Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
7
1
5
8
2

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Vákuumterápiás 2 csatornás készülék - Vacuumed

Vákuumterápiás 2 csatornás készülék - Vacuumed
Vákuumterápiás 2 csatornás készülék - Vacuumed
Vákuumterápiás 2 csatornás készülék - Vacuumed
Vákuumterápiás 2 csatornás készülék - Vacuumed
Vákuumterápiás 2 csatornás készülék - Vacuumed
Vákuumterápiás 2 csatornás készülék - Vacuumed
Vákuumterápiás 2 csatornás készülék - Vacuumed
Vákuumterápiás 2 csatornás készülék - Vacuumed
Vákuumterápiás 2 csatornás készülék - Vacuumed

Vákuumterápiás 2 csatornás fizikoterápiás készülék - EME Vacuumed

A Vaccumed vákuumterápiás készülékkel az EME Physio tökéletes kiegészítője a Therapic 7200/9200/9400 elektroterápiás és kombinált terápiás készülékeknek a Combimed sorozatból.

A vákuumterápia egy olyan terápiás módszer, amelyben speciális vákuumelektródák segítségével szívócsésze-hatást érünk el. Az így létrejövő vákuum célja többek között az érintett szövetek mikrokeringésének javítása, ami pozitív hatással van a szervezetre.

Pontosabban, a vákuumozott mélyedést, majd kompressziót hoz létre a vénás és nyirokkeringés serkentése érdekében. A speciális kagylók alatt létrehozott vákuum a kezelendő terület fokozott véráramlását eredményezheti.

A cél a keringés serkentése, a szövetek oxigénellátásának javítása és a méreganyagok eltávolítása. További cél a vénás pangás ellensúlyozása, amely a visszeresség és az ebből eredő vénás elégtelenség oka lehet, a véráramlás felgyorsításával.

Az ingeráram-típusokkal együtt végzett vákuum-alkalmazásokat speciális vákuumelektródák segítségével végzik. Az elektródákat csövek segítségével csatlakoztatják a készülékhez, amely az elektródakelyhekben negatív nyomást tud létrehozni.

A nagy nyomás miatt a vákuumos kezelés ezen fázisában sok vér szívódhat be (hiperémia), ami a különböző stimulációs áramfajták hatása mellett biztosíthatja a terápia sikerét.

 

A vákuumterápia a következő indikációkban alkalmazható:
A lábakat érintő valamennyi érbetegség, mint például Winiwarter-Buerger-kór, érelmeszesedés, Raynaud-jelenség. Ezenkívül a vénás elégtelenség és/vagy a nyirokrendszeri elégtelenség minden formája: nyiroködéma, duzzadt lábak, phlebolymphoedema és cellulitis.

  

 

Bővebben
921 260 Ft + áfa = 1 170 000 Ft
Részletek

Asztali kivitel
2 csatornás
4db 60mm átm. harang
0-0.6bar

VU1392

 

A vákuumterápia egy olyan terápiás technológia, amely a vákuumhatást az egész testre alkalmazza, méregtelenítő és gyulladáscsökkentő hatást társítva a szöveti mikrokeringés általános javulásához.
A vákuumterápia abból áll, hogy egy testrészre légmentesen záródó harangokat helyeznek fel, amelyben dekompressziót, majd kompressziót alkalmaznak a vénás és nyirokkeringés serkentése érdekében: így szívást kapunk, amely nagyobb koncentrációt generál vér a területen, serkenti a keringést és az oxigénellátást, valamint felgyorsítja a méreganyagok eltávolítását.

 

A Vacuumed főbb jellemzői:
Frekvencia: A szívások közötti időközök növelhetők vagy csökkenthetők.
Szívás: A szívóteljesítmény is szabályozható 0 és 0,6 bar között, az egyéni igényektől függően.
Kombinációs terápia: A Vacuumed csatlakoztatható az összes EME elektroterápiás készülékhez és kombinált terápiás készülékhez.

Egyszerűen csatlakoztassa az elektroterápiás vagy kombinált terápiás készülék 1. csatornáját a kábel segítségével a Vacuumed LINK kimenetéhez. Így az elektroterápia együtt használható a vákuumterápiával.
Vacuumed kimenetek: A 4 rendelkezésre álló kimenet vagy mindegyiket egyszerre lehet használni, vagy alternatívaként csak 2 kimenet használható, a fennmaradó 2 kimenet a mellékelt kábellel lefedve.
Nagyon csendes vákuumos működés: A Vacuumedben használt kompresszor különösen csendes, így a kezelések még pihentetőbbek a páciens számára.
Ergonomikus ház: A Vacuumed téglalap alakja lehetővé teszi, hogy az összes EME Physio elektroterápiás készüléket és a Combimed készüléket helytakarékosan egymásra helyezzük.

 

 

 

 

 

Műszaki adatok:
Tápellátás: 230 V, 50-60 Hz ± 10% 
Maximális energiafogyasztás: 25VA
Kockázati osztály (93/42/CEE): IIA


Állítható kezelési időtartam
Működési hőmérséklet-tartomány: +10° és +40° között
Megvalósítható nyomástartomány: 0 - 0,6bar
Maximális impulzusok teljes frekvencián: 60 a legkisebb szívóteljesítménynél, 15 a legnagyobb szívóteljesítménynél.
Kimeneti csatornák: 2 független


Méretek: 34 x 11 x 35,5 cm (SzxHxD)
Súly: 6,4 kg

 

 


Amennyiben egyéb kiegészítő információt szeretne, kérjük bizalommal keresse munkatársainkat! info@ultragel.hu
Adatok
Cikkszám
UG186188
Tömeg
6,4 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek