Hírek

2023.11.08 11:14

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
0
6
0
4
2

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Hírek

MEDICA 2022
2022.11.14

Az ULTRAGEL ismét kiállítóként vett részt a világ legrangosabb orvostechnikai kiállításán Düsseldorfban, ahol a Magyar Terméknagydíjas termékeinket mutattuk be partnereinknek. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink jelentős része (90%) európai disztribútorok, akik részben több mint 20 éve az Ultragél partnerei.

Minden évben úgy vágunk neki ennek a jelentős eseménynek, hogy "... naaa, most..." - aztán most ugyan az volt, mint már 20 éve is így történt, de akkor méginkább úgy hittük, hogy: "... húúúú, hát most!!!"... 

Olyan nagyon sok minden nem változott. De talán, a Húúú... az igen! Már az sem olyan nagyon nagy szám, hogy ...húúú... Csak úgy rövid u-val Hu(!). Már szinte unalmas az a rendezettség, de azért jó és kell! Ott nem hajtasz át sárgán (piroson); ott ahogy rád, úgy te is mindig mosolyogsz - még a kebabosnak is;elfogadod, hogy a szabály az szabály.

Mesélek egy példát: 

Már vagy 10 éve történt, hogy szokásosan 2 nappal a nyitás előtt megérkeztünk. Lepakoltuk a kis standunkat, a belevaló motyókat, leginkább a temérdek ultrahang gélt, ekg elektródát és a regisztráló papírokat, majd elkeztük szépen összeépíteni. Egy ilyen kis apró megmozdulás a kerek 12 óra (1200km) vezetés után még kb. 6-8 órán át tartott, az éppen aktuális létszámunktól függően. A nyitás napjára azért össze vakartuk magunkat, kicsípve és hetykén ballagtunk a standunk felé, ahol messziről úgy tűnt, hogy már nyitás előtt partnerek fogadnak. Fogadtak is -meg mi is, hogy ezek nem a mi partnereink- mett azzal fogadott a "Hallen Inspector", hogy ő itt nem járul hozzá, hogy a standunkat megnyissuk, mert balesetveszélynek tesszük ki a Messe-t(!) azzal, hogy a (!) vitrinben található halogén reflektorok adapterén nem található meg a CE jelölés...(#híjjazannyaúristenit). "Pardon, ja Bitte meine Herren" - diskurzus megkezdéssel igyekeztem elrendezni a dolgokat, és ha a kommunikáció eddigi ereje nem hagyott cserben, akkor most megtapasztalhattam, hogy a német azért tud tenni arról, hogy azért a szabadszemmel jól látható összegért amit kifizettünk az üres helyért, ne érezzük jól magunkat. Nem viccelt... 

LED tápegység , 12 Volt , 20 Watt , 1,67A , kültéri , vízálló , IP67 , Scharfer , 7 év garancia

Azt mondta, ha aznap délutánig nem oldjuk meg a problémát, akkor le kell bontanunk az egész "hóbele-bancot". Nem volt mit tenni, a kiállítás megkezdődött, a csapat egy része ott maradt gubbasztani a sötét standon és várták, hogy visszaérjek a valahonnan a megszerzett CE jelzésű adapterekkel. Elvégre azért vagyok én a cég vezetője, hogy mindent megoldjak. A csere mint egy parádés F1 team a hétvégi Kakucs ringen észrevétlenül megtörtént, és az inspektor valóban megnézete, hogy van e megfelelő CE jelzés az adptereken. Nem volt kedves, szemlátomást valamiért nem örült nekünk.

A szálka a köröm alatt nem tud úgy fájni, mint egy ilyen kiállításnak az óradíja, mert azt tudjuk, hogy mennyi megy el éppen egy ilyen banális problémán.

Idén már rutinosabbak voltunk és 20 év után először érkeztünk repülővel a rajnai városba. Covid után, évek óta nem találkozva a partnerekkel, mindenki mindenkinek örült, lapogatott, mi pedig leginkább annak, hogy nem felejtettek el a partnereink/barátaink. 

AquaUltra BasicUltragél Kft. standja

10-től 6-ig folyamatos találka, teasüteményen élünk amit a megbeszélések közben diszkréten elmajszolunk, és jönnek a szürke és unalmas fárasztó esték (nem. fárasztóbbak... Régen még mi is fiatalok voltunk és jobban bírtuk...)

Hálát adunk a Teremtőnek, hogy ezek az idegen népek a kiállítás alatt jól lefárasztottak bennünket, mert a 4. napra alig állunk a lábunkon - annyi megbeszélésünk volt. A sok személyes megbeszélés adja a gerincét azoknak  a kapcsolatoknak, amelyet több évtizede ápolunk. Itt alapozzuk meg a rokonszenvet, a bizalmat, ez egy nagyon fontos pontja az életünknek!

Tulajdonképpen az ellenkezője történt annak, mint amire számítottunk. Az elmúlt időszakban, hogy rentábilisek és versenyképesek maradjunk, 40%-ot voltunk kénytelenek emelni az árainkon. Azt hittem, egyedül fogunk ücsörögni, mert így biztosan elveszítjük a partnereinket, de kérem nem ez történt. Az történt, hogy dacára a szép számú telefonhívásnak amit kaptam, 95%-ban elfogadták a partnerek. Elfogadták, mert megértették, hogy:

"ha most nem emelek, akkor bezárok. Ha bezárok, akkor az neked se lesz jó, mert nem lesz ultrahang géled. Kezdheted újra a beszállítód keresését, ami megint egy halom macera!" Akarod ezt? Björg, Sztanyiszlav, Robert, Kurt, Jesus, Diogo, Milos, Francesca, stb.... 

Nos, ők is úgy gondolják, hogy jobb egy stabil és megbízható kapcsolat, -még a jelentős áremelés dacára is- , mintsem (szerencsétlen esetben) állandóan bajlódni az újabb beszállítóval!

Köszönjük a Bizalmat!

 

 MEDICA 2022

 

Vissza