Szűrés

Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
4
6
2
0
2

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

VIZSGÁLÓLÁMPÁK - Homloklámpák, Pupilla lámpák, Izzók, Fényforrások

VIZSGÁLÓLÁMPÁK - HALOGÉN és LED technológiák

Az ULTRAGÉL csapata az elnúlt években számos egyeteme és klinikán installált műtőlámpákat, ahol partnereink a tapasztalat alapján megbízhatóságot választották.

Az orvosi vizsgálólámpák hasonlóan a műtőlámpákhoz, szintén kipróbált partnereinktől érkeznek, akik nagy gondot fordítanak a lámpák összeszerelésére, tesztelésére és a körültekintő szállítás érdekében a csomagolásra.

A lámpákat a raktárunkban történt beérkezést követően, a kiszállítások előtt minden alkalommal kicsomagoljuk, szakembereinkkel kipróbáljuk és leellenőrizzük, hogy minden tartozék rendelkezésre álljon.

Manapság a műtőlámpák és a vizsgálólámpák 95%-ban a LEDes technológiát alkalmazzák, így jelentősen növelve az energiahatékonyságot és ezzel csökkentve a környezeti hőleadást.

A LED technológia hosszú, álltalában 50.000 óra élettartamot garantál, könnyen kezelhető, és beállítható, egyenletes megvilágítást biztosít és csökkenti az üzemeltetési költséget.

A forgatható fejeknek köszönhetően a fény iránya könnyen állítható, legyen szó akár csuklós karról, vagy a flexibilis változatról.

A görgős állványzat könnyű mobilizálhatóságot jelent, a kerekek álltalában fékezhetőek.

A vizsgálólámpák 3 leggyakoribb kivitele:

- állványos

- fali

- asztali

Vállaljuk vizsgálólámpák felülvizsgálatát és szervizét!

 

 

 

Az elmúlt néhány évtizedben jelentős előrelépések történtek a műtői és vizsgálólámpák világában. A LED (Light-Emitting Diode) technológia az egyedi és menő megjelenésű újdonságból a műtős élet mindennapi részévé vált. Az olyan előnyökkel, mint az alacsonyabb üzemi hőmérséklet, a nagyobb fényerő és a hosszabb várható élettartam, jelentős előnyöket jelentenek. Bemutatjuk a főbb különbségeket, a hagyományos halogén lámpák az új LEDeket összehasonlítva:

Költség

A beszerzéssel foglalkozó munkatársak, és az orvosok gyakran az első számú tényezőt, a költségek figyelik az operációs  lámpáik korszerűsítésekor. Míg a LED-es rendszerek eleve többe kerülnek, hosszú távon valójában lényegesen kevesebbe kerülnek.

A LED-ek mérése évtizedek és órák viszonylatában történik, akárcsak a halogén izzó számláló alkatrészeik. Gyakran 30-szor tovább bírják mint a hagyományos halogén izzók, ami több évnyi használatot eredményezhet. Nem ritka, hogy a halogén izzókat évente-másfél évente cserélik, és az új izzók költsége jelentős nagyságrendű lehet.

Az izzócsere költségein túlmenően a LED-ek energiaköltségeket is megtakarítanak. A LED-es rendszerek működéséhez lényegesen kevesebb energia szükséges, és az üzemeltetési költségek is csökkennek.

Világítás színe

A halogén és led sebészeti vizsgálólámpák összehasonlításakor a sebészek számára legszembetűnőbb különbség maga a világítás. A LED sebészeti lámpák színe és tisztasága jobb a halogénrendszerekhez képest. Korábban a legtöbb gyártónak színkorrigálnia kellett a halogén világítást, hogy az fehérebbnek és természetesebbnek tűnjön, miközben a LED világítás esetén erre nincs szükség.

Hőfok

A lámpák hőmérséklete egy másik nagy különbség. A halogén lámpák gyakran hőt termelnek, amelyet a vizsgálatot végzők, vagy a sebészek is érezhetnek, és ez a plusz hőmérséklet gyakran hozzájárulhat a hosszú sebészeti beavatkozások során jelentkező fáradtsághoz. A LED rendszerek ezzel szemben lényegesen kevesebb hőt termelnek, és a hő alig érezhető a halogén egységekhez képest.

Zöldé válni

A LED-es sebészeti világítás utolsó legnagyobb előnye, hogy „zöld technológiának” tekintik, mivel csökkenti az energiafogyasztást és távol tartja az izzókat a szemétlerakóktól, ezzel is hozzájárul a környezet védelméhez.

Amint láthatja, a halogén és a LED sebészeti világítás összehasonlításakor számos előnnyel jár. Az ULTRAGÉL büszkén kínálja a RIMSA és MINSTON vizsgálólámpák és műtőlámpák teljes választékát, és szívesen ad tanácsot és ajánlatot amennyiben új beruházáson gondolkozikdolgozik.

Bármilyen kérdése esetén értékesítési munkatársunk készséggel segít!