Vákuum extractor- OM 211/E

Vákuum extractor- OM 211/E
Vákuum extractor- OM 211/E
1 060 450 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Az OM-211 Hidrovac-4 típusai:


- Motoros sebészeti szívókészülék: /S
- Vákuum extraktor: /E
- Mellkasszívó készülék: /M
- Vákuum aspirátor: /A

A készülék főbb jellemzői:

- CE tanúsított készülék
- Szabályozható vákuum
- Nagy légszállítás
- Könnyen mozgatható
- Automatikus működés
- Halk működés
- Gyors vákuumelérés
- Áttekinthető kezelőfelület
- Egyszerű tisztíthatóság


Az OM-211/S motors sebészeti szívókészülék általános laboratóriumi, valamint egészségügyi intézmények orvosi, sebészeti, szívási feladatainak elvégzésére alkalmas. Használható folyadékok, váladékok leszívására, edények elmozdítás nélküli kiürítésére. A készülékben alkalmazott szivattyú alacsony zajszintet, hosszú élettartamot, karbantartásmentes működést biztosít, és így lehetővé teszi mind műtőben, mind kórteremben való alkalmazását.
A nagy légszállításnak köszönhetően a vákuumszabályozóval beállított vákuum gyorsan elérhető, mely mérőműszeren is ellen-őrizhető. A készülék gyors ki- és bekapcsolását az állványon elhelyezett lábpedál biztosítja.
Az OM-211/S HIDROVAC-4 készülék két 5 literes gyűjtőüveggel és egy gyorscsatlakozóval van ellátva, megkönnyítendő a csatlakozást a megtelt üvegről az üresre. Az üvegek könnyen leszerelhetőek, üríthetők ill. cserélhetők az alkalmazott gyorszáró szerkezet révén. A készülék túlfolyás-érzékelő üveggel van felszerelve, melynél elektronikus érzékelő figyelmeztet, hogy a szívott anyag a túlfolyóedénybe került, és automatikusan leállítja a vákuumszivattyút is. A készülék baktériumszűrővel rendelkezik, melyben a szűrőbetét cserélhető (0,2 mm). A szívókészülék könnyen mozgatható a gördíthető állvánnyal, melynek kerekei rögzíthetőek. A készülék külön előnye, hogy az alkalmazott 5 l-es üveg a kereskedelemben kapható 130 mm szájnyílású ún. lapkás üveg. A készülék burkolata könnyen tisztántartható.

Az OM-211/E Vákuum extraktor készülék a szülész orvos számára nyújthat segítséget a magzat világra segítésében. A berendezéshez 3 darabból álló harangkészlet és befogó rendelhető, mellyel biztosítható a sikeres orvosi beavatkozás a teljesen nyílt és nem teljesen nyílt vagina (méhnyak) esetében is.

Az OM-211/A Vákuum aspirátor terhesség megszakítására alkalmazható. A készülékhez tartozék kanűlsorozat külön rendelhető.


Az OM-211/M Mellkasszívó berendezésen a kívánt vákuumérték beállítását egy vízoszlopos szabályzórendszer biztosítja.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Cikkszám
UG277376
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!