SPIRODOC Spirométer SpO2-vel

SPIRODOC Spirométer SpO2-vel
SPIRODOC Spirométer SpO2-vel
SPIRODOC Spirométer SpO2-vel
SPIRODOC Spirométer SpO2-vel
SPIRODOC Spirométer SpO2-vel
590 000 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Díjnyertes külsejű kétfunkciós professzionális spirométer.

Otthoni, és orvosi célra egyaránt alkalmas! Mintha egy komplett spirometriai labort tartana a kezében! Méri a normál légzési értékeket, valamint az oxigén szaturációt, és pulzusszámot is. Akár monitorozásra is alkalmas.
"Speclalist-Ievel" elemzés, szűrés és otthoni gondozás monitorozása. Különféle működési módokkal lett kifejlesztve: „fejlett” paraméterek a szakorvos számára, „csökkentett” paraméterkészlet a szűréshez, valamint „egyszerűsített” változat az otthoni ápoláshoz. FVC, VC, IVC, MVV, PRE-POST. Az összes tesztet automatikusan megjegyzi. Automatikus BTPS konverzió. Memória kapacitása: 10.000 teszt. Az előre elmentett értékek széles választéka.
SpO2 és pulzusszám mérések pletizmográfiás görbével. Már egy hat perces sétateszt (6 MWT) során a Spirodoc® megbecsüli a páciens által igényelt oxigénterápia szintjét. A Spirodoc® alvási deszaturációs vizsgálatokat végez, és megjegyzi az eseményeket, valamint a testhelyzetet.
3D gyorsulásmérő mozgáselemzés: A Spirodoc® az első olyan 3D Oximeter®, amely háromtengelyű mozgásérzékelőt tartalmaz, amely korrelálja a telítettségi szintet (%SpO2) a fizikai aktivitással (sétaszámláló, mozgáselemzés és VMU).
A beépített mozgás, -és gyorsulásérzékelőnek köszönhetően a készülék észreveszi, ha a páciens lefeküdt aludni, így meg lehet különböztetni az ébrenléti, és a pihenési értékeket.
A csomagban található Winspiro Pro szoftver segít az adatok értelmezésében, kiértékelésében. Az elmentett adatokat tárolhatja, és nyomtathatja, majd egy újabb vizsgálat során rendkívül egyszerűen összevetheti az új adatokat a régebbiekkel, ezzel nyomon követve a változásokat.
128x64 pixeles érintő-képernyővel rendelkezik.
Többszörhasználatos turbinával szállítjuk
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Mérhető értékek: FVC, FEV1, FEV1/FVC%, FEV3, FEV3/FVC%, FEV6, FEV1/FEV6%, PEF, FEF25%, FEF50%, FEF75%, FEF25%-75%, FET, Tüdő életkor, Extr. Vol., FIVC, FIV1, FIV1/FIVC%, PIF, VC, IVC, IC, ERV, FEV1/ VC%, VT, VE, Rf, ti, te, ti/t-tot, VT/ti, MVV mért, MVV kalkulált
Mérhető oximetriai adatok: SPO2 alap, minimum, maximum, átlag, T90% [SpO2<90%], T89% [SpO2<89%], T88% [SpO2<88%], T5% [?SpO2>5%], ?Index [12s], SpO2, események, pulzus események (Bradycardia, Tachycardia), mozgás, felvételi idő, analízis idő
Mérhető alvás analízis eredmények: testhelyzet, SpO2 Események, deszaturációhoz index (ODI), [középérték, átlag, a leghosszabb idő, Nadir Peak], ?SpO2 [Min Drop, Max Drop], Teljes pulzus variációk, pulzusszám Index, NOD89% [SpO2 <89%; > 5perc], NOD4% [SpO2 basale-4%; > 5perc], NOD90% [SpO2 <90%; Nadir <86%; > 5perc]
Áramlásmérő szenzor: bidirektionalis digitális turbina
Áramlási tartomány ± 16L/s ű

Térfogat pontosság: ± 3% vagy 50 ml, amelyik nagyobb
Áramlási pontosság: ± 5% vagy 200 ml/s, amelyik nagyobb
Dinamikus ellenállás 12L/s:
<0.5cm H2O / L / s
Amennyiben egyéb kiegészítő információt szeretne, kérjük bizalommal keresse munkatársainkat! info@ultragel.hu
Adatok
Cikkszám
UG597988
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!