Hírek

2024.05.08

Csepelen új eszközök beszérzésében vettünk részt, ahol a fül-orr-gégészeti rendelő megújult. 

Csepeli fül-orr-gégészeti rendelő kezelőszék

 

A rendelő új kezeleőegységet, elektrokautert, kezelőszéket és kéziműszereket kapott.

 

Csepeli fül-orr-gégészeti rendelő átadás

2024.04.19

Az idei évben az fiatal sebészek (FISESZ) jócskán felülmúlták a tavalyi rendezvényüket programokban, létszámban, és a fő attrakcióban, az online skill képzésben amelyet összesen 4db LAPARO készülékkel végeztek.

A rendezvényen 3 Analytic és 1 3D virtual Apex modell állt rendelkezésre a résztvevőknek, ahol a fordulókat és a döntőt online is lehetett követni.

A rendezés nagyon profi volt, csakúgy mint a helyszín (Hotel Bál - Balatonalmádi), és a szervezés! Mindenki tette a dolgát, flottul zajlottak az események. ;)

A MEDTRONIC idén is szívesen kooperált az ULTRAGÉLLEL, így közösen vettünk részt a konferencián, ahol túlzás nélkül állíthatjuk, hogy nálunk igen nagy volt a "tolongás"! 

 

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

 

Az APEX modellel 3D-ben lehet szimulálni a műtéteket, az ANALYTIC szimulátorok kiválóan alkalmasak a 2D-ben való gyakorlásra.

 

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

2024.02.23

Az idei évben az ULTRAGÉL a konferencia egyik fő támogatójaként eszközökkel is támogatta az online 3 műtőből a közvetítéseket. 

Dr Dér János vezető operatőr a PUSEN új 7.5Fr szívó öblítő funkcióval rendelkező ureteroszkópjával végezte a kőzúzást, amelyet a résztvevők a konferenciateremből figyelhettek.

 

Dr Dér János PUSEN 7.5Fr ureteroszkóp

PUSEN 7.5Fr ureteroszkóp

Dr Dér János PUSEN 7.5Fr ureteroszkóp

Minimál Invazív Eljárások az Urológiaban Ultragel stand

 

És a lányok mindig szépek! :)

 

Minimál Invazív Eljárások az Urológiaban Ultragel stand

Minimál Invazív Eljárások az Urológiaban Ultragel stand

2024.02.07

A 140L-es Biobase HAST140 II gőzsterilizátorok mindenki legnagyobb megnyugvására megbízhatóan működnek a DPC-ben! 

 

Biobase HAST140 II gőzsterilizátor leírás

2024.01.10

A debreceni egyetem új gyerekklinikája az elmúlt évek egyik legnagyobb egyetemi fejlesztése volt, amelyben társaságunk jelentős szerpet vállalt.

A közbeszerzési pályázat ugyan hosszú ideje húzódott, azonban a kórházi bútorzatok beszerzésében cégünk jelentős részt vállallt.

A kórtermekbe új ágyakat kerültek

 

Debreceni gyermekklinika kórterem

Debreceni gyermekklinika kórterem

Debreceni gyermekklinika kórterem

 

A kezelőhelységekbe új kezelőszékek kerültek

 

Debreceni gyermekklinka kezelőszék

Debreceni gyermekklinka betegtolókocsi

 

Új betegtolókocsik, orvosi forgószékek és rozsdamentes műszerkocsik kerültek "forgalomba"

 

Debreceni gyermekklinka betegtolókocsi

Debreceni gyermekklinka ultragel szállitás

Debreceni gyermekklinka vizsgáló

 

A steril eszközszállító konténer és a rozsdamentes gurulós állvány is ide került

 

Debreceni gyermekklinka ultragel steril eszközszállitó konténer

Debreceni gyermekklinika rozsdamentes gurulós állvány

 

Új gyógyszerosztó és nővérkocsik fogják könnyíteni a nővérek munkáját

 

Debreceni gyermekklinika gyógyszerosztó

Debreceni gyermekklinika nővérkocsi

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
9
3
8
4
1

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Hírek

MEDICA 2022
2022.11.14

Az ULTRAGEL ismét kiállítóként vett részt a világ legrangosabb orvostechnikai kiállításán Düsseldorfban, ahol a Magyar Terméknagydíjas termékeinket mutattuk be partnereinknek. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink jelentős része (90%) európai disztribútorok, akik részben több mint 20 éve az Ultragél partnerei.

Minden évben úgy vágunk neki ennek a jelentős eseménynek, hogy "... naaa, most..." - aztán most ugyan az volt, mint már 20 éve is így történt, de akkor méginkább úgy hittük, hogy: "... húúúú, hát most!!!"... 

Olyan nagyon sok minden nem változott. De talán, a Húúú... az igen! Már az sem olyan nagyon nagy szám, hogy ...húúú... Csak úgy rövid u-val Hu(!). Már szinte unalmas az a rendezettség, de azért jó és kell! Ott nem hajtasz át sárgán (piroson); ott ahogy rád, úgy te is mindig mosolyogsz - még a kebabosnak is;elfogadod, hogy a szabály az szabály.

Mesélek egy példát: 

Már vagy 10 éve történt, hogy szokásosan 2 nappal a nyitás előtt megérkeztünk. Lepakoltuk a kis standunkat, a belevaló motyókat, leginkább a temérdek ultrahang gélt, ekg elektródát és a regisztráló papírokat, majd elkeztük szépen összeépíteni. Egy ilyen kis apró megmozdulás a kerek 12 óra (1200km) vezetés után még kb. 6-8 órán át tartott, az éppen aktuális létszámunktól függően. A nyitás napjára azért össze vakartuk magunkat, kicsípve és hetykén ballagtunk a standunk felé, ahol messziről úgy tűnt, hogy már nyitás előtt partnerek fogadnak. Fogadtak is -meg mi is, hogy ezek nem a mi partnereink- mett azzal fogadott a "Hallen Inspector", hogy ő itt nem járul hozzá, hogy a standunkat megnyissuk, mert balesetveszélynek tesszük ki a Messe-t(!) azzal, hogy a (!) vitrinben található halogén reflektorok adapterén nem található meg a CE jelölés...(#híjjazannyaúristenit). "Pardon, ja Bitte meine Herren" - diskurzus megkezdéssel igyekeztem elrendezni a dolgokat, és ha a kommunikáció eddigi ereje nem hagyott cserben, akkor most megtapasztalhattam, hogy a német azért tud tenni arról, hogy azért a szabadszemmel jól látható összegért amit kifizettünk az üres helyért, ne érezzük jól magunkat. Nem viccelt... 

LED tápegység , 12 Volt , 20 Watt , 1,67A , kültéri , vízálló , IP67 , Scharfer , 7 év garancia

Azt mondta, ha aznap délutánig nem oldjuk meg a problémát, akkor le kell bontanunk az egész "hóbele-bancot". Nem volt mit tenni, a kiállítás megkezdődött, a csapat egy része ott maradt gubbasztani a sötét standon és várták, hogy visszaérjek a valahonnan a megszerzett CE jelzésű adapterekkel. Elvégre azért vagyok én a cég vezetője, hogy mindent megoldjak. A csere mint egy parádés F1 team a hétvégi Kakucs ringen észrevétlenül megtörtént, és az inspektor valóban megnézete, hogy van e megfelelő CE jelzés az adptereken. Nem volt kedves, szemlátomást valamiért nem örült nekünk.

A szálka a köröm alatt nem tud úgy fájni, mint egy ilyen kiállításnak az óradíja, mert azt tudjuk, hogy mennyi megy el éppen egy ilyen banális problémán.

Idén már rutinosabbak voltunk és 20 év után először érkeztünk repülővel a rajnai városba. Covid után, évek óta nem találkozva a partnerekkel, mindenki mindenkinek örült, lapogatott, mi pedig leginkább annak, hogy nem felejtettek el a partnereink/barátaink. 

AquaUltra BasicUltragél Kft. standja

10-től 6-ig folyamatos találka, teasüteményen élünk amit a megbeszélések közben diszkréten elmajszolunk, és jönnek a szürke és unalmas fárasztó esték (nem. fárasztóbbak... Régen még mi is fiatalok voltunk és jobban bírtuk...)

Hálát adunk a Teremtőnek, hogy ezek az idegen népek a kiállítás alatt jól lefárasztottak bennünket, mert a 4. napra alig állunk a lábunkon - annyi megbeszélésünk volt. A sok személyes megbeszélés adja a gerincét azoknak  a kapcsolatoknak, amelyet több évtizede ápolunk. Itt alapozzuk meg a rokonszenvet, a bizalmat, ez egy nagyon fontos pontja az életünknek!

Tulajdonképpen az ellenkezője történt annak, mint amire számítottunk. Az elmúlt időszakban, hogy rentábilisek és versenyképesek maradjunk, 40%-ot voltunk kénytelenek emelni az árainkon. Azt hittem, egyedül fogunk ücsörögni, mert így biztosan elveszítjük a partnereinket, de kérem nem ez történt. Az történt, hogy dacára a szép számú telefonhívásnak amit kaptam, 95%-ban elfogadták a partnerek. Elfogadták, mert megértették, hogy:

"ha most nem emelek, akkor bezárok. Ha bezárok, akkor az neked se lesz jó, mert nem lesz ultrahang géled. Kezdheted újra a beszállítód keresését, ami megint egy halom macera!" Akarod ezt? Björg, Sztanyiszlav, Robert, Kurt, Jesus, Diogo, Milos, Francesca, stb.... 

Nos, ők is úgy gondolják, hogy jobb egy stabil és megbízható kapcsolat, -még a jelentős áremelés dacára is- , mintsem (szerencsétlen esetben) állandóan bajlódni az újabb beszállítóval!

Köszönjük a Bizalmat!

 

 MEDICA 2022

 

Vissza