Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
7
3
6
8
2

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Lézer - LLLT lágylézer - Lasermed 2200, 905nm, 25mW

Lézer - LLLT lágylézer - Lasermed 2200, 905nm, 25mW
Lézer - LLLT lágylézer - Lasermed 2200, 905nm, 25mW
Lézer - LLLT lágylézer - Lasermed 2200, 905nm, 25mW
Lézer - LLLT lágylézer - Lasermed 2200, 905nm, 25mW
Lézer - LLLT lágylézer - Lasermed 2200, 905nm, 25mW
Lézer - LLLT lágylézer - Lasermed 2200, 905nm, 25mW
Lézer - LLLT lágylézer - Lasermed 2200, 905nm, 25mW
Lézer - LLLT lágylézer - Lasermed 2200, 905nm, 25mW
Lézer - LLLT lágylézer - Lasermed 2200, 905nm, 25mW

Lézer - LLLT lágylézer Lasermed 2200, 905nm


A lézerterápiában különbséget tesznek a kontakt terápia és a pásztázó terápia között. Mindkét kezelési típushoz monodiódusos és polidiódusos lézereket is használnak. A monodiódás lézerrel végzett kontaktterápia során a kezelőfejek közvetlenül a bőrön helyezkednek el.

A LaserMed 2200 kontakt terápia.

 

Ez a kontakt lézeres kezelés a triggerpontok vagy a helyileg fájdalmas területek stimulálásával történik. Ennél a terápiatípusnál a felhasználónak a kezelést a teljes kezelési időszak alatt az asszisztenciának kell elvégeznie.

 

A lézerterápiás készülék használatakor a következő alkalmazási paraméterek a meghatározóak: A besugárzott szövetsűrűséghez kibocsátott teljesítmény (az úgynevezett teljesítménysűrűség, amelyet négyzet W/cm-ben mérnek).

 

A teljesítménysűrűséget úgy határozzuk meg, hogy a lézer kimenő teljesítményét elosztjuk a folt méretével.

 

A klinikai lézerhatás meghatározásához a legfontosabb paraméter a dózis. A dózis a besugárzott szövet egységnyi területére kibocsátott energia mennyiségét méri, J/cm négyzetméterben mérve. A pontos számítás úgy történik, hogy a teljesítménysűrűséget megszorozzuk a lézersugár expozíciós idejével.

 

Az összes EME Physio készülék esetében az ajánlott dózis paraméter értékek a mellékelt protokollokban vannak leírva. A kezelendő területtől és a lézerteljesítménytől függően a felhasználó a kezelési időt vagy frekvenciát megváltoztathatja a kívánt dózis eléréséhez.

 

A lézer használatának javallatai:


- Ortopédia
- reumatológia
- bőrgyógyászat
- FÜL-ORR-GÉGÉSZET
- fogászat
- neurológia
- Lézeres tűszúrás
Bővebben
1 149 606 Ft + áfa = 1 460 000 Ft
Részletek

10' színes kijelző
200-10.000Hz
Alaptartozék: 25mW fej
Üzemmód: folyamatos + pulzáló
Pulzus hosszúság: 100ns
Eltárolható egyéni terápiák: 200 +200
85 előre betáplált terápia

LSE Laser Safety Eyes szabadalom:
A lézerfény kibocsájtás csak akkor kezdődik meg, amikor a kezelőfej egészen közel kerül a kezelési felülethez, ezáltal nagyobb biztonságot biztosítva a
beteg és a kezelő között.


Automatikus kalkuláció az idő és a kezelési terület függvényében (joule/cm²)
Akár 800 mW teljesítmény 2 független csatornán két különböző teljesítményű és frekvenciájú fejjel. 800 mW.

LT1372

 

 

LASERMED 2200
Praktikus lézerkészülék 905 nm hullámhosszal és 2 független kimenettel, ami  lehetővé teszi az egyidejű munkát 2 különböző lézerfejjel és 2 különböző frekvenciával. A Lasermed 2200 egy 100 mW-os monodiódikus lézerfejjel (MLA/100) van felszerelve.

 

A lézeralkalmazások hatásai
- Gyulladáscsökkentő tulajdonságok
- A perifériás idegrendszerre gyakorolt hatások (antalgikus és regeneráló hatás).
- Szövetregeneráló és biostimuláló tulajdonságok.
- Hatások a mikrokeringésre és az erekre: a lézer alkalmazása a helyi mikrokeringés javulásához vezethet, ami az artériás-vénás erek helyi görcseinek helyreállítását eredményezi (ami például trauma vagy gyulladás után előfordulhat), valamint a véráramlás fokozódását a hajszálerekben.
- Immunmódosító hatás.
- Az enzimatikus fotoaktiválás hatása.
- Placebo hatás

 

LASERMED - A tulajdonságok
A Lasermed készülékek szükséges dózis a kezelés helye és időtartama alapján automatikusan kiszámításra kerül. A készülékek többnyelvű szoftverrel vannak felszerelve, amely több mint 80 terápiás javaslatot tartalmaz.

A kézidarabok automatikus érintésérzékelővel rendelkeznek (a lézersugárzás csak akkor indul el, ha a lézerdióda a bőr közelében van).

Mindkét Lasermed készülékhez tartozékként különböző lézeres kézidarabok (mono- vagy polydiodikus, maximum 800 mW teljesítményig) vásárolhatók.

A programokat és a páciensadatokat a mellékelt intelligens kártyán lehet tárolni.

 

A lézerterápia előnyei
Az olyan készülékekkel, mint a Lasermed 2200, végzett lézerterápia a sejtekben és szövetekben kifejtett fotobiológiai és fotokémiai hatásokon alapul. A sejtekben lévő mitokondriumokat a lézerfénynek stimulálnia kell, ezáltal serkentve az energia feltöltődést.

A traumás vagy degeneratív állapotokat javítani kell, hogy a sejtek visszaállíthassák normális állapotukat. A kontaktlézerrel végzett lézerterápia kockázatmentes és fájdalommentes. Más típusú terápiákhoz képest a szükséges kezelési idő is rövidebb.

 

Az EME Lasermed 2200 legfontosabb jellemzői
LSE (Lézerbiztonsági szem szabadalom): A lézer csak akkor indul el, amikor a lencse a bőr közelébe kerül, így nagyobb biztonságot nyújt a páciens és a terapeuta számára.

 

A javasolt dózis automatikus kiszámítása az idő és a kezelési terület függvényében (joule/cm²). Akár 800 mW teljesítmény és 2 független csatorna: A két független csatorna lehetővé teszi a lézerterápiát két, eltérő teljesítményű és frekvenciájú szondával. Lehetőség van különböző monodiódikus és multi-lézerdiódák csatlakoztatására is, akár 800 mW maximális teljesítményig.

 

Lézerterápia - alapok és hatások
Kérésre szívesen elküldjük Önnek az aktuális EME termékkatalógust, amelyben az összes termékhez elérhető opcionális tartozékok szerepelnek.

 

 


Amennyiben egyéb kiegészítő információt szeretne, kérjük bizalommal keresse munkatársainkat! info@ultragel.hu
Adatok
Cikkszám
UG284818
Tömeg
4 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek