Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
3
7
9
9
3

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Combimed 4000 - lézer + ultrahang + 2 csat. EMS középferkvencia

Combimed 4000 - lézer + ultrahang + 2 csat. EMS középferkvencia
Combimed 4000 - lézer + ultrahang + 2 csat. EMS középferkvencia
Combimed 4000 - lézer + ultrahang + 2 csat. EMS középferkvencia
Combimed 4000 - lézer + ultrahang + 2 csat. EMS középferkvencia
Combimed 4000 - lézer + ultrahang + 2 csat. EMS középferkvencia
Combimed 4000 - lézer + ultrahang + 2 csat. EMS középferkvencia
Combimed 4000 - lézer + ultrahang + 2 csat. EMS középferkvencia
Combimed 4000 - lézer + ultrahang + 2 csat. EMS középferkvencia
Combimed 4000 - lézer + ultrahang + 2 csat. EMS középferkvencia
Combimed 4000 - lézer + ultrahang + 2 csat. EMS középferkvencia
Combimed 4000 - lézer + ultrahang + 2 csat. EMS középferkvencia

Kombináltterápiás készülék: EME Combimed 4000

(lézer + ultrahang + 2 csatornás középferkvenciás EMS készülék)

 

Kombinált terápia EMS, ultrahang 1/3MHz és lézerrel.


A Combimed 4000 egy rendkívül professzionális fizioterápiás egység, amely a 3 legnépszerűbb technológiát integrálja. A készülék alkalmas fizioterapeuták és rehabilitációs klinikák számára, de profi klubcsapatok fizioterápiás részlegei számára is.

 

Ha a sportsérülések utáni gyors rehabilitációról van szó, a Combimed 4000 a leghatékonyabb kezelési formák közül 3-t kínál egyetlen készülékben. A Combimed 4000 integrált segédfunkciójával a terapeuta az indikációtól függően megjelenítheti a leghatékonyabb kezelési lehetőségeket, akár kombinált terápiaként is. 

 

Bővebben
2 440 945 Ft + áfa = 3 100 000 Ft
Részletek

Műszaki adatok 

LCD képernyő: 10" érintő képernyő
Tárolt protokollok: 125 elektroterápia - 22 kombinált - 73 ultrahang - 90 lézerterápia
A belső memóriában tárolt programok: 200 elektroterápia - 200 ultrahang - 200 kombinált program
Az USB-sticken tárolt programok: 4 GB
Vákuumos csatlakozási lehetőség : Igen
Firmware frissítési lehetőség : Igen
Multi-terápiás funkció + online súgó
Súly: 7kg
Méretek L/B/H: 44 x 30 x 19 cm

 

2 csatornás elektroterápiás EMS modul:
Állítható kezelési időtartam: 1-99 perc
Kimenetek az elektroterápiához: 2 független csatorna
Alacsony és közepes frekvenciájú hullámformák: 30
Módok: állandó feszültség, állandó áram
Csúcsteljesítmény: 100 V
Csúcsteljesítmény más hullámformákkal: 100 mA
I/T görbe generálása - Rheobase - Chronaxie : Igen

 

Ultrahang modul:
Állítható kezelési időtartam: 1 - 30 perc
Kimenetek ultrahanghoz : 1
Frekvenciatartomány: 1 MHz - 3 MHz ± 15%
Állítható munkaciklus: 10 - 100%
Csúcsteljesítmény folyamatos üzemmódban: 2 W/cm2 ± 20%
Csúcsteljesítmény impulzus üzemmódban: 3 W/cm2 ± 20%
Automatikus ultrahangos (US) fejemlékeztető: Igen
Önkalibráló US-fej: Igen
Vízálló US-fej: Igen

 

Lézermodul:
Hullámhossz: 905 nm-es lézerdióda
Teljesítmény: 100mW csúcsteljesítmény folyamatos üzemmódban
Állítható kezelési időtartam: 1-99 perc
Programozható impulzusfrekvencia: 200-10,000Hz
Impulzus üzemmód: 0-100%
Lézerdióda automatikus érintésérzékelővel: Igen
Kimenetek: 1

 

 

1. ELEKTROTERÁPIA - EMS
2 független csatorna 30 hullámformával, amelyek terápiás szempontból nem hagynak kívánnivalót maguk után. IT görbével és a szekvenciák létrehozásának lehetőségével. A Combimed 4000 10"-os érintőképernyőjén közvetlenül megjelennek az anatómiai területekre osztott terápiás javaslatok, amelyek intuitív módon kiválaszthatók.

Online súgó: Az online súgó magában a készülékben is használható, amely az összes terápiás javaslatot hasznos terápiás javallatokkal jeleníti meg. A kezelés közvetlen megjelenítéséhez HD-minőségű képek állnak rendelkezésre a kijelzőn. Minden egyes alkalmazásnál megjelenik a pontos terület, ahová az elektródákat kell elhelyezni.

A Combimed 4000 nem hagy kívánnivalót maga után, ha a különböző áramformák kiválasztásáról van szó:

Négyszögáram, Háromszögáram, Exponenciális áram, Diadinamikus áram (Bernard), Ultraserkentő áram (Träbert), Négyszög Faradikus, Modulált Faradikus, Neodinamikus, TENS S/A/R, TENS BURST S/A/R, Modulált TENS, Rövid intenzitású TENS, Mikroáram, APS, H-hullám, HVPC, Galvanikus ( Ionoferezis), KOTZ, Interferencia (klasszikus, izoplanáris, vektorális).
A hullámformák e széles választéka rendkívül hatékony elektroterápiát garantál, amely pontosan az egyes betegek patológiájához igazítható.

 

2. ULTRAHANGTERÁPIA
Az ultrahangterápiához az 1 és 3 MHz-es frekvenciatartomány áll rendelkezésre, mindkettő különböző behatolási mélységgel és ennek megfelelően különböző terápiás indikációkkal. A terapeuta rendelkezésére áll egy többfrekvenciás kézidarab, amely víz alatti kezelésekhez is használható.

A Combimed 4000 ultrahangterápiás modulja több mint 100 terápiás javaslatot kínál Önnek, mint felhasználónak, anatómiai területek szerint kategorizálva.

Online súgó: Az ultrahangmodulhoz online súgó is rendelkezésre áll. A terápiás javaslatok a megfelelő indikációk szerint vannak kategorizálva, és HD-képeken illusztrálják a kezelési eljárást. A Combimed 4000 ultrahangmodulja automatikus érintésérzékelővel is rendelkezik. Ez vizuális és hangjelzést generál, így a terapeuta mindig tudja, hogy az ultrahangfej megfelelően érintkezik-e a kezelt területtel.

 

3. LÉZER TERÁPIA
A lézerterápiás modul egy kimenettel rendelkezik. A lézerdióda hullámhossza 905 nm. Az összes terápiás javaslat megjeleníthető a kijelzőn az anatómiai területek szerint. A használat közbeni biztonság érdekében a Combimed 4000 2 pár védőszemüveget is tartalmaz a terapeuta és a páciens számára.

Online súgó: Minden lézeralkalmazáshoz konkrét terápiás javaslatok is megjelennek HD képek segítségével. A képek részletes képet nyújtanak arról a területről is, ahol a lézeres kezelést el kell végezni. A megfelelő kezelési módszer is megjelenik, pontonként és/vagy pásztázásonként. Egy automatikus érintésérzékelő biztosítja, hogy a lézer csak akkor működik, ha a lézerdióda a megfelelő távolságra van a kezelendő területtől: legfeljebb 0,5 cm-re.

 

 

A Combimed 4000 legfontosabb jellemzői


Intelligens szoftver: Az EME olyan szoftverrel szerelte fel a Combimedet, amely lehetővé teszi az intuitív navigációt a különböző menükben. A számos funkciót így a terapeuta hatékonyan használhatja a legkülönbözőbb terápiákhoz. Az angol, francia, spanyol és olasz mellett a német is beállítható a kijelző nyelveként.

Előre beállított protokollok: Ezek egyértelműen kategorizálva vannak anatómiai területek és technológiák szerint. Mindhárom technológiához pontos lista áll rendelkezésre a rendelkezésre álló protokollokról. A megjelenített paraméterek csak iránymutatásként használhatók a kezeléshez. A különböző paraméterek a kezelés során az érintőképernyőn is beállíthatók.

Combimed 4000 betegkártya:
A pácienskártya lehetővé teszi a terapeuta számára az egyes páciensek kórtörténetének nyomon követését. Az egyes páciensek személyes adatai mellett a páciens kezelési üléseit is be lehet írni.

Multiterápiás üzemmód: A Combimed 4000 ezen új funkciójával a terapeuta egyidejűleg több technológiával is kezelhet egy kórt. Ez biztosítja a teljes szinergiát, és a kezelés sikerének maximalizálására szolgál. Az EME fejlesztőinek célja, hogy hatékonyabb eredményeket és ezáltal elégedettebb pácienseket érjenek el a kezelés végén.

Terápiák elmentése: Az egyes kezelési protokollok vagy egy többterápiás kezelés elmenthető. A belső memórián kívül ez a szállítási terjedelemhez tartozó USB-pendrive-on is lehetséges. Ez egyszerű, külső tárolást is lehetővé tesz.

 

 

 

 


Amennyiben egyéb kiegészítő információt szeretne, kérjük bizalommal keresse munkatársainkat! info@ultragel.hu
Adatok
Cikkszám
UG296456
Tömeg
7 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek