrosis veszélyének kitett törések, a csontok sérülései, lágyrészek (zúzódások, rándulások, égési sérülések stb.), körzeti algodisztrófia.
Reumatológia: degeneratív reuma, gyulladásos reuma,
fibromyalgia reuma, aszeptikus csontnekrózis.
Angiológia: perifériás arteriopátiák, sebek és fekélyek.
Neurológia: izomtenzív fejfájás,
posztherpeszes neuralgia.
Bőrgyógyászat: pikkelysömör, ichthyosis.
Endokrinológia:  csontritkulás.

Bővebben
208 661 Ft + áfa = 265 000 Ft
Részletek

A létrehozott mágneses tér impulzív, a mező gyors változása a páciensben olyan elektromotoros erőket indukál, amelyek meghatározzák az ingeráramokat.

A mágneses térerősséget a jelátalakító áramot szolgáltató áramkör működtetési idejének modulálásával érik el, amelyet egy elektronikus felügyeleti áramkör figyeli a pontosság biztosítása érdekében.

A készülék tartalmaz egy hang- és vizuális mágneses meződetektort. Két lapos jelátalakító egyidejűleg is csatlakoztatható, ebben az esetben az egyes jelátalakítók által keltett mező a teljes mezőnek körülbelül a fele.

A szállított jelátalakítók puha anyagból készülnek a kényelmesebb illeszkedés érdekében, és a rugalmas szalagok segítségével történő rögzítéshez nyílásokkal vannak ellátva.

A jelátalakítókon az északi (N) és a déli (S) polaritás van feltüntetve, így a jelátalakítók koherens vagy elutasító láncos mágneses mezővel használhatók.

 


Amennyiben egyéb kiegészítő információt szeretne, kérjük bizalommal keresse munkatársainkat! info@ultragel.hu
Adatok
Cikkszám
UG560958
Tömeg
1,9 kg/db
Vélemények
Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
fehervari ilona
2011.05.05
csodálatos eredmény Heberden-csomók esetében .A műtét elmarad.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek